tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Milano | Jesenje putovanje u Milano | Milano 3 noćenja | Tura u Milano |

Sajt_baneri_-5 Milano | Jesenje putovanje u Milano | Milano 3 noćenja | Tura u Milano |

Jezera, More, Moda - Milano 3 noćenja Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:6 dana, Autobusom
 • Datum polaska:16.Avgust
 • Noćenja i smeštaj:3 noćenja, Hotel 4****
 • Obilasci:Milano, Sirmione, Seravale, Savona, Rapalo, Portofino, Đenova
 • Cena:Od 179 € Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:110

Медије

Program: Jezera, More, Moda - Milano 3 noćenja-3928

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je sedam plus osam? / 3.238.111.130

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
f16c3089012335af8414b146795098dc_L Milano | Jesenje putovanje u Milano | Milano 3 noćenja | Tura u Milano |
Преузмите прилоге:

6 DANA AUTOBUSOM / 3 NOĆENJA

16. – 21. AVGUST 2023.

GARDA – MILANO – SAVONA - SERAVALLE – ĐENOVA – RAPALO - PORTOFINO

Italija je zaista osmehnuta lakoća! Jedna od najlepših zemalja na svetu sa sasvim posebnom filozofijom življenja koju je potrebno spoznati. Na ovom malom letnjem putovanju spojili smo divne gradove, prelepa jezera i more. Za svakog po nešto. Od jezera Garda sa divnim srednjovekovnim Sirmioneom, preko divne Savone, do Kolumbove Đenove i neodoljivog Rapala i Portofina. Na kraju ćemo uživati ceo dan u Milanu, svetskoj prestonici mode, i jednom od najraskošnijih gradova Italije. Putovanje stvoreno za užiavnje.

Program putovanja:

1. dan (sreda 16. avgust)   Polazak iz Užica (Gradski stadion) u 16h; iz Čačka oko 17.30h (magistrala); iz Beograda (Sava centar) u 19.30h; Novog Sada oko 19h (AS "Vojvodina"). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...

2. dan (četvrtak 17. avgust)     Prepodnevna vožnja preko severne Italije ka oblasti Lombardije. Dolazak u SIRMIONE na jezeru Garda u podnevnim satima. Kraći obilazak grada smeštenog na divnom poluostrvu koje čini najlepši ukras jezera Garde. Priče o moći porodice Skala kraj njihovog zamka, šetnja šarmantnim ulicama gradića kraj vile Marije Kalas, uživanje u divnim ambijentima i pogledima na kristalno jezero Garda. Slobodno vreme oko 2 sata. Nastavak putovanja ka regiji MILANO. Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Noćenje.

3. dan (petak 18. avgust)   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 8.30h na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak do najvećeg „Outlet“-a u Italiji – „Seravalle“ (https://www.mcarthurglen.com/it/outlets/it/designer-outlet-serravalle/). Slobodno vreme (2,5 sata za šoping). Odlazak do oblasti Ligurije i divnog grada SAVONE. Po dolasku sledi kraća šetnja i slobodno vreme za kupanje na gradskoj plaži. Polazak iz Savone ka hotelu u 20h. Povratak u hotel oko 22.30h. Noćenje.

4. dan (subota 19. avgust)   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 8.30h na celodnevni izlet do Ligurije. Odlazak u čuveno letovalište RAPALO koje se nalazi na obali Ligurijskog mora. Izuzetno živopisno mesto sa malim restoranima, barovima i lepom gradskom plažom za uživanje. Oni koji nisu za kupanje, mogu iz Rapala da idu do čuvenog PORTOFINA sa brodićem. Slobodno vreme do 16h. Odlazak u ĐENOVU. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada sa razgledanjem: trg Ferari sa bronzanom fontanom, Porta Soprana, Kolumbova kuća, katedrala San Lorenco, palata Sv. Đorđa... Slobodno vreme do 21h. Polazak ka hotelu. Povratak oko 23.30h. Noćenje.

5. dan (nedelja 20. avgust)   Doručak. Odjava iz hotela u 10h. Odlazak do centra grada. Dolazak u istorijski centar grada i polazak u pešački obilazak uz razgledanje: zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, da Vinčijev most, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone…). Tokom boravka u Milanu biće organizovan i opcioni (fakultativni) program „Milano differente“ – „drugačiji Milano“, koji obuhvata obilazak modernog distrikta Porta Nuova sa remek-delima savremene arhitekture („UniCredit Tower“ – najviša zgrada Italije, „Bosco Verticale“ – čuveni koncept suživota sa prirodom, „Diamante“ – još jedan interesantan projekat), a u drugom delu programa posetiće se Kanalska oblast Milana poznata po restoranima i divnim kafeima. Polazak ka Srbiji oko 21h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. dan (ponedeljak 21. avgust)   Povratak u ranim popodnevnim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

179 €

umesto 80 € samo 70 €

Cena aranžmana uključuje:

·  prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

·  3 noćenja sa doručkom (kontinentalni – klasičan način posluživanja) u hotelu sa 4* u regiji Milana

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili   francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  obilazak Sirmionea i Milana prema programu uz tumačenja turističkog vodiča

·  usluge vodiča tokom celog putovanja

·  organizacione troškove

Ova cena uključuje i sledeće izlete:

§ Izlet do Outleta i Savone prema programu putovanja

§ Izlet Rapalo – Đenova prema programu putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:

§ Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

§ Troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja sa Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara za osobe od 18-70 god.; za starije 70+ cena osiguranja iznosi 2000 dinara)

§ Ostale nepomenute usluge

§ Doplatu za jednokrevetnu sobu – 110 €

§ Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 120 €

§ Fakultativni program „Milano differente“ – 20 € (nije uključen u ponuđeni paket izleta; prijava i uplata na licu mesta!)

