logo_mob Terme Čatež, Siguran polazak
0800 400 104    

Terme Čatež, Februar Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:3 dana, Autobus
 • Datum polaska:13. Februar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hotel Toplice 4*
 • Obilasci:Terme Čatež, Podčrtek - Olimje, Muzej čokolade
 • Cena:Od 159 € Siguran polazak, još samo 4 sobe!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:50

Медије

Program: Terme Čatež, Februar-6847

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je tri minus jedan?

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
30cc0bbf8683ce7aeff635fe17489830_L Terme Čatež, Siguran polazak
Преузмите прилоге:

3 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

13. – 15. FEBRUAR 2022.

TERME ČATEŽ – OLIMJE – MUZEJ ČOKOLADE

Prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire ispod dubokih naslaga sedimenata i na površinu dolazi sa temperaturom 42–63°C. Jedan je od vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi. Na vodenoj površini od 13.000 m² nalaze se termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen „Ostrvo Pirata“, „Sauna park“ sa osam različitih sauna, kao i „Health & Beauty Center“ sa zadivljujućim rimsko-irskim kupatilima, gde se u prijatnom, privatnom prostoru, prepliću dvanaest toplo-hladnih i suvo-vlažnih doživljaja, koji vode u potpuno opuštanje tela i duše. Svakako, ovo malo putovanje će prijati i telu i duši. Putovanje za uživanje!

Program putovanja:

1. dan (nedelja 13. Februar)   BEOGRAD – TERME ČATEŽ     Postavka autobusa u 05:30 na dogovorenom mestu koje će biti poznato najkasnije 7 dana pred polazak grupe. Vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama po potrebi grupe i zbog pasoške kontrole. Dolazak u Terme Čatež oko 13:30. Smeštaj grupe u hotel ''Toplice''**** i slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u čarima zimske rivijere. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan (ponedeljak, 14. Februar)       TERME ČATEŽ – OLIMJE / MUZEJ ČOKOLADE    Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili fakultativni izlet do Podčrteka gradića u oblasti banje Olimje najpoznatije banje u Sloveniji. Selo je 2009. godine proglašeno za najlepše selo u Evropi. U prelepom prirodnom okruženju ovde se nalazi srednjovekovni manastir sa apotekom koja je jedna od najstarijih u Evropi. U bašti manastira se gaji više od 250 vrsta lekovitog bilja, a posetioci u apoteci mogu kupiti različite čajeve ili kreme ručno pravljene prema starim recepturama. Naravno, naša posetu ovom seocu ne bi bila kompletna bez posete lokalnoj tvornici i muzeju čokolade. Svakako, poseta može biti upotpunjena i degustacijom i kupovinom čokolade. Popodne povratak u Terme Čatež. Slobodno vreme za korišćenje banjskih sadržaja. Večera. Noćenje.

3. dan (utorak, 15. Februar)               TERME ČATEŽ – BEOGRAD    Doručak. Odjava iz soba do 10 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost kupanja i relaksiranja pred polazak ka Beogradu koji je planiran oko 14h. Dolazak u Beograd očekuje se u predvečernjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

179 €   sniženo 159 €

umesto 20 € samo 15 €

SNIŽENA CENA SE ODNOSI NA OGRANIČENI BROJ MESTA!

SNIŽENA CENA UVEK VAŽI ZA ČLANOVE FANTAST CLUB-A

Navedena cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 polupansiona („buffet“/“švedski sto“ – samoposluživanje) u hotelu „Toplice“ 4* u Terme Čatež (smeštaj u depadansu hotela)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Neograničena upotreba hotelskog bazena
 • Dva ulaska dnevno na zimsku Termalnu rivijeru
 • Bogat animacijski program
 • usluge vodiča

Navedena cena uključuje sledeće izlete:

 • Posetu seocu Olimje/Podčrtek prema programu

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva troškove od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 4 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50 €

U slučaju da predviđeni izlet nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cena za uplate na licu mesta iznosi: 20 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2022.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.10.2022.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.10.2022.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Toplice 4****, Terme Čatež (http://www.terme-catez.si/sr/catez/smestaj/hotel-toplice)

Hotel se nalazi u centru kompleksa Čatež. Hotel ima 107 superior soba, 24 standard sobe, 4 porodična apartmana, u neposrednoj blizini letnje Termalne rivijere, povezan sa zimskom Termalnom rivierom. Sobe: dvokrevetne ili trokrevetne, većina s francuskim ležajem, opremljene mini barom, sefom, telefonom, SAT TV i kupatilom, fenom za kosu, pristupom internetu preko telefonske linije; standard sobe: neklimatizovane, samo nekoliko soba ima balkon; superior sobe: klimatizovane, balkon (osim u prizemlju su terase).Hotel poseduje restoran povezan s tropskim vrtom, dečiji kutak – animacija, igraonica, mini kazino, patuljak Čatež na fontani, sportsko-rekreativni centar, Sabai centar sa tajlandskim masažama, internet kutak, parking. Ishrana – doručak i večera: samoposluživanje, izbor više jela.