tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
logo_mob Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. SEPTEMBRA 2022. godine BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, BodrumPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, BodrumSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Bodrum AVIO> Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum

Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum

Додатне информације

5zv Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
 
 
 
 
 
 
 
uall
bazen Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
klima Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
wifi Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
tv Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
minibar Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
sef Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
fen Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
gym Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
spa Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
igraonica Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
avio Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
plazadaljina Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum
0 m
centardaljina Hotel Voyage Golturkbuku Resort 5*****, Bodrum 5 km
Cena:od 719 eur

Медије

Nalazi se u mestu Göltürkbükü, oko 5km od centra mesta Türkbükü, oko 22km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma. Opšti podaci Hotel zauzima površinu od 400 000m2 i ima ukupno 492 sobe u okviru glavne zgrade i tri bloka kao i jednu vilu na tri sprata od 450m2. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 4 à la carte restorana, 7 barova, 3 snack bara i poslastičarnica, bazeni, fitness centar i Spa centar. Za decu tu su 2 dečija bazena, mini club, midi club, maxi club i igralište. Plaža Hotel ima svoju privatnu 170m dugu peščanu plažu sa platformom i dva doka (jedan dok je namenjen isključivo gostima koji su smešteni u vilama). Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna. Smeštaj Sve sobe imaju mini bar, sef, ketler-set za kafu i čaj, pegla i daska za peglanje, LCD TV, klima, kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Standradna soba može imati pogled na more ili kopno i ima površinu 39m2. Family soba ima površinu 80m2. i sastoji se od dve odvojene jedinice gde se u jednoj nalazi francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta. Junir suite ima površinu 45m2 i sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Deluxe suite ima površinu 65m2 i sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Plaća se: telefon. Hrana i piće Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje-izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). Glavni restoran ima i svoju sekciju Cuisine 24 koji ima à la carte uslugu 24h. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 4 à la carte restorana (riblji, italijanski, turski i Tapas), 3 restorana za užine, 7 barova (Pool bar, Peninsula beach bar, Lobby bar, White dack bar, Central bar, Vitamin bar, Disco bar). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice u određeno vreme tokom dana na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: à la carte restorana, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta. Ostali sadržaji Servis za pranje i peglanje veša, frizer, market, prodavnice, fotograf, doktor, menjački poslovi. Sport i zabava Dva bazena na otvorenom za odrasle, relax bazen, dva zatvorena bazena za odrasle (jedan je sa morskom vodom), dva dečija bazena, bazen sa aqua parkom (ukupno 6 tobogana). Od ostalih animacija tu su igre sa kartama, domine, bilijar, teren za košarku i odbojku, fudbal, fitness centar, animacije tokom dana i večernji program. Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje terana, game centar za decu i ostalo van koncepta. Spa & wellness Tursko kupatilo, parno kupatilo, suna, Vitamin bar. Plaća se: masaža,tretmani u turskom kupatilu, tretmani lica i tela, solarijum i ostalo van koncepta. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено četvrtak, 04 mart 2021 22:14