last_minute_novi Rimini

 Last minute:         Kalabrija  (kliknite za ponudu)
 Last minute:         Sicilija      (kliknite za ponudu)
* Za sve rezervacije do KRAJA SEZONE   BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

You are here:Fantast> Leto> Italija> Rimini Hoteli> Rimini
Rimini
subota, 21 mart 2020 09:18

Novo! Abruco&Marke, Duo Fantastico

6 DANA AUTOBUSOM / 3 NOĆENJA

27. OKTOBAR – 1. NOVEMBAR 2020.

L’AKVILA – ĆIVITELA – ASKOLI PIĆENO – TOD’S OUTLET – PEZARO – URBINO - RIMINI

Kako ste već i navikli, od nas, samo inovacije! Evo jednog takvog, novog i sjajnog programa koji objedinjuje dve nama potpuno nepoznate italijanske pokrajine, Abruco i Marke. Obe zahvataju najvećim delom masiv Apenina i svojom istočnom stranom izlaze na Jadransko more. I na samom moru, i u primorskoj ravnici, ali posebno u planinskom zaleđu, nalazi se niz veoma interesantnih mesta koja smo obuhvatili ovim programom. Divna mala luka Peskara sa tipičnim mediteranskim šarmom, prestonica Abruca, L’Akvila, neodoljiva Ćivitela sa čudesnom fortecom, slatki mali Askoli sa svojim maslinama i biskupskom raskoši, čudesni gradić Pezaro u pokrajini Marke, potom Urbino grad pod zaštitom UNESCO-a i na kraju Rimini sa svojim čudesima... Vino je neizostavno na ovakvim putovanjima, te ćemo degustirati vina naše Marine Cvetić i čuti njenu čudesnu životnu priču... Tura za prave hedoniste!

Program putovanja:

1. dan (Utorak 27. oktobar)   Polazak iz Novog Sada (Žel.stanica/lokomotiva) i Beograda (BAS - Autobuska stanica) u ranim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Sreda 28. oktobar)      TOD’S OUTLET - PESKARA     Jutarnja vožnja preko oblasti Furlanija, Veneto, Emilija,... Putovanje ka pokrajini Abruco. Usputna poseta jednom od najinteresantnijih „outlet“ centara Italije – „OUTLET TOD’S“ – izgrađen u formi raskošnog resorta, izuzetno zanimljiv i za videti, a ljubiteljima cipela, ovo će biti pravo otkrovenje (https://www.tods.com/ww-en/home.html). Nastavak putovanja do PESKARE. Smeštaj u regiji grada. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

3. dan (Četvrtak 29. oktobar)   L’AKVILA – ĆIVITELA - ASKOLI    Doručak. Slobodno vreme, ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet ka unutrašnjosti pokrajina Abruco i Marke. Odlazak do glavnog grada Abruca, srednjovekovne L’AKVILE. Ovaj grad je zaklonjen moćnim vencima Apenina, nalazi se u jednoj dolini, a u zaleđu grada se nalazi oblast Gran Saso, najviša oblast Apeninskog masiva. Po dolasku, oko 10.30h, sledi kraće organizovano razgledanje grada uz obilazak: čudesna fontana 99 čeljusti, fontana iluminosa, trg Duomo sa Katedralom, Polukružna palata – „Palazzo dell’Emiciclo“,... Slobodno vreme. Nastavak putovanja kroz fantastične predele Nacionalnog parka „Gran Sasso“ uz panoramu najvišeg vrha Apenina, Korno (2912m). Odlazak do malene varošice ĆIVITELA DEL TRONTO u kojoj se nalazi masivna Forteca – srednjovekovna trvđava koja predstavlja najveću atrakciju pokrajine Abruco. Tvrđava se nalazi, kao i samo naselje, na nadmorskoj visini od 600 metara, na izuzetno važnom strateškom mestu, gde vekovima ponosno stražari nad vojnim i trgovačkim putevima. Nastavak putovanja do malenog ASKOLIJA. Askoli Pićeno je varošica u pokrajini Marke i iznad svega je poznata po svom specijalitetu, masline punjene mesom „Olive all'ascolana“. Prošetaćemo se do glavnog gradskog trga Piazza del Popolo. Sve na ovom trgu vraća u davna vremena srednjeg veka... Povratak u hotel do 22h. Noćenje.

