tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Oktoberfest 2022
logo_mob Oktoberfest 2022
0800 400 104    

Oktoberfest Minhen

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobus
 • Datum polaska:22.Septembar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Pansion 2*
 • Obilasci:Salcburg, Minhen, Untersberg, Helbrun
 • Cena:Od 199 € Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:80

Медије

Program: Oktoberfest Minhen-4464

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je pet plus tri? / 44.192.52.167

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
7b33029c2d8f828271a85cc689a9cd0b_L Oktoberfest 2022
Преузмите прилоге:

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

22. – 26. SEPTEMBAR 2022.

MINEHN & SALCBURG

Oktoberfest je najveći festival piva na svetu. Sve pivopije, ali i oni željni dobre zabave sjate se krajem septembra u Minhen, gde se ovaj festival održava od 1810. godine. Svake godine ovaj festival poseti preko šest miliona ljudi, koji su smešteni u 14 velikih šatora u kojima se isključivo služe pivo, kobasice i perece. Ove godine festival počinje 17. septembra i traje do 3. oktobra. Svake godine se ovaj festival piva održava na Terezijinim poljima na kojima su razapeti šatori. Ulaz se naravno ne naplaćuje, ali za pivo mora da se izdvoji pozamašnija suma novca. Krigle od 0,33 do 2 litre se toče u šatorima, a atmosfera je zaista jedinstvena… Uz zvuke tradicionalnog bavarskog melosa, uzvikivanje, podvikivanje, ojkanje, odnosno jodlovanje, veseli Bavarci će Vam se dopasti svakako! Na tone sjajnih kobasica i bavarskih pereca, hektolitri piva, sve se to potroši tokom Oktoberfesta. Prost!

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 22. septembar)   Polazak iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i Beograda (Sava centar) u večernjim satima (oko 21h/22h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...

2. dan (petak 23. septembar)   Dolazak u podnevnim satima u raskošni SALCBURG, jedan od najlepših gradova Evrope. Lagana šetnja uz razgledanje: palata Mirabel sa lepim vrtovima, kuća čuvenog dirigenta Herberta fon Karajana, glavna pešačka zona sa baroknim palatama, Mocartova rodna kuća, Katedrala,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno: poseta Salcburškom zamku – jedan od najvećih srednjovekovnih fortifikacijskih objekata u Evropi. Sa terase ovog zamka pruža se neverovatan pogled na grad. Smeštaj u hotel/pansion u regiji Salcburga u popodnevnim satima (do 17h). Odmor. Noćenje.

3. dan (subota 24. septembar)   Doručak. Polazak na izlet u 9h. Dolazak u MINHEN oko 11h. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada u trajanju od oko 1,5 sat. Lagana šetnja istorijskim centrom bavarske prestonice uz razgledanje: dvorac Rezidenc – rezidencija bavarske kraljevske dinastije Vitelsbah, Bogorodičina crkva sa dva barokna zvonika, Marienplac (Marijin trg) – srce starog Minhena sa Gradskom kućom i čuvenim Glokenšpilom – starim satom sa figurinama, Stara Gradska kuća, Gradska Pivnica – Hofbrojhaus u kojoj je Hitler održao svoj čuveni govor,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odlazak do Terezijinih polja na OKTOBERFEST. U brojnim šatorima toči se najbolje pivo na svetu, služe se perfektne bavarske kobasice i non-stop se peva. Uz ovu atmosferu luna-park nudi nezaboravnu zabavu. Polazak iz Minhena ka regiji Salcburga u 20h. Povratak u smeštaj oko 22h. Noćenje.

4. dan (nedelja 25. septembar)     Doručak. Odjava iz smeštaja u 9h. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet koji će obuhvatiti odlazak na Salcburške Alpe, odnosno do masiva UNTERSBERG. Do vrha od oko 1900 metara ćemo se prevesti specijalnom uspinjačom – funikularom. Sa vrha nas očekuje neverovatna pogled na Salcburg i okolne Bavarske Alpe. Potom sledi odlazak u palatu HELBRUN, rezidenciju salcburškog biskupa Markusa Sitikusa. Palata je podignuta početkom 17. veka kao mesto za zabavu. Okružuju je divni vrtovi sa zanimljivim „trik fontanama“. Polazak ka Srbiji oko 15h. Putovanje preko Filaha i dalje preko Slovenije i Hrvatske. Noćna vožnja.

5. dan (ponedeljak 26. septembar)   Dolazak Novi Sad/Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

redovna cena 229 € snižena cena 199 €

nova cena 209 €

umesto 70 € samo 50 €

SNIŽENA CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ MESTA!

Cena aranžmana uključuje:

·  prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

·  2 noćenja sa doručkom (kontinentalni/ klasičan način usluživanja) u pansionu sa 2** u regiji Salcburgerland

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  obilazak Salcburga i Minhena prema programu

·  usluge vodiča

·  organizacione troškove

Ova cena uključuje sledeće predviđene izlete:

§ Poseta Salcburškom zamku sa uključenom vožnjom funikularom

§ Poseta masivu Untersberg sa vožnjom funikularom + poseta dvorcu Helbrun u Salcburgu

Cena aranžmana ne uključuje:

§ Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

§ Troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja sa Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara za osobe od 18-70 god.; cena za osobe 70+ god. Iznosi 2000 dinara)

§ Ostale nepomenute usluge

§ Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €

§ Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 100 €

§ Gradsku turističku taksu u iznosu od 2,5 € po osobi i noćenju (ukupno 5 € po osobi za oba noćenja) – taksa se plaća na recepciji pansiona

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:

§ Poseta Salcburškom zamku sa uključenom vožnjom funikularom – 30 €

§ Poseta masivu Untersberg sa vožnjom funikularom + poseta dvorcu Helbrun u Salcburgu – 40 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2022., za jesenje polaske odloženo plaćanje je moguće do 20.05.2023.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.10.2022., za jesenje polaske odloženo plaćanje je moguće do 20.05.2023.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.10.2022., za jesenje polaske odloženo plaćanje je moguće do 20.05.2023.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

LANDGASTHOF HOTEL „TORRENERHOF“ 2**, Golling an der Salzach https://www.torrenerhof.com/ ili sličan

Ovaj pansion (Landgasthof) nalazi se u malenom mestu Goling, na oko 30 km od Salcburga. Udoban smeštaj sa skromnim sadržajima. Poseduje recepcioni deo, tradicionalni restoran, bar. Sobe su sve sa kupatilom i centralnim grejnim sistemom, kao i sa TV. Nedaleko od pansiona nalazi se divan vodopad i park prirode. Centar idiličnog seoca Goling nalazi se na oko 2,5 km od pansiona.