tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
logo_mob Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. SEPTEMBRA 2022. godine BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, BodrumPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, BodrumSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Bodrum AVIO> Hotel Ayaz Aqua Beach 4****, Bodrum

Hotel Ayaz Aqua Beach 4****, Bodrum

Додатне информације

4zv Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
klima Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
wifi Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
tv Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
sef Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
fen Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
gym Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
spa-doplata Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
igraonica Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
avio Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
ne Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
plazadaljina Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum
30 m
centardaljina Hotel Ayaz Aqua Beach 4*, Bodrum 600 m
Cena:od 349 eur

Медије

Od centra Gumbeta je udaljen oko 600m, od centra Bodruma oko 4km, a od aerodroma negde oko 40km. Opšti podaci Hotel je otvoren 2002. godine i poslednji put je renoviran 2015. godine. Čini ga 8 trospratnih zgrada i u svojoj ponudi ima 188 smeštajnih jedinica. Preporučuje se zbog svoje dobre lokacije (nalazi se oko 600m od centra Gumbeta) ali i raznovrsnog sadržaja. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi i nekoliko bazena. Za decu tu su mini klub, midi klub, tinejdž klub, animacija, bazen. Plaža Hotel je udaljen 30m od svoje privatne peščane plaže. Upotreba ležaljki, suncobrana se dodatno ne naplaćuje, peškiri se dobijaju uz depozit. Plaća se: ležaljke na doku. Smeštaj Sve sobe imaju klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu, SAT LCD TV. Standarne sobe imaju površinu od 19m2-24m2. Large sobe imaju površinu od 26m2 . Plaća se: telefon, room service, mini bar i sef na recepciji hotela. Hrana i piće Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kafa, čaj, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju glavni i à la carte restoran Cocanat. U ponudi je i nekoliko barova – Pool Bar, Restaurant Bar, Snack Bar, Cocanat Bar. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića posle 23:00h, à la carte restoran i Cocanat Bar. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sport i zabava Hotel ima 4 bazena od kojih je jedan sa toboganima, jedan dečiji bazen, pikado, stoni tenis (uz depozit), dva puta nedeljno animacije u hotelu, Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela. Plaća se: bilijar i ostalo van koncepta. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено četvrtak, 04 mart 2021 18:34