tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Maldivi, Avio karte Beograd Maldivi - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Maldivi, Avio karte Beograd Maldivi - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Maldivi, Avio karte Beograd Maldivi

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2246

Maldivi, Avio karte Beograd Maldivi

Додатне информације

  • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Maldivi
  • Datum polaska:Više od 525 hotela
  • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
  • Obilasci:Top 13 tura po Maldivima
  • Cena:Od 555 €

Медије68872c90030d4bee6f3b00fcc8409c91_L Maldivi, Avio karte Beograd Maldivi - Leto | Fantast | Avio Karte
{gallery}2246{/gallery}

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !

 
Sa prosečnom nadmorskom visinom od svega 1,5m iznad površine mora, Maldivi su i najniža zemlja na svetu. Ova jedinstvena država se sastoji od 1.190 koralnih ostrva, raspoređenih u dupli lanac od 26 Atola u pravcu severo zapada, raštrkanih na skoro 90.000 km2. Atoli su sačinjeni od živih koralnih grebena i peščanih spudova, koji čine prirodnu barijeru, gradeći jedinstvene lagune. Najveće ostrvo u sklopu Maldiva je Gan, i pripada Atolu Laamu, ali ono što je izazov za turiste, jesu mala ostrva sa predivnim peščanim lagunama, karakterističnom, limitiranom florom koja je određena visokim saliniteteom vode, ali i jedinstvenim, prebogatim podvodnim svetom. Obilje morskih vrsta, od oko 2.000, predstavlja izazov za sve ljubitelje ronjenja i ribolova. Sa prosečnom godišnjom temperaturom od 24 °C do 33 °C Maldivi su idelno mesto za odmor tokom cele godine. Vreme na Maldivima se deli u dva primarna perioda: zimski-suvi period i letnji-monsunski period, izražen u periodu april-maj, donoseći monsune u junu, koji sa promenljivim intenziteom traju do avgusta. Na ova ostrva idete kada želite da pobegnete od gradske vreve i masovnog turizma, kada sebi i dragim osobama želite da organizujete jedinstveno putovanje, na kome će sve biti podređeno odmoru i opuštanju uz sunce i more.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
ARENA LODGE MALDIVES ***
210 €
300 €
30 €
HULHUMALE SUNSHINE ***
280 €
400 €
40 €
CENTRAL ****
385 €
550 €
55 €
CHAAYA ISLAND DHONUELI ****
910 €
1300 €
130 €
TRADER HOTEL MALE *****
1050 €
1500 €
150 €
THE ISLAND HIDEAWAY SPA *****
1260 €
1800 €
180 €
 
USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
  
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.