Одштампајте ову страницу

Severna Italija, Jesenje putovanje

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:10. Novembar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hotel 3***
 • Obilasci:Palmanova, Venecija, Verona
 • Cena:Od 119 € Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:55

Медије

Program: Severna Italija, Jesenje putovanje-5286

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je jedan plus cetiri? / 44.192.52.167

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
679aa550c461b354cef4c5f72fe8c7ab_L Severna Italija, Jesenje putovanje

4 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

10. – 13. NOVEMBAR 2022.

TRST – PALMANOVA – VENECIJA - VERONA

Venecija je jedan od retkih gradova kojem poželimo stalno da se vraćamo. Njena jedinstvenost i vekovna smirenost, raskoš i čudesne priče koje je prate su kao magnet. Jedna od najmoćnijih država na svetu, Mletačka Republika, suvereno je vladala vekovima istočnim Mediteranom. U njoj je nastala specifična venecijanska arhitektura, ali i način života. U njoj je nastao i običaj „uklanjanja mesa sa stola“, odnosno „carnevale“. Na ovom putovanju malo ćemo dotaći naš lepi Trst sa raskošnom austrijskom arhitekturom, potom ćemo malo šopingovati u „outlet“ centru Palmanova. Za sam kraj, mala poslastica. Grad ljubavi Verona i njene priče o večnoj ljubavi...

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 10. novembar)   Polazak iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) u večernjim satima (oko 22h), potom polazak iz Beograda (Sava centar) oko 23.45h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...

2. dan (petak 11. novembar)                 Dolazak u TRST u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi jednočasovni organizovani obilazak grada sa razgledanjem: Ponte Rosso – nekada čuvena trgovačka četvrt grada, palata Grašalkovič, srpska pravoslavna crkva Sv. Spiridona sa čudesnim mozaicima, trg Ujedinjenja Italije sa raskošnim palatama. Slobodno vreme (2 sata) za individualne aktivnosti. Odlazak do obližnje PALMANOVE. Slobodno vreme za šoping (4 sata) u čuvenom „Outlet“ centru. Odlazak u MESTRE. Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

3. dan (subota 12. novembar)   Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet. Odlazak do luke odakle isplovljavamo brodićem ka VENECIJI. Usput prolazimo kroz divnu Venecijansku lagunu „okićenu“ mnogobrojnim ostrvcima. Po dolasku u Veneciju sledi organizovano razgledanje grada u trajanju od oko 1,5 sat: Vivaldijeva crkva La Pieta, hotel „Danieli“ – jedan od najekskluzivnijih hotela na svetu, Tamnica u kojoj je najslavniji zatvorenik bio Kazanova, Most uzdaha – jedan od najvoljenijih simbola Venecije, Duždeva palata – sedište moći Mletačke Republike, panoramski pogled na Kanal Grande i divnu baroknu crkvu Santa Maria della Salute, trg Svetog Marka kojeg je Napoleon nazivao najlepšim salonom Evrope, bazilika Sv. Marka sa čuvenim vizantijskim četvoropregom na pročelju fasade, Astronomski sat, Ponte Rialto, jedan od najlepših venecijanskih mostova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak brodom do luke oko 20h i povratak u hotel. Noćenje.

4. dan (nedelja 13. novembar)   Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Transfer do „Outlet“ šoping centra Noventa. Slobodno vreme za šoping ili polazak na poludnevni fakultativni izlet sa obilaskom VERONE. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: Rimska Arena, trg Bra, trg Erbe, Danteov spomenik, Julijina kuća... Slobodno vreme 3 sata. Polazak ka Srbiji. Putovanje preko Slovenije i Hrvatske. Povratak u Novi Sad/Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

redovna cena 139 €

promo cena 119 €

umesto 55 € samo 40 €

Ova cena uključuje:

·  Celodnevni izlet sa obilaskom Venecije sa uključenim brodskim kartama

·  Poludnevni izlet sa obilaskom Verone

Cena aranžmana uključuje:

·  prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

·  2 noćenja sa doručkom (kontinentalni – klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 3* u Mestreu

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  obilaske prema programu (Trst) uz tumačenja turističkog vodiča

·  usluge vodiča

·  organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:

§ Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

§ Troškove međunarodnog putnog osiguranja sa Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 600 dinara za osobe starosti 18-70 god; za starije 70+ cena polise iznosi 1200 dinara)

§ Ostale nepomenute usluge

§ Doplatu za jednokrevetnu sobu – 55 €

§ Gradska turistička taksa (4 € po osobi) – taksa se plaća na recepciji hotela!

Ukoliko niste u agenciji uplatili paket izleta po sniženoj ceni, možete se na licu mesta prijaviti na fakultativne izlete po sledećim cenama:

 • Venecija sa brodskim kartama 30 €
 • Verona 25 €
     

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2023.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2023.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „CAMPANILE“ 3***, MESTRE https://venice-mestre.campanile.com/en-us/

Hotel se nalazi u kopnenom delu Venecije - Mestre, na samo 500 metara od železničke stanice putem koje je hotel vezan direktnim vozom sa Venecijom. U blizini hotela nalaze se brojni turistički sadržaji, restorani, barovi.... Standardan „budžet“ hotel sa 3* sa skromnim sadržajima i nivoom usluge. Poseduje lobi sa recepcijom, aperitiv bar, WiFi konekciju, salon za posluživanje doručka (posluženje tipa „buffet“; ali kako je to i uobičajeno u Italiji, doručak je slab i jednoličan). Sobe su sa kupatilom i centralnim grejanjem, TV Cab.