4. dan (Petak 30. oktobar)   VINARIJA „MASCIARELLI“ – URBINO - RIMINI  Doručak. Odjava iz hotela do 8.30h. Slobodno vreme, ili fakultativni tročasovni izlet do vinorodnog regiona Abruca i čudesne VINARIJE „MASCIARELLI. Ovde se proizvodi vrhunsko crveno vino „Montepulciano d’Abruzzo“ sa brendom vlasnice Marine Cvetić, naše gore list. Degustacija vina. Nastavak putovanja ka pokrajini Marke. Odlazak do fantastičnog srednjovekovnog grada URBINO koji pripada redu najživopisnijih malih gradova Italije. Tokom srednjeg veka ovo mesto je bilo sedište moćnog Vojvodstva, saveznika Republike Firence. Zbog izuzetno očuvanog renesansnog jezgra, Urbino se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Nakon dolaska u Urbino, sledi obilazak grada uz razgledanje: Duždeva palata – nekadašnje sedište moći Vojvode od Urbina, rodna kuća Rafaela Sancija. Pričom o Rafaelu približićemo njegov život i dela zbog kojih je prozvan „bogom umetnosti“. Sledi slobodno vreme za uživanje u divnom Urbinu i predlog da posetite muzej unutar Duždeve palate u kojem se između ostalog nalazi i Rafaelov portret „Mutavi“. Nastavak putovanja do RIMINIJA. Smeštaj u hotel u večernjim satima (oko 22h). Noćenje.

5. dan (Subota 31. oktobar)   RIMINI - PEZARO    Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet vozom iz Riminija do divnog malog gradića PEZARO u pokrajini Marke. Nakon tročasovnog boravka i ručka u nekom od sjajnih restorana, vraćamo se u Rimini. Rimini nije samo letovalište, to je i stari grad, prepun istorije... Malateste, Avgust, Gaj Julije Cezar, Federiko Felini... Svi oni su vezani za Rimini, i mi ćemo hoditi njihovim stopama... Potom sledi slobodno vreme za uživanje u zaista lepoj atmosferi grada. Polazak ka Srbiji oko 19h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske...

6. dan (Nedelja 1. novembar) Povratak u podnevnim satima. Kraj putovanja.

REDOVNA CENA

*SPECIJALNA CENA

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

199 €

179 €

umesto 85 € samo 65 €

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni– klasičan način usluživanja) u hotelu sa 3* u regiji Peskare
 • 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni– klasičan način usluživanja) u hotelu sa 3* u Riminiju
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Poseta „Outlet Tod’s“ prema programu
 • Obilazak Urbina prema programu putovanja
 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča

Cena paketa izleta obuhvata:

 • Celodnevni izlet L’Akvila-Ćivitela-Askoli prema programu
 • Tročasovni izlet do vinarije „Masciarelli“
 • Tročasovni izlet vozom do Pezara i obilazak Riminija

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte, sem navedenih
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciju po ceni od oko 6 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 60 €
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu – 90 €
 • Obaveznu doplatu za gradsku taksu koja iznosi 2 € dnevno po osobi (ukupno cca 6€ za sva tri noćenja) – plaća se na recepciji hotela!

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:

 • Celodnevni izlet L’Akvila-Ćivitela-Askoli prema programu – 35 €
 • Tročasovni izlet do vinarije „Masciarelli“ – 25 €
 • Tročasovni izlet vozom do Pezara i obilazak Riminija – 25 €
       

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnici koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „BED&BUSINESS“ 3***, regija Peskare https://www.bedbusiness.it/ ili sličan

Hotel se nalazi oko 10 km od centra Peskare. Predstavlja skroman „udžet“ hotel. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, lobi sa dnevnim boravkom, salon za posluženje doručka („samoposluživanje – buffet“; skroman i jednoličan doručak, kako je to i uobičajeno u Italiji za ovu kategoriju hotela), WiFi konekciju... Sobe su skromno opremljene, sve sa kupatilom (tuš-WC), centralnim grejnim sistemom, TV.

