tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Trebinje (2 noći), Doček Nove Godine
logo_mob Trebinje (2 noći), Doček Nove Godine
0800 400 104    

Trebinje i Dubrovnik (2 noći), Doček nove godine Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:30. Decembar,
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hotel In 3* i Hotel Apis 3*sup
 • Obilasci:Trebinje, Dubrovnik, Blagaj, Mostar, Tvrdoš, Tjentište
 • Cena:Od 99€ Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:50

Медије

Trebinje Trebinje Nova Godina
Program: Trebinje i Dubrovnik (2 noći), Doček nove godine-3945

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je jedanaest plus pet? / 87.116.167.181

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
88d9a0cb55d81b8a3601ff79f8d5c68d_L Trebinje (2 noći), Doček Nove Godine
Преузмите прилоге:
 

DOČEK NOVE 2022. GODINE

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

30. DECEMBAR 2022. – 3. JANUAR 2023.

Hercegovina! Zemlja gorštaka i surovih planina. Zemlja sunca i vina. Zemlja starostavne istorije koja još uvek šapuće o Travuniji. Zemlja pesnika, Šantića i Dučića. U ovoj divnoj Hercegovini je najdivnije Trebinje podno Leotara. Grad kojim je vladala srpska kraljica Jelena Anžujska, ali i mnogi drugi. Ovo je Dučićev grad, i svakako u rano jutro kada na prozor svoj pogledate, prvo što će vam pasti na pamet su Dučićevi napisi iz „Jutra sa Leutara“. Prošetati se ovim gradom znači uroniti u njegove mediteranske ulice, sići do Trebišnjice, poglede upreti ka divnim platanima... Ovde vreme kao da je stalo. A sunce, sunce Trebinjem uvek greje. Ima li lepšeg načina da dočekate novu godinu? A tu je i divni novogodišnji izlet iz Trebinja sa obilaskom Mostara i vrela reke Bune. Prvi januar a vi na starom mostu osluškujete odjeke kujundžijskih čekića i gledate u kaldrmu vekova. Poslednji dan boravka u Hercegovini posetićemo manastir Tvrdoš i slavni Dubrovnik. Program osmišljen za uživanje. SREĆNA NOVA GODINA!

Program putovanja:

1. dan (petak 30. decembar)   Polazak oko 21h iz Novog Sada (Žel.stanica/lokomotiva), i oko 22.30h iz Beograda (Sava centar). Noćna vožnja linijom Čačak – Užice – Višegrad - Foča. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (subota 31. decembar)   TJENTIŠTE – TREBINJE   Dolazak u Nacionalni park „Sutjeska“ u prepodnevnim satima. Obilazak lokaliteta TJENTIŠTE sa monumentom iz Drugog svetskog rata koji podseća na slavnu bitku na Sutjesci. Nastavak putovanja do TREBINJA. Po dolasku u grad sunca sledi obilazak grada uz razgledanje: Arslanagića most – prema priči, zadužbina Mehmed-paša Sokolovića, Stara tvrđava sa uklesanom skulpturom Jelene Anžujske, Park pesnika sa skulpturama lavova, Njegoša... Naravno, neizostavna je i Anđelkina kapija. Poseta Trebinju bez divne Hercegovačke Gračanice, ne bi bila potpuna. Podignuta je na jednom uzvišenju sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad. U ovom hramu večno spava veliki Jovan Dučić. Tu, na njegovom grobu govorićemo te daleke i nadahnute stihove... Smeštamo se u hotel. Odmaramo i pripremamo za „najluđu noć“. DOČEK NOVE GODINE na trgu uz nastup Peđe Jovanovića. Opciono, odlazak u lokalni restoran na novogodišnju večeru uz zabavu do „sitnih sati“. Noćenje.

