Last minute:         Apartmani (kliknite za ponudu)
 Last minute:         Hoteli        (kliknite za ponudu)
*First minute Akcija! Za sve rezervacije do -31. MARTA  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

Lefkada & Sivota & Parga

Lefkada & Sivota & Parga

PARGA je jedno od najlepših mesta na Jonskom moru. Vrlo neobično i šarmantno malo mesto nalazi se na severo – zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir. Parga je poznata po mediteranskoj klimi, planinama koje je okružuju, bujnoj vegetaciji i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.
SIVOTA se nalazi izmedju Parge (20 km) i Igumenice (30 km), na obali jonskog mora. Sivota je smeštena u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. To je prlepo, staro ribarsko selo,letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelepih skrivenih plaža, arhipelag je zajedno sa jonskim ostrvima pravi raj za posetioce. Blizina Parge i Igumenice pruža mogućnost za aktivan odmor, izlete na Krf, Paksi, Itaku, Lefkadu, šoping... Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom raju, sigurno nećete pogrešiti.
LEFKADA je ostrvo jonskog arhipelada, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije. Sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo). Prelepe nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih i egzotičnih destinacija, zelenilo maslina i borova, i boje raznobojnog cveća Lefkadu čine prelepim mestom za odmor i uživanje. Najpoznatije letovalište na Lefkadi je Nidri smešteno na jugoistoku Lefkade u prirodnoj luci. Nasuprot Nidrija nalaze se ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduir, Sparti i Meganisi, do kojih svakodnevno prolaze brodići koji vode do njih. Malo ribarsko seoce danas je simpatičan gradić koji privlači veliki broj turista tokom čitave sezone.
 PREUZMITE PROGRAM   
LEFKADA I PARGA 
 PREUZMITE PROGRAM    LEFKADA 1
 PREUZMITE PROGRAM   LEFKADA 2

Upit za rezervaciju

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input