Andaluzija, Avionom, Specijal!

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Avionom
 • Datum polaska:10.Novembar i 17.Novembar
 • Noćenja i smeštaj:4 noćenja, Hotel 3*
 • Obilasci:Malaga, Granada, Kordoba, Ronda, Sevilja
 • Cena:Od 490 € Specijalna cena za rane prijave!

Media

548eb596b1747c6d09a43b11b46be1e1_L Andaluzija | Putovanje u Andaluziju avionom | Andaluzija specijal, avio prevoz | - Letovanje | Fantast | Avio Karte
Download attachments:

5 DANA AVIONOM / 4 NOĆENJA

10. – 14. NOVEMBAR 2021.

17. – 21. NOVEMBAR 2020.

MALAGA – KORDOBA – RONDA – SEVILJA – GRANADA

Andaluzija... Sanjiva, strastvena, topla, nestvarna, mirisna... Pogledi u daljini lutaju krajolikom pokušavajući da upiju svu tu lepotu... Na usnama kapi slatkog španskog vina, paelja miriše na svakom koraku, cvetni zasadi boje svojim koloritom ambijente, gitara... Neki nežni zvuci miluju, a potom se pretvaraju u vrtlog strasti... Čuje se bat; ritmično, sve brže i brže... Uskovitlana crvena haljina i crna ešarpa paraju vazduh... Igra se flamenko... istorija na svakom koraku mami posetioce u svoj raskošni hram... Orijentalna arhitektura, zaostala od vekovne vladavine Mavara ovim prostorima, zapanjuje svojom raskošnošću. I sve je zaista nestvarno! Raj na zemlji! Takva je Andaluzija – prosto neodoljiva! Ovo putovanje će Vam otkriti njene bisere i barem za trenutak preneti doživljaje. Malaga – prestonica regije Costa del Sol (Obala Sunca), jedan od najtoplijih gradova Evrope sa živopisnim ambijentima i odličnim restoranima, rodno mesto Pabla Pikasa i čuvenog sladoleda koji po njoj i nosi ime. Kordoba je sasvim autentičan grad, nekadašnje središte mavarskog kalifata, grad poluorijentalnog izgleda i predivnih ambijenata. Granada je pesmom opevan grad u kojem se nalazi jedna od najspektakularnijih palata na svetu, neverovatna Alhambra. Sevilja je prestonica Andalizije, grad prelepih crkvi i autentičnih ambijenata. Ronda je biser Andaluzije smešten u nestvarnom planinskom ambijentu. Na ovom putovanju želimo da prenesemo evu emociju koju Andaluzija nosi, pridružite nam se!

Program putovanja:

1. dan (Utorak 10. novembar / 17. novembar)                     BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – MALAGA - TOREMOLINOS Transfer iz Beograda, Novog Sada i Subotice do aerodroma „Ferenz Liszt“ kod Budimpešte. Okvirni polazak iz Beograda je oko 5h ujutro, iz Novog Sada oko 6.30h ujutro i iz Subotice oko 8.30h ujutro. Po dolasku na aerodrom sledi prijava za direktan let za Malagu kompanije „Wizz Air“. Poletanje u 15.50h. Po sletanju u 19.25h, i obavljanju carinskih formalnosti, transfer do hotela u čuvenom letovalištu na Obali Sunca, TOREMOLINOS. Smeštaj. Noćenje.

2. dan (Sreda 11. novembar / 18. novembar)   KORDOBA   Doručak od 8h. Slobodan da za individualne aktivnosti ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak u KORDOBU. Grad su osnovali Kartaginjani, zatim je bio glavno rimsko naselje, pa prestonica mavarskog španskog kalifata, potom sedište ozloglašene inkvizicije, da bi dugi niz godina, kako kaže Lorka, ostala „daleka i sama“. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Pored katedrale, obićićemo i Alkazar, nekadašnja raskošna mavarska palata a potom rezidencija španskih kraljeva. Sledi šetanja starim gradom koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Raskošne palate i divni ambijenti su glavna karakteristika ovog dela Kordobe. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel do 20h. Noćenje.

3. dan (Četvrtak 12. novembar / 19. novembar) GRANADA     Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Putovanje do GRANADE. Naravno, sinonim ovog grada je neverovatna tvrđava- palata Alhambra, koja se nalazi na brdu iznad grada, a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta- takozvanih patia i bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih voćnjaka bašte Heneralife. Šetnja starim gradom kroz slikovite uličice. Poseta kompleksu Alhambre. Slobodno vreme za uživanje u jedinstvenoj atmosferi grada. Povratak u hotel u kasnim popodnevnim satima. Noćenje.

