tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Oktobarfest | Putovanje Oktobarfest u Minhenu | Tura u Minhen, Oktobarfest | Oktobarfest jesen |
logo_mob Oktobarfest | Putovanje Oktobarfest u Minhenu | Tura u Minhen, Oktobarfest | Oktobarfest jesen |
0800 400 104    

Oktoberfest Minhen

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobus
 • Datum polaska:22.Septembar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Pansion 2*
 • Obilasci:Salcburg, Minhen, Untersberg, Helbrun
 • Cena:Od 199 € Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:80

Медије

Program: Oktoberfest Minhen-4464

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je sedam plus osam? / 44.192.52.167

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
7b33029c2d8f828271a85cc689a9cd0b_L Oktobarfest | Putovanje Oktobarfest u Minhenu | Tura u Minhen, Oktobarfest | Oktobarfest jesen |
Преузмите прилоге:

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

22. – 26. SEPTEMBAR 2022.

MINEHN & SALCBURG

Oktoberfest je najveći festival piva na svetu. Sve pivopije, ali i oni željni dobre zabave sjate se krajem septembra u Minhen, gde se ovaj festival održava od 1810. godine. Svake godine ovaj festival poseti preko šest miliona ljudi, koji su smešteni u 14 velikih šatora u kojima se isključivo služe pivo, kobasice i perece. Ove godine festival počinje 17. septembra i traje do 3. oktobra. Svake godine se ovaj festival piva održava na Terezijinim poljima na kojima su razapeti šatori. Ulaz se naravno ne naplaćuje, ali za pivo mora da se izdvoji pozamašnija suma novca. Krigle od 0,33 do 2 litre se toče u šatorima, a atmosfera je zaista jedinstvena… Uz zvuke tradicionalnog bavarskog melosa, uzvikivanje, podvikivanje, ojkanje, odnosno jodlovanje, veseli Bavarci će Vam se dopasti svakako! Na tone sjajnih kobasica i bavarskih pereca, hektolitri piva, sve se to potroši tokom Oktoberfesta. Prost!

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 22. septembar)   Polazak iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i Beograda (Sava centar) u večernjim satima (oko 21h/22h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...

2. dan (petak 23. septembar)   Dolazak u podnevnim satima u raskošni SALCBURG, jedan od najlepših gradova Evrope. Lagana šetnja uz razgledanje: palata Mirabel sa lepim vrtovima, kuća čuvenog dirigenta Herberta fon Karajana, glavna pešačka zona sa baroknim palatama, Mocartova rodna kuća, Katedrala,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno: poseta Salcburškom zamku – jedan od najvećih srednjovekovnih fortifikacijskih objekata u Evropi. Sa terase ovog zamka pruža se neverovatan pogled na grad. Smeštaj u hotel/pansion u regiji Salcburga u popodnevnim satima (do 17h). Odmor. Noćenje.

3. dan (subota 24. septembar)   Doručak. Polazak na izlet u 9h. Dolazak u MINHEN oko 11h. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada u trajanju od oko 1,5 sat. Lagana šetnja istorijskim centrom bavarske prestonice uz razgledanje: dvorac Rezidenc – rezidencija bavarske kraljevske dinastije Vitelsbah, Bogorodičina crkva sa dva barokna zvonika, Marienplac (Marijin trg) – srce starog Minhena sa Gradskom kućom i čuvenim Glokenšpilom – starim satom sa figurinama, Stara Gradska kuća, Gradska Pivnica – Hofbrojhaus u kojoj je Hitler održao svoj čuveni govor,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odlazak do Terezijinih polja na OKTOBERFEST. U brojnim šatorima toči se najbolje pivo na svetu, služe se perfektne bavarske kobasice i non-stop se peva. Uz ovu atmosferu luna-park nudi nezaboravnu zabavu. Polazak iz Minhena ka regiji Salcburga u 20h. Povratak u smeštaj oko 22h. Noćenje.

4. dan (nedelja 25. septembar)     Doručak. Odjava iz smeštaja u 9h. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet koji će obuhvatiti odlazak na Salcburške Alpe, odnosno do masiva UNTERSBERG. Do vrha od oko 1900 metara ćemo se prevesti specijalnom uspinjačom – funikularom. Sa vrha nas očekuje neverovatna pogled na Salcburg i okolne Bavarske Alpe. Potom sledi odlazak u palatu HELBRUN, rezidenciju salcburškog biskupa Markusa Sitikusa. Palata je podignuta početkom 17. veka kao mesto za zabavu. Okružuju je divni vrtovi sa zanimljivim „trik fontanama“. Polazak ka Srbiji oko 15h. Putovanje preko Filaha i dalje preko Slovenije i Hrvatske. Noćna vožnja.

