tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf

Sajt_baneri_-49 Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf

Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf

Додатне информације

5zv Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
klima Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
parking Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
wifi Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
tv Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
ne Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
ne Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
minibar Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
sef Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
fen Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
gym Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
spa Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
ne Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
ne Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
ne Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
avio Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
bus Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
auto Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
plazadaljina Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf
centardaljina Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf 
Cena:od 450 eur

Медије

Smešten je u četvrti Al Jaddaf, vodećoj poslovnoj i životnoj zajednici koja povezuje stari i novi Dubai, hotel Al Jaddaf Rotana Suite nudi gostima luksuz, pogodnost i izvanredne sadržaje za razonodu, ručavanje i sastanke. Objekat sa pet zvezdica nalazi se u blizini vrhunskog kulturnog sela, kao i glavnih tržnih centara i atrakcija, uključujući Dubai Festival City, Dubai Frame i Dubai Mall, i samo 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Dubai i Međunarodnog finansijskog centra Dubai. Ekskluzivni Club Rotana Lounge, ekskluzivan za goste u odabranim sobama i apartmanima, sadrži udoban prostor za opuštanje, privatnu sobu za sastanke, trpezariju i poslovni kutak, kao i visoko personalizovanu uslugu, uključujući pomoć pri posebnim zahtevima i rezervacijama (Otvara se uskoro ). Salon poslužuje besplatan doručak, čaj i večernje kanapee i koktele, kao i čaj, kafu, sokove i bezalkoholna pića tokom celog dana. Vrhunsko odredište za ručavanje u srcu Al Jaddafa, pet trpezarija svetske klase uključuju Timo, donoseći autentičnu italijansku kuhinju sa stilom; Neom, oživljavanje panarapskih ukusa u klasičnim i specijalnim jelima; sofisticirani The List bar i moderna Tea Room, koji se nalaze u predvorju; i bar na bazenu Akuarius gde možete da se odmorite i osvežite. Gosti takođe mogu da ručaju u udobnosti sopstvene sobe ili apartmana, uz 24-časovni meni za ručavanje u sobi koji je dostupan non-stop. Vaše poslovne potrebe i potrebe za razonodom zadovoljavaju se širokim sadržajima koji uključuju šest sala za sastanke i konferencije opremljene najnovijom tehnologijom i audio-vizuelnim alatima i fitnes i wellness klub Bodylines u kome možete da vežbate u modernoj teretani i okupate se na otvorenom bazenu ili se opustite u sauni, parnoj i masažnoj sobi. Sa 318 modernih soba i apartmana, svi elegantno opremljeni s pogledom na bazen ili grad, prostranim dnevnim boravcima i čajnim kuhinjama, hotel je idealan za poslovne i rekreativne putnike, uključujući porodice koje posećuju grad. Adresa: Al Jadaf Street, Behind Latifa Hospital, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Al Jaddaf Rotana 5*****, Al Jaddaf  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено utorak, 16 mart 2021 21:23