HOTEL „TAMANCO“ 3***, Rimini http://www.hoteltamanco.com/ ili sličan

Hotel se nalazi u zoni Rivazzura, oko 200 metara od plaže i glavne trgovačke zone. Standardan „budžet“ hotel sa skromnim sadržajima i nivoom usluge. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, salon za posluženje doručka. Sobe su skromne, sve sa kupatilom (tuš-WC), centralnim grejnim sistemom, TV Cab.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

petak, 20 mart 2020 09:28

Novo! Rafaelo&Felini Tour

6 DANA AUTOBUSOM / 3 NOĆENJA

20. – 25. OKTOBAR 2020.

RIMINI – PARMA – FIRENCA – URBINO - BOLONJA

Nakon što je Italija prošle, 2019. godine, proslavila jubilej 500 godina od smrti Leonarda da Vinčija, i ove godine ima dva velika jubileja za proslavu. 100 godina od rođenja velikog Federika Felinija i 500 godina od smrti čuvenog Rafaela Santija (Sancija). Italija je zaista nepresušna destinacija koja u svakom trenutku i svakome, nudi brojna uzbuđenja. Ovo je jedno takvo putovanje, posebno osmišljeno sa posebnom pričom i osvrtom na život i delo dvojice velikana. Svakako, priča će biti šira, posetićemo zaista prelepa mesta u pokrajinama Marke, Emilija Romanja i Toskana, i čuti dosta toga. Videćemo divni Rimini, najveće letovalište Italije i rodno mesto Federika Felinija, potom ćemo posetiti maleni gradić Urbino, rodno mesto slavnog Rafaela, i nekadašnju prestonicu moćnog vojvodstva. Zatim ćemo posetiti Firencu, grad, rasadnik lepote, rodno mesto humanizma i renesanse. U tom gradu susretaćemo se konstantno sa velikanima svetske književnosti i umetnosti. Posetićemo i divni emilijanski grad Parmu, koja je ove, 2020. godina, evropska prestonica kulture. Putovanje za prave ljubitelje umetnosti!

Program putovanja:

1. dan (Utorak 20. oktobar)   Polazak iz Subotice oko 16h, potom sledi polazak iz Novog Sada (Žel.stanica/lokomotiva) i Beograda (BAS – Autobuska stanica). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Sreda 21. oktobar)    BOLONJA - RIMINI   Jutarnja vožnja preko oblasti Venecija-Đulija i Veneto ka Emiliji... Poseta BOLONJI, prestonici pokrajine Emilija Romanja, gradu u kojem se nalazi sedište najstarijeg univerziteta u Evropi (1088. godina). Po dolasku u istorijski centar grada, sledi obilazak uz razgledanje: palata kralja Enca sa svojom interesantnom pričom o nesrećnom sardskom kralju Encu, Neptunova fontana – remek-delo slavnog ĐanBolonje, tornjevi Garisenda i Azineli – simbol grada u kojem je nekada bilo preko 100 sličnih tornjeva, Venecijanska palata, kompleks Santo Stefano, odnosno kako ga nazivaju „sedam crkvi“ sa posetom i obilaskom glavne crkve sa interesantnom skulpturom „La Pieta“, potom obilazak crkve Sv. Groba i Pilatovog dvorišta. Odlazak do glavnog gradskog trga, Piazza Maggiore (Veliki/Glavni trg). Na ovom trgu se nalazi palata Arkiđinazio – nekadašnje središte slavnog Bolonjskog univerziteta, sada istorijskog objekta sa interesantnim pričama i jednim malim muzejom, odnosno čuvenom Salom za anatomiju (fakultativna poseta). Takođe, posetićemo i veličanstvenu baziliku San Petronio u kojoj se nalazi 10 kapela, od kojih su pojedine izuzetno interesantne pa i kontraverzne. U samoj Bazilici, nalazi se i najveći sunčani sat na svetu, „La Meridiana“. Slobodno vreme u trajanju od oko 1,5 sat. Nastavak putovanja do RIMINIJA. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

