Одштампајте ову страницу

Udine, Doček Nove 2021

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:4 dana, Autobusom
 • Datum polaska:30. Decembar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje, Hotel 3***
 • Obilasci:Palmanova, Outlet, Udine, Kortina d'Ampeco
 • Cena:Od 79 € Specijalna cena za rane prijave!

Медије

659e968f26e9bae9611ae21de4733050_L Udine Nova godina | Doček nove godine Udine | Doček 2021 godine Udine |
Преузмите прилоге:

DOČEK NOVE, 2021. GODINE! SREĆNA NAM BILA!

4 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE / HOTEL U CENTRU GRADA

30. DECEMBAR 2020. – 2. JANUAR 2021.

„OUTLET PALMANOVA“ - PALMANOVA – UDINE – KORTINA D'AMPECO

Udine se nalaze na severoistoku Italije, nedaleko od granice sa Slovenijom i Austrijom, a podno moćnog alpskog masiva. Grad je jedan od najlepših u tom delu Italije sa izuzetno lepim istorijskim centrom i sjajnim ambijentima. Predstavlja regionalni centar regije Furlanija, odnosno Frulji kako tu istorijski oblast nazivaju Italijani. U blizini samog grada nalaze se veoma važni trgovački pravci koji idu preko alpskih prevoja, a koji su korišćeni još od vremena drevnih Rimljana. Upravo zahvaljujući takvom položaju, grad Udine je zasnovao svoju moć i bogatstvo. Nedaleko od grada nalazi se alpska regija Dolomita poznata po izuzetnim prirodnim lepotama, ali i po ekskluzivnim ski centrima. Najpoznatiji ski centar ovog dela Italije je Kortina d'Ampeco, grad koji je bio i domaćin Zimskih Olimpijskih igara. Ljubiteljima zimskih sportova ovaj grad je dovoljno poznat, i predstavlja jednu od najželjenijih destinacija za skijaše iz svih krajeva sveta. Jedan zaista poseban program, potpuna novost na našem tržištu!

Program putovanja:

1. dan (Sreda 30. decembar)     Polazak iz Novog Sada oko 20h (Žel.stanica/lokomotiva), iz Beograda oko 21.30h (BAS - Autobuska stanica), potom sledi putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Četvrtak 31. decembar)   PALMANOVA - UDINE   Dolazak u „OUTLET VILLAGE“ PALMANOVA u prepodnevnim satima (oko 9h). Slobodno vreme za šoping za celu grupu oko 2,5 sata, a potom još slobodnog vremena za one koji ne idu na izlet, a za ostale fakultativna poseta (12-14.30h) divnom srednjovekovnom gradu PALMANOVA koji je poznat po svojim očuvanim zidinama savršenog zvezdastog oblika. Po dolasku, sledi kraća šetnja gradom koji predstavlja primer savršene urbanizacije zvezdastog oblika. Odlazak na divni centralni trg Piazza Grande, takođe zvezdastog oblika. Uživanje u specifičnoj atmosferi grada. Odlazak do UDINA. Po dolasku (oko 15.30h) sledi obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: trg Slobode, Duomo, Municipio, Kastelo,… Slobodno vreme (3 sata). Smeštaj u hotel oko 19h. Odmor i priprema za „najluđu noć“. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE koji se tradicionalno organizuje na gradskom trgu sa mzičkim programom. Noćenje.

3. dan (Petak 1. januar)          UDINE – KORTINA D’AMPECO – ... Kasniji doručak. Odjava iz hotela do 11h. Slobodno vreme, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet ka oblasti Dolomita u Alpama. Putovanje preko idiličnih alpskih predela do čuvenog ski centra KORTINA D'AMPECO. Po dolasku sledi kraće upoznavanje sa gradom i slobodno vreme za individualne aktivnosti (oko 3 sata) – predlažemo odlazak gondolom do ski-staza i uživanje u fantastičnoj snežnoj atmosferi. Odlazak iz Kortine u 17h. Putovanje preko Slovenije i Hrvatske. Noćna vožnja.

4. dan (Subota 2. januar)   Povratak u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

89 €

SPECIJALNA CENA KOJA VAŽI ZA PRIJAVE DO 15.10.2020.

79 €

+ PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI

umesto 55 € samo 45 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata:

 • Izlet do grada Palmanova prema programu
 • Izlet do Kortine d’Ampeco prema programu

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu sa 3*** u Udinama na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak - samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Udina prema programu putovanja
 • posetu „outlet“ šoping centru „Palmanova“
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 4 € u dinarskoj protivvrednosti)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 25 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 60 €
 • doplatu za turističku, boravišnu taksu koja iznosi 3 € po osobi i noćenju – taksa se plaća na licu mesta, na recepciji hotela

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplate na licu mesta su:

 • Izlet sa obilaskom grada Palmanova – 15 €
 • Izlet do Kortine d’Ampeco – 40 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do maja 2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „Cristallo“ 3*** https://www.cristallohotel.com/ ili sličan

Hotel se nalazi u centru grada, od trga Slobode je udaljen svega 1 km, a od glavne Železničke stanice svega 300m. U zoni oko Železničke stanice nalazi se i nekoliko restrorana, barova, marketa... Od sadržaja hotel raspolaže sa recepcijom otvorenom 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, salon za posluženje doručka, konferencijske sale, WiFi konekciju samo u javnim delovima hotela… Sobe su srednje komforne, i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon, centralni grejni sistem. Doručak se poslužuje tipa „buffet“, i kako je to i uobičajeno u Italiji, dosta je slab i jednoličan.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.