tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Megali Amos

Sajt_baneri_-49 Megali Amos

logo_mob Megali Amos
0800 400 104    

last_minute_novi Megali Amos

 Last minute:  Grčka ostrva (kliknite za ponudu) novo Megali Amos
 
Cenovnici sa popustom 25 - 45 % za rane uplate!
* Za sve rezervacije do 15. AVGUSTA 2023. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
*(08.jun 2023) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Grčka ostrva 2023> Skijatos 2023> Megali Amos
Megali Amos

Cenovnici sa popustom 25 - 45 % za rane uplate!
* Za sve rezervacije do 15. MARTA 2023. BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

Објављено у Skijatos (2023)
Cenovnici sa popustom 25 - 45 % za rane uplate!
* Za sve rezervacije do 15. MARTA 2023. BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

Објављено у Skijatos (2023)

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Megali Amos BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Mikonos!

 {slider CENOVNIK}

 pdf- Megali Amos PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA     word Megali Amos  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

Program putovanja:

1. dan Beograd - Santorini: turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje.Jutarnji čarter let.Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do luke na Santoriniju i putovanje brodom do Mikonosa. Vožnja brodom. Po dolasku na destinaciju, individualni transfer do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.    
2. - 7. dan: Mikonos: Slobodno vreme za boravak na ostrvu na bazi 7 noćenja.      
8. dan: individualni transfer do luke i putovanje brodom do Santorinija. Vožnja brodom. Po dolasku na Santorini, organizovani transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.        9. - 10. dan: boravak na Santoriniju uz upoznavanje ostrva. Noćenje.    
11. dan Santorini - Beograd: 11. dan Santorini - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, organizovan transfer do aerodroma od strane organizatora, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda sa međusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. (Mogućnost polaska i povratka na kućnu adresu uz doplatu: Transfer na relaciji Novi Sad- Aerodrom- Novi Sad).

{slider ARANŽMAN OBUHVATA / NEOBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Povratna avio karta na relaciji Beograd – Santorini – Beograd
 • Transferi na Santoriniju aerodrom – hotel – luka - hotel – aerodrom
 • Povratna brodska karta na relaciji Santorini – Mikonos – Santorini.
 • Smeštaj na bazi 10 noćenja (3 noćenja na Santoriniju i 7 noćenja na Mikonosu) u hotelu ili apartmanu,  na bazi najma apartmana, noćenja sa doručkom, polupansiona, pansiona  ili all inclusive usluge u zavisnosti od izbora smeštaja
 • Usluge predstavnika agencije
 • troškove organizacije putovanja
 • Administrativne troškove i troškove rezervacije
 • Aerodromske i sigurnosne takse:  odrasli 37,50 eur (taksa u Beogradu 21,42 eur, taksa u Grčkoj 15,10 eur, DCV taksa 0,98 eur), deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse I nemaju sedište u avionu
 • YQ taksena razliku u ceni goriva ( YQ taksa – je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).
 • UKUPAN IZNOS AVIO TAKSI I DOPLATE ZA GORIVO JE PODLOŽAN PROMENI.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika
 • Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela)
 • Ostale nepomenute usluge, sve usluge hotela koje nisu obuhvaćene osnovnom cenom
 • Troškove otkaza prema Opštim uslovima putovanja
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( odrasli 1,2€ dnevno, deca do 18 godina 0,6€ dnevno, stariji od 70 g. 2€ dnevno)
 • Individualni transfer luka – hotel – luka na Mikonosu
 • BORAVIŠNA TAKSA - plaća se direktno na recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi :  0.50€ za htl 2*/ 1*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* I 4€ za htl 5*;  0.25€ za apt 2key/ 1key, 0,5€ za apt 3key, 1€ za apt  4key.
 • Osiguranje od otkaza aranžmana (informacije su dostupne u agenciji)
 • TRANSFER NA RELACIJI NOVI SAD – AERODROM BEOGRAD – NOVI SAD u iznosu od 20 eur  po osobi (Povratni transfer sa adrese u Novom Sadu do Aerodroma Beograd i obratno vozilima Fantast Tourista)

{slider NAČIN PLAĆANJA}

NAČIN PLAĆANJA:

PLAĆANJE SEVRŠIDINARSKOJPROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 20 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. novembra 2020. godine.
 • Kreditom poslovnih banaka na 12 – 24 meseca po uslovima koje određuje banka, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 20 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do novembra 2020. Aerodromske takse nije moguće platiti odloženo
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMAprilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. novembra 2020. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.

Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun

{slider NAPOMENE}

 • Kašnjenja aviona u čarter saobraćaju su mogućpojava na koju agencija nema uticaja zavise od gužve avio prometustanja na aerodromima Beogradu destinaciji putovanja drugim faktorima..
 • Popust na smeštaj za decu odnosi se na decu u pratnji dve odrasle osobe. Uglavnom je u pitanju pomoćni ležaj (manji od normalnog) ili krevetac na rasklapanje. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu.
 • Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu i ležaj u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu, a u nekim hotelima je besplatno. Krevetac je neophodno najaviti preko agencije (zbog ograničenog broja istih u hotelima)
 • Treća osoba u 1/2 standard sobi ce biti smestena na pomoćnom ležaju, koji je manjih dimenzija od standardnog, te može da utiče na komfor putnika.
 • Sve usmene informacije koje nisu u skladu sa objavljenim programom putovanja ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora
 • Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Putnici koji u pasošu imaju navedeno kao mesto rođenja Rep.Makedonija ili samo Makedonija umesto BJRM ili FYRM mogu imati problema prilikom ulaska u Grčku (postoji mogućnost zabrane ulaska). Molimo Vas da o tome konsultujete Konzularno odeljenje Grčke Ambasade.
 • Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako stoji upisano u pasošu (Odnosi se posebno na devojačko prezime putnice, skraćeni oblici imena i sl.). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u avionsku kartu, vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi kao i u samim hotelima. Takođe, za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja. Za sve ove slučajeve pogrešno prijavljenog podatka, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i dodatnih troškova pripada putniku. Molimo Vas da dostavite agenciji broj mobilnog telefona na koji Vas možemo kontaktirati, u slučaju promene broja, ne zaboravite da obavestite o tome agenciju
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, sa novim putnim ispravama - biometrijskim pasošima preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u zemljama šengenskog prostora (www.europa.rs). Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalja šengenskog prostora, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja . Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….), kao i međunarodno putno osiguranje (osiguranje možete kupiti u agenciji)
 • VIZA: Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Viza NIJE potrebna putnicima čiji su pasoši izdati od strane MUP SRBIJE na teritoriji Kosova i Metohije (npr MUP SRBIJE PU Peć), Viza JE POTREBNA putnicima čiji su pasoši izdati od strane MUP SRBIJE KOORDINACIONE UPRAVE u Beogradu
 • Rezervacije hotela koje su rađene po uslovima RANIH REZERVACIJA podrazumevaju da se u slučaju otkaza kompletnog aranžmana primenjuje propisana stopa otkaza bez obzira da li je gost našao zamenu! U slučaju mogućnosti zamene, putnici koji menjaju putnike koji su odustali će se zadužiti novom cenom po važećem cenovniku na taj dan.
 • Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora, objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti u agenciji ili na www.fantast.rs. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju
 • Hoteli iz ponude su na UPIT. Iako nas hoteli dnevno obaveštavaju o slobodnim kapacitetima, moguće je da se neka rezervacija ne potrvdi. U slučaju nepotvrđivanja rezervacije, klijentu se vraća novac u celosti u roku do 48h ili se uplata može prebaciti na novu rezervaciju.
 • FAKULTATIVNI IZLETI, koji su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera na destinaciji Organizatora putovanja. Cene i uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji. FAKULTATIVNI IZLETI nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.
 • Dress code / pravila oblačenja (Obavezan dress code u hotelima od 3* do 5* za vreme obroka u restoranima. Zabranjen je ulazak u kostimima i šortsevima)
 • Opisi hotela i apartmana su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)
 • Besplatno je samo ono što je eksplicitno navedeno kao gratis ili FREE. Pominjanje pojedinih usluga u okviru opisa hotela poput interneta, sefa, klima uređaja, teretane, sportskih terena i sl, samo predviđa njihovo postojanje u hotelu i ne podrazumeva i besplatno korišćenje već je za njihovo korišćenje moguća naplata na licu mesta od strane recepcije.
 • Besplatan internet ili WIFI oznaka ne podrazumevaju kvalitetan signal ili brzi internet u svim delovima hotela. Moguće je da je isti obezbeđen samo u pojedinim delovima oko recepcije ili bazena, bara i sl. Brzina protoka može biti i vrlo spora.
