Venecija - Doček Nove godine 2017

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:30. decembar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hotel Apollo 3 ***
 • Obilasci:Venecija, Verona...
 • Cena:od 105 €

Media

Venecija - Doček Nove godine 2017
Download attachments:
5 DANA / 2 NOĆENJA, AUTOBUSOM
30.12.2016 – 03.01.2017.
PALMANOVA – VENECIJA – VERONA
Venecija… Gospodarica Jadrana… Čudesni grad na vodi sa preko 400 kanala i gotovo isto toliko mostića, već vekovima predstavlja jedan od najčudnovatijih gradova koje je čovek sazdao… I već vekovima ovaj grad pleni svojom lepotom i posebnošću… Raskošne palate na Kanalu Grande, fantastične crkve (kažu da ih ima preko 100), neverovatni ambijenti… Sve je posebno… I sve ukazuje na to koliko je ovaj grad vekovima unazad bio moćan… Dočekati novu godinu na ovakvom mestu je zaista poseban doživljaj! Izlet do grada ljubavi Verone svakoga će oduševiti… Ovaj grad poseduje izuzetne srednjovekovne ambijente prepune starostavnih priča… A najčuvenija je priča o Romeu i Đulijeti… Poslušajte je – obavezno!
Program putovanja:
1. DAN (petak, 30.12.2016) BEOGRAD / NOVI SAD...   Polazak iz Beograda oko 19h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije… Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti…
2. DAN   (31.12.2016)  PALMANOVA – LIDO DI JEZOLO - VENECIJA      Dolazak u „OUTLET DESIGNER VILLAGE“ KOD Palmanove u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja do letovališta LIDO DI JEZOLO. Dolazak u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Odmor. Uveče (fakultativno) odlazak na DOČEK NOVE GODINE u VENECIJU. Transfer do luke Punta Sabioni odakle se isplovljava ka istorijskom delu Venecije. Po dolasku u Veneciju sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti u „najluđoj noći“. Tradicionalno se u Veneciji priređuje muzički program na trgu. Povratak brodićem u dogovoreno vreme do luke Punta Sabioni i odlazak autobusom do hotela u Lido di Jezolu. Noćenje.
3. DAN (01.01.2017)          VERONA    Doručak. Fakultativni izlet do VERONE. Po dolasku sledi obilazak grada uz razgledanje istorijskog jezgra: trg Bra – glavni gradski trg sa šetalištem „El Liston“, Rimska Arena – jedna od najočuvanijih u Evropi, ulica Macini – glavna trgovačka zona grada, trg Erbe sa palatom Mafei i tornjem Lamberti, trg Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća – najvoljeniji simbol grada,… Slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
4. DAN   (02.01.2017)        VENECIJA               Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme, ili fakultativna poseta sa obilaskom VENECIJE. Odlazak do luke Punta Sabioni odakle isplovljava brod ka Veneciji. Plovidba Venecijanskom lagunom do istorijskog centra grada. Po iskrcaju sa broda, sledi organizovano razgledanje: Most uzdaha – jedan od najupečatljivijih simbola Venecije, Tamnica sa svojim izuzetnim pričama, Duždeva palata – nekadašnje sedište moći Mletačke Republike, trg Sv. Marka – „najlepši salon Evrope“, kako ga je nazivao Napoleon, bazilka Sv. Marka sa neverovatnom fasadom i čuvenim vizantijskim četvoropregom na pročelju, Astronomski sat, Zvonik… Šetnja malim uskim uličicama do Kanala Grande i sjajnog mosta Rialto. Slobodno vreme do polaska brodića za luku Punta Sabioni odakle se kreće autobusom ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske…
5. DAN   (utorak, 03.01.2017)          BEOGRAD / NOVI SAD      Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj putovanja.
CENA ARANŽMANA
Hotel „APOLLO“ 3***  105 €
ZA UPLATE U CELOSTI DO 10. NOVEMBRA ODOBRAVAMO POPUST OD 6 €!
Navedena cena uključuje:
 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • posetu Outlet dizajner šoping centru kod Palmanove
 • Usluge turističkog vodiča
 • 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni – samoposluživanje) u hotelu „Apollo“ 3*** u Lido di Jezolu
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom
 • usluge vodiča
 • organizacione troškove
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (oko 5€ u din.protivvrednosti. Može se kupiti u agenciji)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 50€ (isključivo na upit)
 • Transfer iz Novog Sada – doplata 10 € (transfer do autoputa kod Rume i povratak)
 • Fakultativni program (plaćanje isključivo na licu mesta; minimalan broj potreban za realizaciju izleta je 30):
  • Transfer autobusom i brodićem za Veneciju za doček nove godine – 20 €
  • Izlet za Veronu – 20 €
  • Transfer autobusom i brodićem za Veneciju 2. Januara sa navedenim  obilaskom grada – 15 €
USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE
 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 05. 2017.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2017.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. 05.2017. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.
Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun
U sve cene je uračunat PDV od 20%
NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!
OPIS SMEŠTAJA:
Hotel „APOLLO“ 3***, Lido di Jezolo (www.polohotelsgroup.it)
Hotel se nalazi nedaleko od glavne trgovačke zone Lido di Jezola. Po sadržajima i usluzi dosta je skroman. Poseduje mali lobi, recepciju sa sefom (uz doplatu), WiFi koji je izuzetno slab i gotovo nije upotrebljiv, restoran za posluženje doručka (doručak je slab i jednoličan, slatko-slani). Sobe su skromne sa centralnim grejenjam, kupatilom (tuš-WC sa odvodom bez kabine), TV.
SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja
(redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300050913 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik broj 1 od 26.09.2016.