Beč (3 noći) Nova Godina Doček

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:6 dana, Autobusom
 • Datum polaska:29. decembar
 • Noćenja i smeštaj:3 noćenja, Hotel Rosen Europahouse 3 ***
 • Obilasci:Beč, Bratislava
 • Cena:od 179 €

Media

Beč (3 noći) Nova Godina Doček
Download attachments:

6 DANA / 3 NOĆENJA, AUTOBUSOM
29.12.2016 – 03.01.2017.
BEČ

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada… Tokom celog 19. veka, a ponajviše tokom vladavine Franca Jozefa, Beč je zadobijao raskošno ruho koje je sve one koji su dolazili u ovaj grad ostavljalo bez daha… Pored tog starog Beča, postoji i onaj novi, poslovni i užurbani, sa tornjevima i oblakoderima od čelika i stakla… Čak i taj, Novi Beč, izgleda otmeno!
DOČEK NOVE GODINE u ovom gradu je zaista poseban! Nema tu nekakvih manifestacija, sve se dešava spontano, ali jednostavno u večernjim satima kada željno iščekujete tu najavu odlaska stare i dolaska neke nove godine, ima li lepšeg načina da ta Vaša očekivanja i iščekivanja budu baš započeta na ovakvom jednom mestu… Uz vatromet, podrazumeva se… A i taj vatromet, kao uostalom i sve u ovom gradu klasične muzike, nekako pleše u ritmu Štrausovih divnih valcera…
Program putovanja:
1.dan (četvrtak, 29.12.2016)            BEOGRAD / NOVI SAD...    Polazak autobusa oko 21h iz Beograda, sa glavne Lastine stanice, dolazni peroni.  Polazak iz Novog Sada oko 22h, sa Železničke stanice, ispred  lokomotive (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana prede putovanje).  Noćna vožnja sa kraćim pauzama.
2.dan (petak, 30.12.2016)                ... BEČ   Dolazak u Beč u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Gradska kuća, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom, Dunavskim ostrvom i kompleksom UNO City. Smeštaj u hotel posle 15 h. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan (subota, 31.12.2016)              BEČ         Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, posetu izložbama u Albertini, Muzeju lepih umetnosti, Belvedereu, Kunsthausu... U večernjim satima, DOČEK NOVE GODINE kod Gradske kuće i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. Noćenje.
4.dan (nedelja, 01.01.2017)             BEČ         Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta dvorcu Šenbrun – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). U popodnevnim časovima  fakultativan izlet u Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu,  zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak: Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva… Povratak za Beč oko 23h. Noćenje.
5.dan (ponedeljak, 02.01.2017)       BEČ...     Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada ili poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na Beč. Polazak za Srbiju u 16h.  Poseta Parndorfu outlet centru koji se nalazi na 30 minuta od Beča. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće... Oko 19h,  nastavak putovanja. Noćna vožnja preko Mađarske…
6.dan (utorak, 03.01.2017)               ... NOVI SAD / BEOGRAD   Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim  jutarnjim  časovima. Kraj putovanja.
CENA ARANŽMANA
   Hotel Rosen 3***                                   179 €
   Hotel Ibis Wien Messe 2**                  189 €
Navedena cena uključuje:
 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 3 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet) u odabranom hotelu sa 2**/ 3***
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom
 • Obilaske prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
 • Organizacione troškove
Cena ne uključuje:
 • Sve ostale nepomenute usluge
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 100€
 • Popust za dete do 12god u 1/2+1 sobi - -10€
 • Popust za putnike sa sopstvenim prevozom - -20€
 • Fakultativni program:
Dvorac Šenbrun – 25€ / deca 15€
Poseta Dunavskom tornju 10€ / deca 5€
Izlet do Bratislave – 15€ / deca 10€
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 6€ u din.protivvrednosti)
USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE
 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 05. 2017.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2017.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. 05.2017. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.
Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun
U sve cene je uračunat PDV od 20%
NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!
OPIS SMEŠTAJA:
 Hotel „ROSEN EUROPA HAUS“ 3***, Beč  (europahauswien.at) ili sličan
Hotel se nalazi u 14. „becirku“, na liniji  tramvaja, oko 30 minuta vožnje do centra grada. Hotelski kompleks se nalazi u prelepom parku, a sam kompleks uključuje barokni dvorac Miler-Ajšolc sa Oranžerijom koja je iskorišćena za savremeni kongresni centar. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata sa „help desk“-om, restoran za posluženje doručka, aperitiv bar, sef na recepciji (uz doplatu)… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, mini-bar, TV Sat, telefon, centralni grejni sistem, pristup internetu. Doručak se servira po principu samoposluživanja – „švedski sto“. 
HOTEL „IBIS BUDGET WIEN MESSE“ 2** (www.ibis.com)
Hotel se nalazi u bližem centru Beča, u 2. „becirku“ kod Pratera na liniji gradskog prevoza . Hotel poseduje standardnu uslugu koja i karakteriše hotele iz lanca „Ibis“. Mali lobi, recepcija, salon za posluženje doručka, aperitiv bar… Sobe su sa kupatilom (tuš-WC), TV,  telefonom... Pomoćni ležaj u ovom hotelu je veoma neudoban i ne preporučujemo ga za odraslu osobu!
SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs
(Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300050913 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik broj 1 od 27.09.2016.