3. dan (Četvrtak 22. oktobar)   RIMINI – PARMA   Doručak. Polazak u 9h na celodnevni izlet. Odlazak do istorijskog centra RIMINIJA. Lagana šetnja uz razgledanje Avgustovog luka, trga Tri mučenika, hrama Malatesta, zamak Sismondo... Tokom turističkog obilaska, poseban segment biće posvećen čudesnom Federiku Feliniju, njegovom životu i delu. Prošetaćemo se Korzom u kojem je sniman čuveni „Amarkord“, potom videti bioskom „Fulgor“ u kojem je nekoliko Felinijevih filmova prikazano premijerno, prošetaćemo se do rodne kuće Felinija i prelepog Grand Hotela u kojem je ovaj veliki umetnik boravio. Takođe, videćemo i palatu „Centro Studi Federico Fellini“, kao i park Federika Felinija u kojem se nalazi spomenik „Fellinia“ u vidu ogromnog foto aparata... Fakultativna poseta Gradskom muzeju u kojem se nalaze čuveni spisi „Libro dei Sogni“ – „Knjiga snova“ – snovi Felinija koji su poslužili kao inspiracija za njegove filmove. Sledi potom fakultativni odlazak do PARME. Vožnja preko Bolonje, kraj Ređo Emilije uz osvrt (panoramski) na Kalatravinu Železničku stanicu. Po dolasku u Parmu, sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: Katedrala i čudesna Krstionica, Kraljevski teatar, Palata guvernatora, monument Đuzepeu Garibaldiju,... Slobodno vreme za uživanje u divnoj Parmi, i naravno za degustaciju čuvenih prehrambenih proizvoda koji dolaze iz ovog grada: parmezan, parmska šunka, balzamiko... Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. dan (Petak 23. oktobar) RIMINI – URBINO - GRADARA  Doručak. Polazak u 8.30h na celodnevni fakultativni izlet ka pokrajini Marke. Odlazak do malenog i izuzetno živopisnog grada URBINO smeštenog u scenografskom prirodnom okruženju. Tokom srednjeg veka ovo mesto je bilo sedište moćnog Vojvodstva, saveznika Republike Firence. Zbog izuzetno sačuvanog renesansnog jezgra, Urbino se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Nakon dolaska u Urbino, sledi obilazak grada uz razgledanje: Duždeva palata – nekadašnje sedište moći Vojvode od Urbina. Poseta muzeju unutar palate u kojem se između ostalog nalazi i Rafaelov portret „Mutavi“. Takođe, posetićemo i rodnu kuću Rafaela Sancija, često nazivan i Santi. Pričom o Rafaelu približićemo njegov život i dela zbog kojih je prozvan „bogom umetnosti“. Sledi slobodno vreme za uživanje u divnom Urbinu. Odlazak do prelepog malog mestašca GRADARA u kojem se nalazi srednjovekovni zamak iz 12. veka, jedan od najočuvanijih u Italiji. Povratak u Rimini, slobodno vreme. Noćenje.