3. dan (nedelja 1. januar)   BLAGAJ - MOSTAR   Kasniji doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (11h-20h). Putovanje kraj divnog Stolca ka BLAGAJU. Blagaj je drevni grad nad kojim stražare ostaci srednjovekovne tvrđave za koju se veruje da je bila prestonica čuvenog Stefana Vukčića Kosače. Nedaleko se smestila Derviška tekija, sva usnula u svojoj tišini koju remeti samo huk ledene reke Bune. Ova reka upravo izvire podno Tekije. Čitav krajolik je nestvaran. Odlazak u divni Šantićev MOSTAR. Šetnja starim gradom uz razgledanje Krive ćuprije za koju se veruje da je predstavljala model za izgradnju Starog mosta. Svakako, najveća atrakcija ovog grada je Stari most preko Neretve. Sa obe strane mosta su kule Mostara – čuvara mosta po kojima će grad i dobiti svoje ime. A kada se pređe most, stupa se u najstariji deo grada poznat kao Kujundžiluk. Prošetaćemo se do divne Koski-Mehmed pašine džamije. Slobodno vreme za ćevape, džigaricu, kolače... Povratak u Trebinje do 20h. Noćenje.

4. dan (ponedeljak 2. januar)   TVRDOŠ – DUBROVNIK   Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet (9-11h). Odlazimo do divnog manastira TVRDOŠ, sedišta Zahumsko-hercegovačke i primorske eparhije. Izgrađen je na temeljima male crkve iz 4. veka i nekoliko puta je rušen i paljen. U njemu se zamonašio i veliki Vasilije Ostroški. Povratak u Trebinje do 11h. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet do DUBROVNIKA. Dolazak u Dubrovnik oko 13h. Kraći obilazak starog grada sa razgledanjem moćnih zidina koje su vekovima štitile njegovu nezavisnost. Šetnja Stradunom uz osvrt na crkvu Sv. Vlaha, Duždevu palatu, Onurfijevu fontanu... Slobodno vreme 2 sata. Povratak u Trebinje do 18h i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. dan (utorak 3.januar)     Povratak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

Hotel In 3*   129 €

Hotel Apis 3*sup. 139 €

SPECIJALNA CENA DO POPUNE AKCIJSKIH MESTA

Hotel In 3*   109 € (Još 2 slobodne sobe)

Hotel Apis 3*sup.   125 € (Proširenje +2 sobe)

CENA PAKETA IZLETA za uplate u agenciji

umesto 70€   samo 60 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata sledeće:

·  Izlet za Blagaj i Mostar prema programu

·  Izlet za manastir Tvrdoš prema programu

·  Izlet za Dubrovnik prema programu

Cena aranžmana obuhvata:

·  prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)

·  smeštaj u izabranom hotelu sa 3*** na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  obilazak Trebinja prema programu putovanja

·  usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja

·  organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

·   sve ostale nepomenute usluge

·   ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

·   doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €

·   doplatu za dodatno sedište u autobusu – 70 €

·   svečanu novogodišnju večeru u nekom od lokalnih nacionalnih restorana – cena se kreće oko 50 €; isključivo na upit!

Ukoliko niste unapred u agenciji uplatili ponuđeni paket izleta, cene za uplatu na licu mesta iznosi:

·   Izlet Blagaj – Mostar – 25 €

·   Izlet za manastir Tvrdoš – 15 €

·   Izlet za Dubrovnik – 30 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2023.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do 20.05.2023.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „IN“ 3***, Trebinje https://hotelintrebinje.com/

U skladu sa okruženjem postavljena je i poslovna koncepcija hotela IN – modernog objekta, čija su glavna obilježja udobnost, funkcionalnost i intimnost, koji uključuju sve neophodne sadržaje važne za vrhunski kvalitet i nivo usluge. Hotel se nalazi u Trebinju, u centra grada. Poseduje mali lobi, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, WiFi konekciju. Sobe su komforne i sve sadrže kupatilo sa tuš-wc, TV, klima uređaj, centralni grejni sistem.


HOTEL „APIS“ 3*** sup., Trebinje https://apistrebinje.com/index.php/hotel-apis

Hotel se nalazi u Trebinju, u široj zoni centra, oko 900 metara udaljen od istorijskog dela grada. Raspolaže sa 14 smeštajnih jedinica, malim lobijem, salonom za posluženje doručka, restoran, aperitiv bar, recepcija. Sobe su komforne, i sve poseduju kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, TV, mini-bar, sef,...