 • Pojedini hoteli praktikuju da se prilikom uručivanja daljinskih upravljača za klima uređaj i TV, traži deponovanje određenog iznosa kao sredstvo obezbeđenja, a koji se vraća poslednjeg dana po vraćanju ključa i uređaja.
 • Ukoliko je u programu putovanja naznačeno da se klima uređaj plaća na licu mesta, neophodno je da prilikom prijave za putovanje naznačite želju za istim, kako bi taj zahtev bio prosleđen recepciji (hotel ne mora posedovati klima uređaje u svim sobama hotela te raspoloživost istih je na upit)
 • Za opis AlI inclusive usluge, molimo Vas da zatražite u agenciji kako bi smo Vam ga prosledili ili uručili
 • Opisi plaža su generalni, te na istoj može biti različitih struktura tla, od sitnog peska do šljunka. Takođe se u opisima može razlikovati stanje na obali i plaži od dela ulaska u vodu (pesak van vode, šljunak u vodi i sl.)
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i pravilima i o njima brinu nadlezni inspekcijski organi
 • Zbog velikog broja razuđenih hotela na pojedinim destinacijama/ostrvima u okviru paket aranžmana, pored autobuskog transfera u pratnji predstavnika agencije, postoji i mogućnost transfera minibusom ili taksijem gde nece biti prisutan predstavnik agencije. Putnici će najvažnije informacije o destinaciji/ostrvu dobiti na prvom info sastanku, po rasporedu dobijenom po dolasku na destinaciju/ostrvo. Transfer se takođe može obaviti i sa više prevoznih sredstava. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće smeštajnoj jedinici. Moguć je prevoz prtljaga drugim prevoznim sredstvom.
 • Raspored soba vrši isključivo recepcija
 • Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE, a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se ne tarifiraju posebno se ne garantuju. Organizator će iste proslediti hotelu kao MOLBU, a isti će pokušati da udovolji želji gosta ukoliko je u mogućnosti. U slučaju posebnih usluga koje se tarifiraju, ako je hotel prihvatio rezervaciju i naplatu istih, ipak postoji mogućnost ne ispunjenja tog dela usluge. U tom slučaju, putnik ima pravo na povraćaj novca za dodatno naplaćenu, a neispunjenu uslugu u iznosu pune naplate za istu (za iznos doplate). Ukoliko je u cenovniku navedena doplata za spratnost, ista omogućava izbor u smislu prizemlje ili sprat.
 • Putnik je obavezan da poseduje MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u prodajnoj službi. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….), kao i međunarodno putno osiguranje.
 • U promo brošuri ili na web sajtu nije moguće objaviti fotografije svih vrsta smeštajnih kapaciteta hotela (sobe, studija, apartmani, family sobe...). Sobe se mogu razlikovati usled promene nameštaja, redekoracije, renoviranja, pogleda i pozicije sobe, različitih struktura kupatila (tuš kada ili kada i sl...)
 • Apartmani i hoteli nižih kategorija u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana ili primenu tople vode samo u određenim delovima dana (obično 17-21h).
 • S obzirom da su apartmani i hoteli objekti koji svoje usluge ostvaruju rentiranjem, isti poseduju opremu koju je neko upotrebljavao pre Vas prethodnih godina ali se Vama ustupa u ispravnom stanju
 • U objektima na bazi najma, kuhinja je najčešće opremljena samo osnovnim posuđem, priborom za jelo, čašama i tanjirima. Upotreba kuhinje u apartmanima je bazičnog karaktera za podgrejavanje hrane ili kuvanje kafe a nikako za ozbiljno pripremanje obroka
 • ZDRAVSTVENI USLOVI: U Grčkoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.Zdravstvene ustanove i higijena odgovaraju standardima u Srbiji.
 • APARTMAN/STUDIO Pored spavaće sobe (jedne ili dve),kupatila i balkona,u svakom je kompletno opremljena mini kuhinja,sa elementarnom opremom i priborom za pripremanje i konzumiranje hrane,za odgovarajući broj osoba.Kod nekih studia i apartmana,kuhinja nije posebna prostorija.Standard veličine ležaja za normalni ležaj je 185cm sa 75-80cm širine,a bračni ležaj(dve osobe)185–190cm sa 120–150cm širine.
 • NAJAM uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode,korišćenja inventara kao i komunalnu taksu.Posteljina je sastavni deo inventara (promena jednom u toku smene, pre ulaska u jedinicu),ali ne i peškiri,toalet papir,sapuni,sredstva za održavanje čistoće
 • Pojedini standardi u smeštajnim kapacitetima u kupatilu su uslovljeni načinom gradnje,instalacijama i kapacitetom istovremenog korišćenja tople vode.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Najam započinje najranije u 16:00 h. prvog dana a završava u 09:00 h. poslednjeg dana smene boravka. Za vremenski period od napuštanja apartmana/studija do polaska za Srbiju, uvek je obezbeđen prostor za prtljag dok sanitarnih prostorija za ove svrhe ima samo u nekim objektima.
 • Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste nadoknade.

{slider OPIS HOTELA}

{/sliders}

       

Објављено у Mikonos (2023)