5. dan (Subota 24. oktobar) RIMINI – FIRENCA - ...  Doručak. Odjava iz hotela i polazak do 8.30h. Odlazak u FIRENCU (dolazak oko 11.30h). Po dolasku, sledi organizovani obilazak grada u trajanju od oko 2 sata: Bazilika Svetog Krsta (Santa Croce) – fjorentinski Panteon, trg San Firence sa palatom Gondi, trg Sinjorija – svojevrsna galerija na otvorenom sa brojnim skulpturama, remek-delima renesanse (Kozimo, David, Judita, Neptun, Persej...), Stara palata (Vecchio), Galerija Ufici – jedna od najznačajnijih galerija na svetu, Stari most (Ponte Vecchio), palata Piti – rezidencija Medičijevih, Katedrala Cvetne Bogorodice – jedna od najvećih crkvi na svetu sa čuvenom Bruneleskijevom kupolom, Krstionica... Poseta Galeriji Ufici sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Pored mnoštva remek-dela velikana umetnosti (Leonardo, Botičeli...), u Uficiju se nalazi i nekoliko dela Rafaela Sancija (Portret Vojvode od Urbina; portret pape Lava X;...). Takođe, u Galeriji Palatina koja se nalazi u palati Piti, nalazi se nekoliko remek-dela Rafaela Sancija. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak ka Srbiji u 22h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. dan (Nedelja 25. oktobar)  Povratak u podnevnim satima. Kraj putovanja.

REDOVNA CENA

*SPECIJALNA CENA

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

189 €

169 €

umesto 120 € samo 100 €

Cena paketa izleta obuhvata:

 • Poludnevni izlet sa obilaskom Parme prema programu putovanja
 • Celodnevni izlet Urbino – Gradara prema programu
 • Paket ulaznica: Duždeva palata u Urbinu, Rafaelova kuća u Urbinu, Zamak Gradara, Gradski muzej u Riminiju, Sala za anatomiju u Bolonji i galerija Ufici u Firenci sa uslugama lokalnog vodiča na srpskom jeziku

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni– klasičan način usluživanja) u hotelu sa 3* u Riminiju
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Obilazak Bolonje, Riminija i Firence prema programu uz tumačenje turističkog vodiča
 • Pratnju lokalnog vodiča u Firenci

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte, sem navedenih
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciju po ceni od oko 6 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 60 €
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu – 90 €
 • Obaveznu doplatu za gradsku taksu koja iznosi cca 1,5 € dnevno po osobi (ukupno cca 4,5€ za sva trinoćenja) – plaća se na recepciji hotela!
 • Doplata za polazak iz Subotice: 20 €

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:

 • Poludnevni izlet sa obilaskom Parme – 25 €
 • Celodnevni izlet Urbino – Gradara – 25 €
 • Paket navedenih ulaznica – 70 €
       

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima i nema uvećanja, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnicima koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „TAMANCO“ 3***, Rimini http://www.hoteltamanco.com/ ili sličan
Hotel se nalazi u delu Riminija, Miramare. Udaljen je od istorijskog centra grada oko 6 km, i povezan je sa centrom grada sa redovnom autobuskom linijom. Nalazi se svega 50 metara od plaže i trgovačke zone Riminija sa brojnim restoranima i barovima. Hotel je standardne „budžet“ kategorije sa skromnim nivoom usluge i sadržaja. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, salon za posluženje doručka („samoposluživanje – buffet“; skroman i jednoličan doručak, kako je to i uobičajeno u Italiji za ovu kategoriju hotela), aperitiv bar, WiFi u javnim delovima objekta. Sobe su srednje komforne, sve sa kupatilom (tuš-WC), TV Cable, centralni grejni sistem.


SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

sreda, 15 januar 2020 17:08

Hotel Scarlet 3***, Rimini

 

 

Published in Rimini Hoteli
sreda, 15 januar 2020 16:59

Hotel Alibi 2**, Rimini

 

 

Published in Rimini Hoteli
sreda, 15 januar 2020 16:38

Hotel Nuova Riccione 2**, Rimini

 

 

Published in Rimini Hoteli
sreda, 15 januar 2020 16:30

Hotel Shaka 2**, Rimini

 

 

Published in Rimini Hoteli
ponedeljak, 28 januar 2019 14:37

Hotel Parco Fellini 3***, Rimini

 

 

Published in Rimini Hoteli
ponedeljak, 28 januar 2019 14:31

Hotel Cuba 3***, Rimini

 

Published in Rimini Hoteli
ponedeljak, 28 januar 2019 14:27

Hotel Busignani 3***, Rimini

 

 

Published in Rimini Hoteli
Strana 1 od 3