tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
logo_mob Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. SEPTEMBRA 2022. godine BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Sarpedor Boutique, BodrumPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Sarpedor Boutique, BodrumSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Bodrum AVIO> Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum

Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum

Додатне информације

app Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
 
 
 
 
 
 
 
bb, all
bazen Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
klima Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
parking Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
wifi Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
tv Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
fen Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
gym Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
spa Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
avio Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
ne Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
plazadaljina Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum
0 m
centardaljina Hotel Sarpedor Boutique, Bodrum 15 km
Cena:od 490 eur

Медије

Nalazi se u mestu Torba oko 27km od aerodroma i oko 15km od centra Bodruma. Opšti podaci Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji i svojoj plaži. Otvoren je 2015. godine i ima ukupno 46 soba (28 superior soba, 5 superior suite, 7 junior suite, 3 family sobe, 3 family suite) i 3 apartmana (pool suite, grand suite i presidental suite). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, à la carte restoran, bazen, Spa i fitness centar. Za decu tu je dečiji bazen, kao i dečiji meni u glavnom restoranu. Plaža Hotel se nalazi na svojoj plaži sa dokom i pontonom. Smeštaj Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, telefon, ketler, fen, kupatilo i balkon ili terasu. Superior soba ima površinu 40m2, ima francuski krevet i pogled na more. Family soba ima površinu 80m2, ima sve spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski krevet a u drugoj sobi dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem i prostor sa garniturom za sedenje. Superior suite ima površinu 45m2, ima francuski krevet, garnituru za sedenje i jacuzzi. Junior suite ima površinu 85m2, ima francuski krevet i deo za sedenje, sto za 4 osobe i jacuzzi. Faily suite ima površinu 85-115m2, ima dve spavaće sobe, dva kupatila, trpezarijski sto, garnituru za sedenje, jacuzzi. Plaća se: mini bar, telefon, rooom service. Hrana i piće Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom ili All Inclusive. Posluživanje je preka konceptu usluge a la carte u glavnom restoranu “Sunset lounge”. Pored glavnog restorana postoji i restaoran “Seaside beach” u kome su organizovani ručak i užina i dva bara (Pool bar i Bech bar). Ostali sadržaji Menjaćki poslovi, rent-a-car, frizer, doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera. Sport i zabava Hotel ima glavni bazen za odrasle, dečiji bazen a od ostalih aktivnosti tu su stoni tenis, čah, odbojka na plaži, košarka, aerobic, fitness centar, uživo muzika i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan besplatno gostima na javnim površinama hotela. Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta. Spa & wellness Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna. Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено četvrtak, 04 mart 2021 21:25