Budimpesta 1 noć Doček Nove Godine 2017

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:3 dana, Autobusom
 • Datum polaska:29. decembar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje, Hotel Milenium 3*** sup
 • Obilasci:Budimpesta
 • Cena:od 65 €

Media

Budimpesta 1 noć Doček Nove Godine 2017
Download attachments:
4 DANA / 1 NOĆENJE, AUTOBUSOM
29.12.2016 – 01.01.2017.
Čudan je ritam ovog grada… Oko sledi nemirne talase Dunava i nekako cela duša čoveka u tom trenu biva zagrejana… Grad čardaša, kraljica Dunava… Raskošna… Razigrana… A opet nekako mirna i boemska… Starostavne priče iz Zlatnog jelena kje su nam ostavili naši romantičari, govore o ovom gradu sa puno pijeteta… Budim i Pešta, dva grada spojena u jedan… Naizgled jedinstveni, ali kada se bolje pogledaju u mnogome se razlikuju… Ravničarska Pešta i brdoviti Budim… Raskošna arhitektura Pešte i srednjovekovne uličice Budima… Brzina velikog grada, i sporost boemskog Budima… Dan i noć… Kada neko nespojivo spoji, i to tako umešno, onda se iz toga rodi jedan od najlepših gradova koji je svet video! Zaplovite sa nama po lepom plavom Dunavu, zaigrajte uz čardaš, osmehnite se životu uz Tokajac… Budimpešta Vas očekuje!
Program putovanja:
1. DAN (četvrtak, 29.12.2016) BEOGRAD / NOVI SAD...   Polazak iz Beograda oko 23h, i iz Novog Sada oko ponoći. Noćna vožnja preko Subotice, Horgoša, Segedina, Kečkemeta… Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti…
2. DAN   (30.12.2016)  BUDIMPEŠTA      Dolazak u BUDIMPEŠTU u jutarnjim satima. Panoramski obilazak grada uz razgledanje istorijskog središta i Pešte i Budima: trg Heroja – centralni Peštanski trg sa „knjigom Mađarske istorije“ koju reprezentuje sjajna dvojna arkada sa herojima Mađarske istorije, spomenik Milenijum koji slavi 1000. godišnjicu od doseljavanja Mađara na prostore Panonije, vožnja kroz čudesni Andraši bulevar koji se kao ambijentalna celina nalazi pod zaštitom UNESCO-a (Srpska ambasada, Oktagon, Baletski institut, kuća Franca Lista, Opera), bazilika Sv. Stefana (Ištvan) – fantastična eklektička građevina sa prelepom kupolom, Parlament – jedna od najvećih zgrada ove vrste na svetu, Lavlji most – po mnogima najlepši most preko Dunava, Budimska tvrđava sa Ribarskim kulama, spomenikom Sv. Stefanu i Matijinom crkvom, Citadela sa sjajnim vidikovcem…  Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče je planirano (fakultaivno) krstarenje Dunavom sa razgledanjem Budimpešte sa reke. Ovo je poseban doživljaj grada čiji su najlepši spomenici čudesno obasjani dekorativnom rasvetom koja sa namerom stvara uzdahe oduševljenja kod posmatrača… Tokom krstarenja videće se glavna fasada Mađarskog Parlamenta okupana u svetlu, najlepši mostovi grada (Eržebet, Margit, Lančani most, most Slobode) i naravno prelepi i romantični Budim… Noćenje.
3. DAN (31.12.2016)          SENT ANDREJA / DOČEK NOVE GODINE      Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme, ili fakultativni izlet do SENT ANDREJE, malene varošice koja zauzima posebno mesto u nacionalnoj istoriji Srba. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, glavna Dimčina ulica, kuća Jakova Ignjatovića, Glavni trg sa esnafskim krstom, Blagoveštenjska crkva, palata Preparandije, Beogradska – Saborna crkva sa Vladičanskim dvorom, krst cara Lazara… Slobodno vreme. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme. Pripreme za DOČEK NOVE GODINE na trgovima i ulicama Pešte na kojima se tradicionalno organizuje i muzički program.
4. DAN   (01.01.2017)        BUDIMPEŠTA – NOVI SAD - BEOGRAD            Sastanak grupe u 2 sata posle ponoći i polazak ka Srbiji. Putovanje auto-putem kraj Kečkemeta i Segedina i dalje preko Subotice… Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA
Hotel „MILLENNIUM“ 3***                          65 €
Hotel „ATLAS CITY“ 3*** (centar grada)    75 €
Navedena cena uključuje:
 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • obilazak Budimpešte prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
 • 1 noćenje sa doručkom („buffet“/“švedski sto“ – samoposluživanje) u odabranom hotelu sa 3*** u Budimpešti
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom
 • usluge vodiča
 • organizacione troškove
POPUST ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI: 15 €
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (oko 4€ u din.protivvrednosti. Može se kupiti u agenciji)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 30€ (isključivo na upit)
 • Fakultativni program (plaćanje isključivo na licu mesta; minimalan broj potreban za realizaciju izleta je 30):
  • Krstarenje Dunavom (1 sat uz razgledanje prema programu) – 15€
  • Doček nove godine
  • Izlet za Sent Andreju sa obilascima prema programu – 10 €
USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE
 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 05. 2017.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2017.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. 05.2017. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.
Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun
U sve cene je uračunat PDV od 20%
NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!
OPIS SMEŠTAJA:
 Hotel „MILLENNIUM“ 3***, Budimpešta (www.hunguesthotels.hu)
Hotel se nalazi sa Peštanske strane grada, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Od Vaci ulice hotel je udaljen oko 4 km. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, WiFi konekciju, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, sef na recepciji (uz doplatu), parking… Sobe su sve sa kupatilom (tuš-WC), mini barom, TV, telefonom.
Hotel „ATLAS CITY“ 3***, Budimpešta (www.atlashotelbudapest.com)
Hotel se nalazi sa Peštanske strane grada, u centru grada, na liniji gradskog prevoza. Od Vaci ulice hotel je udaljen oko 2 km. Hotel poseduje lobi sa recepcijom otvorenom 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), WiFi konekcija, aperitiv bar, restoran za posluženje doručka („švedski sto“)… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon i mini bar.
SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs
(Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300050913 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik broj 1 od 30.09.2016.