tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay

Sajt_baneri_-49 Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay

Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay

Додатне информације

5zv Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
klima Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
parking Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
wifi Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
tv Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
ne Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
ne Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
minibar Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
sef Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
fen Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
gym Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
spa Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
igraonica Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
ne Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
ne Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
avio Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
ne Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
ne Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
plazadaljina Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay
centardaljina Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay 
Cena:od 540 eur

Медије

Dubai Mall je na 2,3 km od hotela, dok je Burj Khalifa udaljen 3,6 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, na 10 km od hotela Dubai Canal View. Najveće kulinarsko dostignuće Dubaija moglo bi biti njegova raznolikost – a hotel Radisson to svesrdno proslavlja sa četiri izvanredne destinacije za ručavanje. Doživite autentične arapske i međunarodne specijalitete u našem celodnevnom restoranu, sportskom baru na otvorenom, terasi uz bazen i salonu u kafiću. Naš kuvar i uslužno osoblje podržavaju toplu dobrodošlicu po kojoj je naš hotel poznat. Hotel Radisson Blu, Dubai Canal Viev nudi smeštaj sa restoranom, otvorenim bazenom i fitnes centrom. Među objektima u ovom objektu nalaze se dečji klub i vratar, kao i besplatan ViFi u celom objektu. Smeštaj sadrži recepciju koja radi 24 sata, poslugu u sobu i menjačnicu za goste. Sa šest sala za sastanke veličine između 17 i 45 kvadratnih metara, hotel Radisson Blu, Dubai Canal Viev idealan je za poslovne događaje. Hotel ima posvećeni tim za događaje, modernu audio-vizuelnu opremu, besplatni brzi Vi-Fi i obilje prirodnog dnevnog svetla. Nazvane po gradovima sa kanalima – Amsterdamu, Brižu, Dubaiju, Veneciji, Okfordu i Suzhou-u – sobe za sastanke upotpunjuje zajedničko predsoblje veličine 68 kvadratnih metara. Pored toga, postoji i vanjska terasa koja je pogodna za prijeme ili pauze za kafu za do 200 gostiju. Na raspolaganju je 206 soba i apartmana nude moderno odmaralište za moderne putnike. Dizajnirane sa vrhunskim završnim obradama i visokim prozorima koji ustupaju mesto zadivljujućem pogledu na kanal, sve sobe za goste uključuju besplatan Vi-Fi, 24-časovnu poslugu u sobi i individualnu kontrolu klime. Gosti koji borave u sobama i apartmanima poslovne klase uživaju besplatan pristup ekskluzivnom salonu poslovne klase, dok svi gosti mogu iskoristiti opsežne fitnes i vellness sadržaje. Adresa: Marasi Drive, Business bay, PO Box 16021, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Radisson Canal View 5*****, Downtown and Business Bay  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено ponedeljak, 15 mart 2021 17:44