5. dan (ponedeljak 26. septembar)   Dolazak Novi Sad/Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

redovna cena 229 € snižena cena 199 €

nova cena 209 €

umesto 70 € samo 50 €

SNIŽENA CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ MESTA!

Cena aranžmana uključuje:

·  prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

·  2 noćenja sa doručkom (kontinentalni/ klasičan način usluživanja) u pansionu sa 2** u regiji Salcburgerland

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  obilazak Salcburga i Minhena prema programu

·  usluge vodiča

·  organizacione troškove

Ova cena uključuje sledeće predviđene izlete:

§ Poseta Salcburškom zamku sa uključenom vožnjom funikularom

§ Poseta masivu Untersberg sa vožnjom funikularom + poseta dvorcu Helbrun u Salcburgu

Cena aranžmana ne uključuje:

§ Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

§ Troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja sa Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara za osobe od 18-70 god.; cena za osobe 70+ god. Iznosi 2000 dinara)

§ Ostale nepomenute usluge

§ Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €

§ Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 100 €

§ Gradsku turističku taksu u iznosu od 2,5 € po osobi i noćenju (ukupno 5 € po osobi za oba noćenja) – taksa se plaća na recepciji pansiona

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:

§ Poseta Salcburškom zamku sa uključenom vožnjom funikularom – 30 €

§ Poseta masivu Untersberg sa vožnjom funikularom + poseta dvorcu Helbrun u Salcburgu – 40 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2022., za jesenje polaske odloženo plaćanje je moguće do 20.05.2023.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.10.2022., za jesenje polaske odloženo plaćanje je moguće do 20.05.2023.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.10.2022., za jesenje polaske odloženo plaćanje je moguće do 20.05.2023.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

LANDGASTHOF HOTEL „TORRENERHOF“ 2**, Golling an der Salzach https://www.torrenerhof.com/ ili sličan

Ovaj pansion (Landgasthof) nalazi se u malenom mestu Goling, na oko 30 km od Salcburga. Udoban smeštaj sa skromnim sadržajima. Poseduje recepcioni deo, tradicionalni restoran, bar. Sobe su sve sa kupatilom i centralnim grejnim sistemom, kao i sa TV. Nedaleko od pansiona nalazi se divan vodopad i park prirode. Centar idiličnog seoca Goling nalazi se na oko 2,5 km od pansiona.

Napomene u vezi programa

PLAĆANJE EVROPSKIH PUTOVANJA (feb-jun 2022.) (odluka broj 07/2021):
 • 40% Prilikom rezervacije (plaća se u gotovini ili Platnim karticama)
 • Ostatak u ratama do 20. avgusta 2022. godine (uz deponovanje čekova, Administrativna zabrana na platu, Banka Intesa Kartice, Fond solidarnosti Grada Novog Sada.... isl)- BEZ KAMATE

NAPOMENE:

·   Redosled sedenja u autobusu se isključivo pravi prema datumu prijave. Moguće je doplatiti sedišta u II i III redu po ceni od 15 € po osobi, i u IV i V redu po ceni od 10 € po osobi. Postoji i mogućnost biranja ostalih sedišta ukoliko su raspoloživa, po ceni od 7 € po osobi. Ukoliko na put ide dupli autobus (dubledecker), doplatna sedišta se nalaze na donjoj platformi (dakle II, III i IV red).
·   U pojedinim državama, poput Italije, uvedena je obaveza plaćanja gradske takse na recepciji hotela. Ovaj iznos nije sadržan aranžmanom, plaćaju ga putnici direktno na recepciji hotela prilikom odjave iz soba. Iznos se kreće od 1-2 € po danu i osobi. Za sada je samo Italija uvela ovakvu vrstu direktne naplate od turista
·   Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.
·   Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel odgovara za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
·   Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu
·   Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
·   Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade.
·   Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
·   Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2,5 do 3,5 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
·   Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
·   Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
·   Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
·   Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
·   Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
·   Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
·   Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
·   Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni
·   U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.fantast.rs. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa
·   Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
·   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
·   Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
·   Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
·   Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetne ili dovkrevetne sobe sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni, manjih je dimenzija i može bitnije ugroziti komfor trećeg putnika (pomoćni ležaj je obično žičani sa tankim dušekom, ili je fotelja ili kauč na razvlačenje)
·   Treća osoba ostvaruje popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe
·   Zbog turističkog profila aranžmana, nije preporučljivo da na isti idu deca mlađa od 12 godina zbog izdržljivosti i sadržajnosti, i naravno zbog obzira prema drugim putnicima u autobusu
·   Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da u vozilu muzika i filmovi koji se puštaju odgovaraju biranoj destinaciji i neutralni su po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može da se individualno za svako sedište podešava, jer ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno, i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
·   Prostor za prtljag u busu je ograničen te je predviđena količina prtljaga po putniku 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga dimenzija ne većih od 50*30*40 cm
·   Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.