4. dan (Petak 13. novembar / 20. novembar) RONDA - SEVILJA   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili celodnevni fakultativni izlet. Odlazak do RONDE, jednog od najnestvarnijih gradova Andaluzije. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Tokom razgledanja Ronde nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najživopisniji gradski trg na kome se nalazi crkva Svete Marije… Odlazak do prestonice Andaluzije, magične SEVILJE. Obilazak grada smeštenog u plodnoj dolini reke Gvadalkivir: gradska Katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana sa fantastičnim tornjem Hiralda koji predstavlja simbol Sevilje (u katedrali je sahranjen Kristofor Kolumbo), Alkazar - stara mavarska palata, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel do 21h. Noćenje.

5. dan (Subota 14. novembar / 21. novembar)   TOREMOLINOS – MALAGA – BUDIMPEŠTA - BEOGRAD Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak vozom do MALAGE. Po dolasku, sledi šetnja istorijskim centrom grada uz razgledanje: luka i plaža Malageta, korida, katedrala, Alkazaba – mavarska palata, Pikasov muzej… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak vozom u Toremolinos i transfer u 17.30h. Po dolasku na aerodrom, prijava za direktan let kompanije „Wizz Air“. Let za Budimpeštu u 20.10h. Sletanje na aerodrom u Budimpešti u 23.35h. Po obavljanju carinskih formalnosti, transfer do Beograda. Povratak u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

SPECIJALNA CENA ZA UPLATE DO 1.JUNA 2020.

490 €

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

CENA ZA UPLATE OD 1.JUNA DO 1. JULA 2020.

530 €

CENA ZA UPLATE OD 1. JULA – 1. AVGUSTA 2020.

560 €

umesto 210 € samo 180 €

CENA ZA UPLATE POSLE 1. AVGUSTA 2020.

590 €

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Budimpešta-Malaga-Budimpešta sa uključenim ručnim prtljagom
 • Kabinski, ručni prtljag težine do 10kg (40 x 30 x 20 cm)
 • 1 komad „čekiranog prtljaga težine do 10kg (40 x 30 x 20 cm)
 • Sve aerodromske takse
 • Transfer mini busom na relaciji Beograd-Novi Sad-Subotica-aerodrom Budimpešta-Subotica-Novi Sad-Beograd
 • Transfer u Malagi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
 • 4 noćenja sa doručkom (doručak se poslužuje tipa „buffet“/samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Toremolinosu na Obali Sunca
 • smeštaj u 1/2 sobe/studije ili 1/2+1 sobe/studije sa kupatilom (1/2 studiji sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 studiji sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • usluge profesionalnog vodiča

Ova cena uključuje sledeće izlete:

 • Kordoba prema programu putovanja
 • Granada prema programu sa ulaznicom za posetu kompleksu Alhambre
 • Ronda - Sevilja prema programu putovanja

Navedena cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 800 dinara)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu/studio – 100 €
 • „Veliki prtljag“ do 20kg – može da se doplati po ceni od oko 50 € za povratno putovanje
 • Gradsku turističku taksu koja iznosi cca 2 € po osobi i noćenju (ukupno 8 €) – plaća se na recepciji hotela

U slučaju da PAKET IZLETA nije rezervisan prilikom prijave i uplaćen u agenciji, cene pojedinačnih izleta za uplatu na licu mesta iznose:

 • Kordoba – 60 €
 • Granada bez ulaznice za Alhambru   – 75 €
 • Ronda - Sevilja – 75 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 60% se plaća prilikom rezervacije, dok se ostatak može platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2021.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 60% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE:

 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA!
 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I KOPIJU PRVE STRANE PASOŠA!!! KOPIJA PASOŠA SE DOSTAVLJA NAJKASNIJE 24 SATA NAKON POTPISIVANJA UGOVORA ZA PUTOVANJE!
 • ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA KAO I POSEBNIM USLOVIMA VEZANIM ZA IZDAVANJE AVIO KARTI!

OPIS HOTELA:

APART HOTEL „BAJONDILLO“ 3***, Toremolinos (https://www.bajondillo.com/en/) ili sličan

Kompleks je lociran u centru letovališta Toremolinos, direktno na divnoj plaži. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Železnička stanica, nekoliko restorana, barova, noćnih klubova... Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, salon za posluženje doručka, aperitiv bar, WiFi u javnim delovima hotela, info pult... Smeštaj naših putnika je u prostranim studijima, svi poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, klima uređaj, telefon.

UZ PROGRAM VAŽE I POSEBNI USLOVI PUTOVANJA VEZANI ZA AVIO SAOBRAĆAJ! PRILIKOM PRIJAVE KARTE SE ODMAH KUPUJU, I NISU REFUNDABILNE – U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA, IZNOS UPLAĆEN ZA AVIO KARTE SE NE VRAĆA – 50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 14 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 ( osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.