tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Sejšeli, Avio karte Beograd Sejšeli - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Sejšeli, Avio karte Beograd Sejšeli - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Sejšeli, Avio karte Beograd Sejšeli

Sejšeli, Avio karte Beograd Sejšeli

Додатне информације

  • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Sejšeli
  • Datum polaska:Više od 652 hotela
  • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
  • Obilasci:Top 11 tura po Sejšelima
  • Cena:Od 520 €

Медије811ebeb995a22870e562dc4cc35a49b1_L Sejšeli, Avio karte Beograd Sejšeli - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karte Beograd Sejšeli Avio karte Beograd Sejšeli

 

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !

 
Više od 50% teritorije Sejšela je pod zaštitom države. Na Sejšelima uspeva čak 75 endemskih biljnih vrsta, počevši od čuvene Coco de Mer palme, preko Jelleyfish drveta do posebnih vrsta gardenija i orhideja. Od životinjskog sveta poseban atrakcija su Aldabra džinovske kornjače, a vodeni svet naseljava preko 1000 ribljih vrsta, koje su poseban izazov za putnike koji se bave ronjenjem i ribolovom. Osim jedinstevene flore i faune, ono što opredeljuje putnike da svoj odmor provedu na ovim rajskim tropskim ostrvima je i klima. Temperatura tokom godine varira između 24 °C (u najhladnijim mesecima juli/avgust) do 30 °C (u najtoplijim mesecima od decembra do aprila). Severoistočni vetrovi su uobičajeni u periodu od maja do novembra i čine boravak na Sejšelima posebno prijatnim, posle najtoplijeg perioda koji karakteriše i visoki stepen vlage (80%). Većina ostrva je raspoređena izvan pojasa ciklona, pa su ovi jaki vetrovi prava retkost. Jedinstvene granitne stene koje izranjaju iz belog, puderastog peska prepoznatljiv su simbol Sejšela, zajedno sa gracioznim palmama koje ukrašavaju peščane lagune i čine svaku uvalu podjednako atraktivnom za odmor i opuštanje daleko od gužve svojstvene masovnim turističkim centrima. Ako želite da se osećate posebno, izaberite ovu jedinstvenu destinaciju za svoj odmor, i svakako se nećete pokajati.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
LE RELAX BEACH RESORT ***
385 €
550 €
55 €
EDENS HOLIDAY VILLAS ***
462 €
660 €
66 €
LE RELAX BEACH HOUSE ****
861 €
1230 €
123 €
LE MERIDIEN BARBARONS ****
1148 €
1640 €
164 €
KEMPINSKI *****
1477 €
2110 €
211 €
HILTON SEYCHELLES NORTHOLME *****
1673 €
2390 €
239 €
 
USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
  
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.