Sofija (1 noćenje), Doček Nove 2021

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:3 dana, Autobusom
 • Datum polaska:30. Decembar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje, Hotel Hemus 3*
 • Obilasci:Sofija, Borovec
 • Cena:Od 59 € Specijalna cena za rane prijave!

Media

0b8af734c0a047336a1769996c53422b_L Sofija Nova godina | Doček Nove 2021 u Sofiji | Doček Nove godine u Sofji | - Letovanje | Fantast | Avio Karte
Download attachments:

DOČEK NOVE, 2021. GODINE! SREĆNA NAM BILA!

3 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE / HOTEL U CENTRU GRADA

30. DECEMBAR 2020. – 1. JANUAR 2021.

SOFIJA – BOROVEC

Sofija – mudrost... Svakako da jeste bilo mudro sazdati drevnu Serdiku na ovako važnom trgovačkom putu koji povezuje istok sa zapadom... Na sredokraći civilizacija... Današnja prestonica Bugarske, nekada je bila veoma važno antičko naselje na pomenutom putu. Smeštena je u zapadnom delu zemlje, podno planine Vitoše... Po vedrom danu iz Sofije puca pogled na prelepe planinske vrhove... Sve do pred kraj 19. veka prestonica Bugarske je bila u Velikom Trnovu, a potom se izmešta u Sofiju. Od tog trenutka Sofija počinje ponovno da se uzdiže poput feniksa iz pepela. Grade se široki bulevari, raskošne palate i monumentalne crkve... Sa populacijom blizu 2 miliona stanovnika, jedan je od najvećih gradova na Balkanu, i baš kao i sve balkanske prestonice, i Sofija je izuzetno živa i koloritna... Tradicionalno se svake godine priređuju koncerti na gradskim ulicama i trgovima za DOČEK NOVE GODINE. Sasvim sigurno će Vas iznenaditi ovaj grad sa svime onim što ima da ponudi. Izvolite, dobrodošli u Sofiju!

Program putovanja:

1. dan (Sreda 30. decembar)   NOVI SAD – BEOGRAD – NIŠ - ...   Polazak iz Novog Sada oko 22h (Žel. Stanica/lokomotiva), iz Beograda oko 23.30h (BAS – Autobuska stanica). Sledi noćna vožnja kraj Batočine, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Pojata (mogućnost ulaska na usputnim stajalištima na autoputu). Polazak iz Niša (DIS) oko 3h ujutro. Nastavak putovanja preko graničnog prelaza Gradina ka Sofiji. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Četvrtak 31. decembar)     SOFIJA     Po ulasku u Bugarsku, sledi vožnja ka SOFIJI. Dolazak u Sofiju u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi upoznavanje sa gradom uz panoramski obilazak i razgledanje: Nacionalni stadion „Vasil Levski“, spomenik Vasilu Levskom – nacionalni heroj i borac za slobodu, Palata Kulture, Orlov most, veličanstvena Saborna crkva Aleksandra Nevskog – jedno od najprepoznatljivijih obeležja Sofije, Nacionalna Opera, Patrijaršija, ruska crkva Sv. Nikolaja, Predsedništvo, crkva Svetog ĐorđaRotonda, crkva Svete Nedelje sa moštima srpskog kralja Milutina,... Slobodno vreme za uživanje u jedinstvenoj atmosferi grada, šetnju, degustaciju bugarskih nacionalnih specijaliteta u nekom od nacionalnih restorana, šoping... Smeštaj u hotel oko 15h. Predah i priprema za „najluđu noć“. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE na ulicama i trgovima grada, uz muzičko zabavni program i vatromet. Noćenje.

2. dan (Petak 1. januar)          SOFIJA - BOROVEC Kasniji doručak. Odjava iz hotela u 11h. Slobodno vreme, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet do čuvenog bugarskog ski centra BOROVEC. Polazak na izlet oko 11h. Kraća vožnja preko gradića Samokov ka najvišoj bugarskoj planini Rila. Sam ski-centar smešten je na nadmorskoj visini od 1.350 metara. Moderna turistička infrastruktura sa brojnim hotelima, sjajno uređenim ski stazama, barovima i restoranima, učinila je Borovec jednim od najboljih zimskih centara na Balkanu. Povratak u Sofiju u 17h. Polazak ka Srbiji. Putovanje preko Niša i dalje ka Beogradu i Novom Sadu. Povratak u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

79 €

SPECIJALNA CENA KOJA VAŽI ZA PRIJAVE DO 15.10.2020.

59 €

+ PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI

umesto 30 € samo 25 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata:

 • Poludnevni izlet do Boroveca prema programu

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu sa 3*** u Sofiji na bazi 1 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Sofije prema programu
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 2 € u dinarskoj protivvrednosti)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 20 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 50 €

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplate na licu mesta su:

 • Poludnevni izlet do Boroveca prema programu – 30 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do maja 2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

Hotel „HEMUS“ 3***, Sofija http://www.hemushotels.com/lang-en.htm ili sličan

Hotel se nalazi u centralnoj gradskoj zoni, nedaleko od istorijskog centra grada, i na liniji gradskog saobraćaja. U neposrednoj blizini hotela ima mnoštvo sadržaja, barova, restorana, marketa... Hotel je standardne „budžet“ kategorije i poseduje skroman nivo usluga i sadržaja. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, lobi sa dnevnim boravkom, besplatan WiFi, salon lepote i frizerski salon,... Sobe su komforne, sve sa kupatilima (tuš-WC) i standard kategorije, sa centralnim grejnim sistemom, TV.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.