tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Porto, Avionom

Sajt_baneri_-5 Porto, Avionom

logo_mob Porto, Avionom
0800 400 104    

Porto avionom, Portugalija NOVO! Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:4 dana, Avionom
 • Datum polaska:08. Mart,
 • Noćenja i smeštaj:3 noćenja sa doručkom, Hotel 3*
 • Obilasci:Porto, Gimareš, Braga, Koimbra
 • Cena:od 589 € Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:100
Program: Porto avionom, Portugalija NOVO!-7301

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je sedam plus osam? / 212.69.9.163

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
013b96eaa150d63a08a4c701862f7efe_L Porto, Avionom
Преузмите прилоге:

4 DANA AVIONOM / 3 NOĆENJA        

08.mart – 11. mart 2024.

DIREKTAN LET „AIR SERBIA“

PORTO – GIMAREŠ – BRAGA - KOIMBRA

Porto je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Grad mostova, Nepobediv grad, Severna prestonica neki su od nadimaka Porta a iza svakog se krije fantastična priča. Tripeirosi – stanovnici grada porta, dočekaće vas sa širokim osmehom, raširenih ruku i otvorenog srca. Upoznaće vas sa bogatom istorijom, turističkim atrakcijama, sa mestima gde možete probati najautentičniju hranu i vina, iskusiti odličan noćni provod. Porto je grad po kom je cela država dobila ime kao i jedno od najpoznatijih vina u svetu. Monumenti su impresivni, sa visokih tornjeva crkava, zvona vas pozivaju u obilazak i uživanje. Nije ni čudo što je Porto u prethodnoj deceniji čak tri puta bio izabran za najbolju evropsku turističku atrakciju. Porto vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Divna Portugalija vas čeka.

Program putovanja:

1. DAN (petak 08.mart) BEOGRAD - PORTO   Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ 2h pre leta. Prijava za let kompanije „AirSerbia“. Let za Porto u 07.50h. Sletanje u Porto u 10:35h. Transfer do grada i obilazak jednog od najšarenijih gradova Evrope. Obići ćemo deo grada Riberia, jedan od najslikovitijih delova grada, koji je pod zaštitom UNESCO-a, katedralu Porta, Bolsa palatu, crkvu sv. Franciska, Kristalnu Palatu, trg Umberta Delgada, jednu od najlepših železnikih stanica Sao Bento, knjižaru u kojoj je J.K. Rouling pisala Harry Potter-a. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

2. DAN (subota 09. mart) PORTO Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do gradića Gimareš i Braga. Gimareš je mesto koje je kolevka portugalske nacije i prva prestonica kraljevstva. Obilazak gradskog jezgra i palate vojvode od Braganse. Ceo ovaj kraj je u Portugalu poznat po proizvodnji vina Porto, te koristimo priliku da ga ovde i probamo. Nastavljamo poutovanje do Brage, grada koji je za vreme rimskog carstva bio glavni grad Galicije a danas je centar barokne umetnosti Portugala. Obilazimo katedralu i svetilište Bom Žezus, koje se nalazi na brdu koje dominira iznad grada. Do svetilišta vodi prelepo barokno stepenište, na čijem vrhu se nalazi vidikovac sa pogledom koji oduzima dah. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN(nedelja 10. mart) PORTO Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet do gradića Koimbra. Nekada je i ovo bila prestonica Portugala, a danas je studentski grad, poznat po jednom od najstarijih univerziteta u Evropi, koji i danas obezbeđuje mladalački duh ovom drevnom gradu.. Ovo je takođe grad u kom se posle Lisabona peva najbolji Fado u Portugalu. Povratak u Porto, slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni izlazak na večeru u jedan od poznatih Fado klubova. Noćenje.

4. DAN (ponedeljak 11. mart) PORTO Doručak. Odjava iz hotela do 10.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, uživanje u hrani, vinu, kupovini suvenira i uspomena iz ovog prelepog grada. Transfer do aerodroma oko 14.00h Prijava za let za Beograd. Let u 17.35h. Sletanje u Beograd u 22.00h. Kraj putovanja.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI

AVIONSKE KARTE + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + VODIČ + 3 NOĆENJA SA DORUČKOM + CITY TOUR

REDOVNA CENA 659 €   SNIŽENA CENA 589 €

SNIŽENA CENA SE ODNOSI NA OGRANIČEN BROJ MESTA PO SMENI!

Cena aranžmana uključuje:

 •   Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd – Porto– Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, TSC-om, ručnim prtljagom do 8 kg i redovnim prtljagom do 23 kg
 •   3 noćenja sa doručkom ( „buffet“/samoposluživanje/“švedski sto“) u hotelu sa minimum 3* u Portu
 •   Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta, krevet na sprat ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 •   Usluge vodiča – pratioca grupe
 •   Transfer aerodrom – hotel - aerodrom
 •   Razgledanje Porta prvog dana putovanja
 •   Organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte nepomenute u programu
 • Troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja (može se dobiti u agenciju)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 120 €
 • Obaveznu doplatu za turističku taksu u iznosu od 15 € po osobi – na licu mesta
 • DOPLATU ZA YQ i YR taksu za gorivo avionske kompanije. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu) koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama) – trenutno taksa iznosi 10 € po osobi!
 • Fakultativne aktivnosti navedene u programu putovanja (prijava je obavezna u agenciji, a plaćanje izleta je na licu mesta; minimalni broj potreban za realizaciju svakog programa iznosi 15 prijavljenih putnika). Fakultativne izlete organizije inopartner.

ü  Celodnevni izlet Gimareš i Braga, prema programu – 75 €

ü  Poludnevni izlet Koimbra, prema programu – 50 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.08.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.08.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.08.2024.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „BLACK TULIP“ 4****, PORTO, ili sličan https://www.hotelblacktulip.pt/en/

Hotel Black Tulip je hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi u kvartu Vila Nova de Gaja, na 10 minuta vožnje metroom od centra Porta. Ovaj elegantan i moderan hotel ima restoran i bar na licu mesta. Sve sobe hotela Black Tulip moderno su opremljene i dekorisane. Raspolažu sa televizorom sa ravnim ekranom i kablovskim kanalima, klima-uređajem i radnim stolom. Privatno kupatilo ima kadu, besplatne toaletne potrepštine i vagu. Doručak se služi u restoranu hotela. Gosti imaju mogućnost i a la carte servisa u hotelskom restoranu. Gostima hotela je na raspolaganju recepcija koja radi 24 sata. Međunarodni aerodrom Porto udaljen je 21 km od hotela Black Tulip.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 27.10.2023