Trebinje (2 noći), Doček Nove godine Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:30. Decembar
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hotel Leotar 4*
 • Obilasci:Trebinje, Foča, Blagaj, Mostar, Tvrdoš
 • Cena:Od 115€ Specijalna cena do popune akcijskih mesta!

Медије

Trebinje Trebinje Nova Godina
88d9a0cb55d81b8a3601ff79f8d5c68d_L Trebinje (2 noći), Doček Nove Godine
Преузмите прилоге:

DOČEK NOVE, 2021. GODINE! SREĆNA NAM BILA!

4 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA
UKLJUČENA SVEČANA NOVOGODIŠNJA VEČERA!

30. DECEMBAR 2020. – 2. JANUAR 2021.

FANTAST COVID-19 GARANCIJA – 100% POVRAT UPLAĆENIH SREDSTAVA*

FOČA – TREBINJE – MOSTAR - BLAGAJ

Bosna. Koliko samo tuge u ovoj zemlji ima, ali i radosti života. Koliko samo minulih vekova... Dobrih ljudi, mirisa pržene kafe... Susreta istoka i zpada... Svega toga u ovoj našoj Bosni ima... A čega ima najviše? Sete! Svugde se ona uvila, i sve oko sebe povija... Možda ponajviše pesme govore o nekom narodu, a kada čujete sevdalinku, odmah osetite tu beskrajnu setu... A kada u ovoj zemlji Vas put nanese u Hercegovinu, odmah ćete osetiti tu toplinu i milinu... I stare priče, i krš, ali i divni gradovi prepuni mirisa... Od Foče sa njenom starom čaršijom, preko Tjentišta, do Trebinja... Ovo je grad o kojem je pisao Jovan Dučić, a ako ste poželeli da vidite ta jutra sa Leotara, eto Vam prilike! A Mostar!? Uhh, sav okićen istorijom koja odzvanja njegovom vekovnom kaldrmom... Ako se baš dobro saživite, zatvorite oči, sasvim sigurno ćete načuti klepetanje drvenih nanula po kaldrmi sećanja... Ovo je putovanje koje se ne zaboravlja!

Program putovanja:

1./2 dan (Sreda 30. decembar / Četvrtak 31. decembar)   NOVI SAD – BEOGRAD – ČAČAK – UŽICE – FOČA - TREBINJE   Polazak iz Novog Sada oko 22.30h (Žel.stanica/lokomotiva) i iz Beograda oko ponoći u sredu 30. decembra (noć sreda na četvrtak / BAS – Autobuska stanica). Putovanje preko Čačka i Užica i dalje preko Zlatibora, Mokre Gore i Višegrada ka Hercegovini. Noćna vožnja uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

Dolazak u FOČU u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi kraći obilazak istorijskog centra grada koji leži na granici istorijskih oblasti Bosne i Hercegovine. Šetnja do divne Sahat kule koja predstavlja zadužbinu Mehmed-paše Kukavice, potom sledi odlazak do obale rečice Ćehotine gde se nalazi velelepni Hram Svetog Save, i na kraju ćemo obići Aladža džamiju koja se smatra remek-delom islamskog graditeljstva. Mali predah uz kahvu, i nastavak putovanja preko Nacionalnog parka Sutjeska uz usputni obilazak memorijalnog parka na Tjentištu koji je posvećen znamenitoj bitki na Sutjesci iz Drugog svetskog rata. U ranim popodnevnim satima zadesićemo se u Dučićevom TREBINJU sa pogledom na Leotar... Obićićemo Hercegovačku Gračanicu u kojoj se nalazi grob našeg velikog književnika Jovana Dučića, potom ćemo se prošetati do starog grada, kraj tvrđave Jelene Anžujske, i parka pesnika do slavnih platana. Uživaćemo u pogledima na kamene kuće i bistru reku Trebišnjicu. Potom ćemo se i smestiti u naš udobni hotel „Leotar“. Odmorićemo se i pripremiti za „najluđu noć“. Svečana večera u restoranu hotela sa muzičkim programom i zabavom. SREĆNA NOVA 2021. GODINA. Noćenje.

2. dan (Petak 1. januar)   TREBINJE – BLAGAJ - MOSTAR     Kasniji doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Putovanje ka BLAGAJU, znamenitom mestu u kojem je stolovao herceg Stjepan Vukčić Kosača. Tu ćemo obići izvorište reke Bune nad kojim se smestila derviška tekija... Predahnućemo u nestvarnom prirodnom krajoliku, i potom otići do obližnjeg MOSTARA, jednog od najlepših gradova na Balkanu. Prošetaćemo se kraj Kozije ćuprije koja je vrlo verovatno bila model za nastanak starog mosta, potom kroz čaršiju do najvećeg znamenja Mostara, naravno Starog mosta. Starostavni kameni most u jednom luku prelazi preko reke Neretve i čini nestvarni sklad orijentalnog grada. Preko mosta, i pravo do mostarskih dućana... Da li će neko naći svoga Muju bazerdžana u nekom od dućana („sedmi dućan“), to ostavljamo mašti na volju... Naravno, kako posetiti Mostar a ne pričati o divnoj Emini i našem Aleksi Šantiću?! To prosto ne biva! Povratak u Trebinje do 20h. Noćenje.

3. dan (Subota 2. januar)   TREBINJE – TVRDOŠ – VIŠEGRAD - ... Doručak. Odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme, ili polazak na tročasovni, fakultativni izlet do manastira Tvrdoš koji se nalazi nedaleko od Trebinja. Manastir predstavlja sedište Zahumsko-hercegovačke i primorske eparhije, a podignut je početkom 16. veka. Danas je manastir poznat po proizvodnji vina, a poseduje divni vinski podrum. Povratak u Trebinje i polazak ka Srbiji. Usputna pauza u VIŠEGRADU kraj čuvenog kamenog mosta, „Na Drini ćuprije“, zadužbine Mehmeda-paše Sokolovića. Povratak u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

129 €

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA PRIJAVE DO 05.12.2020.

115 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu „Leotar“ 4* u centru Trebinja na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/3 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/3 sobe sastoje se od 3 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa dodatnim trećim redovnim ležajem)
 • svečana novogodišnja večera sa bogatim muzičkim programom
 • navedene obilaske rema programu uz tumačenja turističkog vodiča
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom celog putovanja
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €
 • fakultativne izlete navedene u programu (prijava i plaćanje istih se vrši na licu mesta, a potreban je minimalan broj od 25 prijavljenih za njihovu realizaciju):

-           Celodnevni izlet Blagaj – Mostar – 15 €

-           Manastir Tvrdoš – 5 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do maja 2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „LEOTAR“ 4****, Trebinje www.hotelleotar.com

Hotel se nalazi u centru grada, na obali reke Trebišnjice. Predstavlja najstariji i najpoznatiji gradski hotel sa dugom tradicijom poslovanja. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, dva restorana za posluženje obroka, aperitiv bar, WiFi konekciju... Sobe su lepo uređene, sve sa kupatilom (tuš-WC), fenomat, TV, centralnim grejnim sistemom, klima uređajem.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.