O ovom Gradu

opis mestaGalerija slika mesta
detaljnije...
opis smestajaGalerija slika smestaja
hoteli --- apartmani
wikiWikipedia
detaljnije...
mapaMapa  VIRTUELNA TURA
detaljnije...
izletiIzleti
detaljnije...
infoFantast info
detaljnije...

Minhen Video

 

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !
 
Minhen je glavni grad najlepše nemačke pokrajine Bavarske. Nalazi se u južnom delu države i predstavlja jedan od najvećih i najrazvijenijih industrijskih i kulturnih centara Namačke. Osnovan je u vreme Rimljana a ime je grad dobio po monasima koji su na teritoriji današnjeg grada podigli manastir.
Tokom boravka u Minhenu treba obavezno videti: Stara Pinakoteka- jedna od najvećih galerija u zemlji; Pivski vrtovi i Hale- nezaboravni kvart grada koji je posvećen pivu i ovoj industrijskoj grani koja je veoma razvijena upravo u Minhenu u kojem se održava i jedinstveni festival piva na svetu, čuveni Oktoberfest; Kineska pagoda; Muzej Nemačke- najveći tehnološki muzej na svetu; Engleski vrtovi; Marienplatz- glavni gradski trg sa prelepim objektima Stare i Nove Većnice i čuvenim Glokenšpilom (sat); Nimfenburg palata; palata porodice Vitelban; Kraljevska rezidencija; Frauenkirhe (glavna gradska crkva), crkva Sv. Petra,...
 
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
3 noćenja
4 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
A&O HOTEL MUNICH ***
120 €
160 €
40 €
KURPFALZ ***
129 €
172 €
43 €
ALFA ***
141 €
188 €
47 €
REINBOLD ***
150 €
200 €
50 €
HERZOG ***
171 €
228 €
57 €
CARMEN HOTEL ****
186 €
248 €
62 €
HILTON PARK *****
237 €
316 €
79 €
 
USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN? Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela.
  
NAPOMENE: Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 01.02.2013. 

 

Online Hoteli - dostupnost i cene

Online - Avio Karte

  NOVI SAD - AERODROM - NOVI SAD  

SAMO ZA PUTNIKE FANTAST TOURIST-a
*Povratni transfer uz uplaćen aranzman kosta samo 20 eura!