Last minute:         Apartmani (kliknite za ponudu)
 Last minute:         Hoteli        (kliknite za ponudu)

Lefkada & Sivota & Parga

Lefkada & Sivota & Parga

PARGA je jedno od najlepših mesta na Jonskom moru. Vrlo neobično i šarmantno malo mesto nalazi se na severo – zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir. Parga je poznata po mediteranskoj klimi, planinama koje je okružuju, bujnoj vegetaciji i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.
SIVOTA se nalazi izmedju Parge (20 km) i Igumenice (30 km), na obali jonskog mora. Sivota je smeštena u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. To je prlepo, staro ribarsko selo,letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelepih skrivenih plaža, arhipelag je zajedno sa jonskim ostrvima pravi raj za posetioce. Blizina Parge i Igumenice pruža mogućnost za aktivan odmor, izlete na Krf, Paksi, Itaku, Lefkadu, šoping... Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom raju, sigurno nećete pogrešiti.
LEFKADA je ostrvo jonskog arhipelada, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije. Sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo). Prelepe nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih i egzotičnih destinacija, zelenilo maslina i borova, i boje raznobojnog cveća Lefkadu čine prelepim mestom za odmor i uživanje. Najpoznatije letovalište na Lefkadi je Nidri smešteno na jugoistoku Lefkade u prirodnoj luci. Nasuprot Nidrija nalaze se ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduir, Sparti i Meganisi, do kojih svakodnevno prolaze brodići koji vode do njih. Malo ribarsko seoce danas je simpatičan gradić koji privlači veliki broj turista tokom čitave sezone.
 PREUZMITE PROGRAM  

Vila Katina, Lefkada

ro
10 m
 950 m
Cena:od 230€

Vila Kostas, Lefkada

ro
100 m
 1.250 m
Cena:od 215€

Vila Aleka, Lefkada

ro
200 m
 100 m
Cena:od 215€

Vila La Minute, Lefkada

ro
300 m
 100 m
Cena:od 135€

Vila Two Brothers, Parga

ro
400 m
 250 m
Cena:100 €

Vila Akis, Parga

ro
750 m
 400 m
Cena:od 195€

Vila Harmony,Sivota

ro
1.200 m
 900 m
Cena:od 100€

Vila Sirius, Sivota

ro
1.200 m
 800 m
Cena:od120 €

Vila Hara, Sivota

ro
350 m
 250 m
Cena:od 120€

Vila Grivas, Sivota

ro
450 m
 100 m
Cena:od 135€

Vila Olga, Sivota

ro
400 m
 50 m
Cena:od 120€