logo_mob Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Amara Family Resort 5*****, Side

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. JULA 2022. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Amara Family Resort 5*****, Side Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Amara Family Resort 5*****, Side Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
🅿️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Amara Family Resort 5*****, Side Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Amara Family Resort 5*****, Side Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Amara Family Resort 5*****, SidePopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Amara Family Resort 5*****, SideSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
VAŽNO: Putnici koji putuju u Tursku (osim putnika mlađih od 6 godina) i koji će ući u Tursku, moraju podneti onlajn obrazac za prijavu putnika Ministarstva zdravlja Turske putem https://register.health.gov.tr  najkasnije 72 sata pre leta. Odštampani ili mobilni snimak ekrana popunjenog obrasca moraće da se preda posadi avio-kompanije pre ukrcavanja I graničnim službama prilikom sletanja na Arerodrome u Antaliji i Bodrumu.
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Side AVIO> Hotel Amara Family Resort 5*****, Side

Hotel Amara Family Resort 5*****, Side

Додатне информације

5zv Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
klima Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
wifi Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
tv Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
minibar Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
sef Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
fen Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
gym Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
spa Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
igraonica Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
avio Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
ne Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
plazadaljina Hotel Amara Family Resort 5*****, Side
150 m
centardaljina Hotel Amara Family Resort 5*****, Side  5 km
Cena:od 519 eur

Медије

Nalazi se u mestu Titreyengöl, na oko 5km od centra Sidea, 5km od Manavgatam, od centra Antalije udaljen je 80km a od aerodroma Antalija 70km. Opšti podaci Hotel je otvoren 1989. godine a poslednji put je renoviran 2019/20, zauzima površinu od 40.000m². U sklopu hotela se nalazi nekoliko bazena, Spa centar, a la carte restorani i nekoliko barova. Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), mini disco i igralište. Plaža Hotel je udaljen oko 150m od svoje peščano–šljunkovite plaže. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se dodatno ne naplaćuje. Smeštaj Sve standardne sobe imaju klimu, SAT TV, sef, mini bar (bezalkoholna pića), telefon, fen, balkon ili francuski balkon, tuš ili kadu. Standardne sobe imaju francuski ležaj ili dva dva odvojena kreveta i površinu od 24m². Porodične sobe imaju dve odvojene sobe u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dve sofe i zauzimaju od 34m². Plaća se: telefon, sef, internet i ostalo van koncepta. Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), užina na plaži i bazenu, sladoled, kolači, palačinke, večera, ponoćna supa. Hotel raspolaže i sa dva à la carte restorana (riblji i italijanskii restoran, besplatni jednom u toku boravka, neophodna je rezervacija unapred) i nekoliko barova. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i ostalo van koncepta. Posle 23h sva pića se plaćaju. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji Rent-a-car, servis za pranje veša, tržni centar, faks. Sport i zabava Bazen sa togobanima, relax bazen, dva dečija bazena, zatvoreni bazen, odbojka na plaži, teniski teren, uživo muzika (odredjenim danima), aerobic, pikado, boćanje, stoni tenis, vaterpolo, Wi-Fi internet u lobiju hotela. Plaća se: svi sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena kao i oprema i ostalo van koncepta. Spa & wellness Tursko kupatilo, sauna, fitness centar. Plaća se: masaže , tretmani nege lica i tela, piling i ostalo van koncepta. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
 
Последњи пут измењено sreda, 03 mart 2021 20:46