Ви сте овде:Fantast> Jesen 2020> Evropska putovanja autobusom> AUSTRIJA> Jesen u Carskom Beču, 2 noćenja

Jesen u Carskom Beču, 2 noćenja

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:Septembar, Oktobar, Novembar, Decembar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja sa doručkom, Hoteli 3*** i 4****
 • Obilasci:Beč, Bratislava, Šenbrun, Pandorf...
 • Cena:Od 99 € Specijalna cena za rane prijave!

Медије

Jesen u Beču Jesenje putovanje u Beč
Преузмите прилоге:

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

JESEN 2020. & BOŽIĆNE SVEČANOSTI

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada… Tokom celog 19. veka, a ponajviše tokom vladavine Franca Jozefa, Beč je dobijao raskošno ruho koje je sve one koji su dolazili u ovaj grad ostavljalo bez daha… Pored tog starog Beča, postoji i onaj novi, poslovni i užurbani, sa tornjevima i oblakoderima od čelika i stakla… Čak i taj, Novi Beč, izgleda otmeno!

Program putovanja:

1. DAN ČETVRTAK BEOGRAD / NOVI SAD   Polazak iz Beograda oko 22h sa glavne autobuske stanice BAS. Iz Novog Sada oko 23h sa parkinga kod Žel.stanice/lokomotiva. Noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN PETAK   BEČ     Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Svetog Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija… Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN SUBOTA BEČ – PARNDORF – PRATER     Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog odlaska do „outlet“ centra Parndorf koji se nalazi na oko 30 km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, ženske, muške i mode za decu, sportske obuće… Zadržavanje u Parndorfu oko 3 sata. Povratak u Beč. Nakon toga, fakultativna poseta Prateru – najstariji zabavni park Evrope i najzabavnije mesto Beča; ili slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN NEDELJA BEČ – ŠENBRUN – BRATISLAVA Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju ili mogućnost fakultativnih izleta – poseta carskoj rezidenciji Šenbrun koja je predstavljala letnju rezidenciju Habsburgovaca. Raskošni dvor je barokiziran u vreme vladavine carice Marije Terezije. U unutrašnjosti rezidencije, u brojnim prostorijama, nalazi se raskoš Habsburgovaca, balske dvorane, spavaće odaje, radne sobe... Naravno, tvorci Šenbruna su se potrudili da kroz raskoš same palate i veličanstvenih vrtova koji se nalaze iza rezidencije, u svemu reprezentuju bogatstvo i moć Habsburške monarhije. U ranim popodnevnim satima, planiran je fakultativni izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak za Beč. Planiran polazak za Beograd oko 20h. Putovanje kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN PONEDELJAK   NOVI SAD / BEOGRAD     Dolazak u Novi Sad/Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA

ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

17.09 – 21.09.2020.

HB1 NEUDORF 3*

125 €

99 €

15.10 – 19.10.2020.

HB1 NEUDORF 3*

125 €

99 €

05.11 – 09.11.2020.

PYRAMIDE 4*

135 €

109 €

26.11 – 30.11.2020.

BOŽIĆNE SVEČANOSTI

PYRAMIDE 4*

HB1 NEUDORF 3*

135 €

125 €

109 €

99 €

03.12 – 07.12.2020.

BOŽIĆNE SVEČANOSTI

PYRAMIDE 4*

HB1 NEUDORF 3*

135 €

125 €

109 €

99 €

10.12 – 14.12.2020.

BOŽIĆNE SVEČANOSTI

PYRAMIDE 4*

HB1 NEUDORF 3*

135 €

125 €

109 €

99 €

17.12 – 21.12.2020.

BOŽIĆNE SVEČANOSTI

PYRAMIDE 4*

HB1 NEUDORF 3*

135 €

125 €

109 €

99 €

Navedena cena uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet- samoposluživanje ) u navedenim hotelima u zavisnosti od smene
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • panoramski obilazak Beča
 • usluge turističkog vodiča

Navedena cena ne uključuje:

 • Sve ostale nepomenute usluge
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 70 € (isključivo na upit!)
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 5€ u din. protivvrednosti)
 • Fakultativni program (prijava i plaćanje isključivo na licu mesta; za svaki od navedenih programa potrebno je minimum 25 osoba za realizaciju izleta):

- Dvorac Šenbrun (velika tura) – 30 € / deca 20 €

- Izlet do Bratislave 15 € / deca 10 €

- Prater – 5 €

- Izlet do Parndorfa – 10 €

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10 € u zajedničkom ležaju; dete do 6 god. ostvaruje popust 40%

               

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.  
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20. u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnici koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel HB1 WIENER NEUDORF 3* www.hb1.at/de/wiener-neudorf.html
Hotel se nalazi južno od Beča, u Nojdorfu. Sa centrom grada (zgradom Opere) povezan je linijom prevoza Badner Bahn. Na par stanica od hotela nalazi se najveći tržni centar u Beču – SCS. Sobe su isključivo 1/2. Postoji mogućnost 1/2+1 soba koje su manje komofne sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija – isključivo na upit. Sve sobe imaju TV, TWC. Hotel ima salu za doručak koji je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.


Hotel PYRAMIDE 4* www.eventhotel-pyramide.com/en/
Nalazi se u Vosendorfu, južni deo Beča. Hotel je na liniji prevoza Badner-Bahn. Nalazi se preko puta najvećeg tržnog centra u Beču – SCS. Hotel ima aperitiv bar, 2 restorana, spa centar sa bazenom u zatvorenom, konferencijske sale. Sobe imaju TWC, TV, mini bar, telefon… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 ( osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.