Rađevina, Izlet Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Jednodnevni izlet
 • Datum polaska:29. Novembar
 • Noćenja i smeštaj:Izlet
 • Obilasci:Obrenovac, Krupanj, Tekeriš
 • Cena:2.500 dinara

Медије

b3a0a6d26d4b777d3ac05f678d663fb3_L Rađevina, Srbija koju volim
Преузмите прилоге:

ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТ

НЕДЕЉА 29. НОВЕМБАР 2020.

Дива је ова наша Србија! Сасвим невероватна! На сваком кораку има лепоте, и можда баш како и треба, та лепота није на дохват руке, потребно је мало скренути са главних путева, те ће се лепота открити у пуном сјају. Управо је ово наше мало путешествије такво... Идемо на неке скрајнуте стазе, ка мало познатим местима... Придружите нам се и уживајте у раскошним бојама јесени! 

Програм путовања:

Полазак из Новог Сада у 7.30 часова, и из Београда у 8.45 часова (Сава центар). Путовање преко Обреновца у којем ћемо направити паузу у лепој етно кући Забранска бајка. Настављамо пут даље ка Рађевини. Пролазак кроз Текериш, место у којем се налази Меморијални комплекс посвећен Церској битки из Првог светског рата. Наставак путовања до Крупња. Долазак у дивну Рађевину, и лагани обилазак изузетно живописне варошице Крупањ. Прво ћемо посетити црквени парк Добри поток. У овом етно-парку налази се стара црква брвнара, потом сачуване старе куће из Рађевине, две подземне – пећинске капеле, неколико малих и веома интересантних музеја... Потом ћемо отићи до центра града и прошетати се до спомен цркве Вазнесења Господњег у којој се налази костурница наших јунака палих за слободу на Мачковом камену 1914. године. Слободно време уз топлу препоруку да се посети ресторан „Старо здање“ који је уређен попут музеја. Боравак у Крупњу до 17 часова, и потом следи повратак у Београд (око 19 часова) и Нови Сад (око 20.30). Крај путовања.

ЦЕНА ИЗЛЕТА

2.500,00 динара

Цена путовања обухвата:

 • Превоз удобним, аклиматизованим туристичким комбијемна наведеној релацији
 • Обиласке према програму уз тумачење туристичког водича
 • Услуге професионалног туристичког водича током целог путовања
 • Организационе трошкове

Цена путовања не обухвата:

 • Све остале не поменуте услуге
 • Индивидуалне трошкове

У случају недовољног броја пријављених путника, рок за отказ аранжмана је 5 дана пре пута. ОРГАНИЗАТОР задржава право корекције цена услед промена на монетарном тржишту или промена цена смештаја или превоза. ОРГАНИЗАТОР задржава право измене програма путовања, односно редоследа појединих садржаја у програму услед објективних околности. Аранжман је рађен на бази минимум 8 путника. Уз аранжман важе Општи услови путовања организатора, усаглашени са „YUTA“ стандардом. Организатор путовања „Fantast tourist d.o.o.“, Јеврејска 8, Нови Сад. Лиценца број: ОТП 269/2020. Према Закону о туризму организатор има прописану полису осигурања бр. 30000015948 (осигурана сума у висини од 400.000€) МИЛЕНИЈУМ ОСИГУРАЊЕ АД, Акционарско друштво за осигурање, Београд.