§ GRADSKU TURISTIČKU TAKSU koja za hotele u Milanu sa 4* iznosi 5 € po noćenju i osobi – UKUPAN IZNOS TAKSI 15 €PLAĆANJE NA LICU MESTA!

§ DOPLATA ZA POLAZAK IZ UŽICA 40 € /   DOPLATA ZA POLAZAK IZ ČAČKA 30 €

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:

§  Izlet Rapalo - Đenova – 40€

§  Izlet Outlet - Savona – 40€


USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2023.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.12.2023.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA :

OPIS HOTELA :

HOTEL „GOLDENMILE“ 4****, regija Milana https://www.hotelgoldenmile.it/  ili sličan
Hotel se nalazi u lepom i elegantnom predgrađu Milana „Trezzano sul Naviglio“ koje je od Milana udaljeno oko 15 km. Do centra grada se brzo stiže železnicom i metroom. Nedaleko od hotela je centar naselja sa kafeima i restoranima, kao i prelep park sa divnim jezerom. Moderan i lep hotel koji pripada hotelskoj grupaciji „Best Western“. Poseduje 150 soba, recepciju otvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka., fitness & wellnes zona sa malim hidromasažnim bazenom... Sobe su standard kategorije, sve sa kupatilom (tuš-wc), klima uređajem, TV Cab...


HOTEL „IBIS STYLES MELEGNANO “ 3***, regija Milana https://all.accor.com/hotelili sličan

Ibis Stiles Milano Melegnano se nalazi nedaleko od Milana, u blizini istočnog prstena i na 10 minuta od autoputa A1. Moderan, karakterističnog dizajna, svetlih prostora oživljenih dodirima boja, nudi dve sale za sastanke i internet punkt za vaša poslovna putovanja i veseli dečiji deo za porodični boravak. Sobe, prostrane i šarene, nude sve udobnosti kako bi se obezbedio miran odmor na kraju dana. Uveče sedite u našem baru i uživajte u opuštajućim trenucima uz piće. Hotel se nalazi na oko 10 minuta vožnje automobilom od grada Melenjano odakle se za manje od 25 minuta može stići vozom/metroom možete stići do Milanskog Duoma. Hotel je veoma blizu restorana u kojima možete jesti odlična jela; lobi bar na raspolaganju 24/24. Ujutro započnite dan doručkom na bazi švedskog stola.


Napomene u vezi programa

PLAĆANJE EVROPSKIH PUTOVANJA (maj-dec 2023.) (odluka broj 07/2023):
 • 40% Prilikom rezervacije (plaća se u gotovini ili Platnim karticama)
 • Ostatak u ratama do 20. decembra 2023. godine (uz deponovanje čekova, Administrativna zabrana na platu, Banka Intesa Kartice, Fond solidarnosti Grada Novog Sada.... isl)- BEZ KAMATE

NAPOMENE:

·   Redosled sedenja u autobusu se isključivo pravi prema datumu prijave. Moguće je doplatiti sedišta u II i III redu po ceni od 15 € po osobi, i u IV i V redu po ceni od 10 € po osobi. Postoji i mogućnost biranja ostalih sedišta ukoliko su raspoloživa, po ceni od 7 € po osobi. Ukoliko na put ide dupli autobus (dubledecker), doplatna sedišta se nalaze na donjoj platformi (dakle II, III i IV red).
·   U pojedinim državama, poput Italije, uvedena je obaveza plaćanja gradske takse na recepciji hotela. Ovaj iznos nije sadržan aranžmanom, plaćaju ga putnici direktno na recepciji hotela prilikom odjave iz soba. Iznos se kreće od 1-2 € po danu i osobi. Za sada je samo Italija uvela ovakvu vrstu direktne naplate od turista
·   Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.
·   Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel odgovara za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
·   Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu
·   Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
·   Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade.
·   Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
·   Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2,5 do 3,5 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
·   Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
·   Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
·   Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
·   Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
·   Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
·   Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
·   Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
·   Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni
·   U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.fantast.rs. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa
·   Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
·   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
·   Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
·   Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
·   Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetne ili dovkrevetne sobe sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni, manjih je dimenzija i može bitnije ugroziti komfor trećeg putnika (pomoćni ležaj je obično žičani sa tankim dušekom, ili je fotelja ili kauč na razvlačenje)
·   Treća osoba ostvaruje popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe
·   Zbog turističkog profila aranžmana, nije preporučljivo da na isti idu deca mlađa od 12 godina zbog izdržljivosti i sadržajnosti, i naravno zbog obzira prema drugim putnicima u autobusu
·   Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da u vozilu muzika i filmovi koji se puštaju odgovaraju biranoj destinaciji i neutralni su po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može da se individualno za svako sedište podešava, jer ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno, i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
·   Prostor za prtljag u busu je ograničen te je predviđena količina prtljaga po putniku 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga dimenzija ne većih od 50*30*40 cm
·   Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.