Kišinjev, Doček Nove 2021

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Avionom
 • Datum polaska:30. Decembar
 • Noćenja i smeštaj:4 noćenja, Hotel 3*
 • Obilasci:Kišinjev, Kurki, Orheji Veki
 • Cena:Od 490 € Specijalna cena za prijave do 1.Oktobra!

Media

a1d9a2c16784a3945b45df87810f48ee_L Kišinjev Nova godina | Doček Nove godine u Kišinjevu | Doček 2021 u Kišinjevu | - Letovanje | Fantast | Avio Karte
Download attachments:

DOČEK NOVE, 2021. GODINE! SREĆNA NAM BILA!

5 DANA AVIONOM / 4 NOĆENJA

30. DECEMBAR 2020. – 3. JANUAR 2021.

Većina putnika voli posećivati popularna turistička mesta, i izbegavati manje poznate destinacije. Ali šta ako Vam kažemo da postoji mesto u Evropi koje obiluje prirodnim lepotama, apsolutno fantastičnom kuhinjom, divnim ljudima i šarolikom kulturnom baštinom, a neverovatno je jeftino, i nekako još uvijek skriveno? Upravo je to Moldavija, najsiromašnija i najmanje posećena zemlja u Evropi koja je zapela u tranziciji, a ima toliko toga za ponuditi turistima. Nemojte čekati da ovaj skriven evropski dragulj postane svetska atrakcija, već posetite ovu divnu zemlju baš sada! Zemlja starostavnih manastira izvanredne arhitektonske baštine, divne prirode i nadasve fantastičnih vina! U ovoj zemlji se nalazi najveći vinski podrum na svetu! Kišinjev, grad sa oko 650.000 stanovnika je užurbana varoš... Na sve strane ljudi nešto nude i prodaju pokušavajući da zarade za puki život, otprilike kao vremena ’90-tih godina kod nas. No, sjajni muzeji, odlična gastronomija, divni restorani, velike zelene površine, su nešto što čine ovaj grad drugačijim – posebnim. Bine ați venit la Chișinău!

Program putovanja:

1./2. dan (SREDA / ČETVRTAK 30./31. decembar)   BEOGRAD - KIŠINJEV   Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u sredu 30. sep. / 11.nov. u 22.30h. Čekiranje i obavljanje carinskih formalnosti. Direktan let kompanijom „AirSerbia“ u 00.20h. Po dolasku u KIŠINJEV, 03.20h (četvrtak 1.okt./12.nov.), organizovani transfer do hotela. Smeštaj. Odmor. Doručak se poslužuje u periodu od 7-9h. U 13h sastanak sa vodičem na recepciji hotela i polazak na poludnevni fakultativni izlet. Odlazak do predgrađa Kišinjeva i poseta čudnovatom ETNO SELU sa drvenim crkvama i seoskom arhitekturom iz cele Moldavije. Pravo mesto da se upoznamo sa moldavskom kulturom, tradicijom i folklorom. Potom sledi poseta VINARIJI „CRICOVA“ koja poseduje najveći vinski podrum na svetu sa preko 1,2 miliona boca vina koja se ovde čuvaju, a među njima i posebna kolekcija vina ruskog predsednika Vladimira Putina. Podzemni hodnici ove vinarije dugi su preko 120 km. Upoznavanje sa vinskom proizvodnjom u Moldaviji i degutsacija vrhunskih domaćih vina. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Odmor i priprema za DOČEK NOVE GODINE na ulicama i trgovima Kišinjeva uz vatromet u ponoć. Noćenje.

3. dan (PETAK 1. januar)     KIŠINJEV   Doručak. Polazak u 11h u organizovani obilazak grada uz razgledanje: park Stefana Velikog sa statuom nacionalnog heroja Moldavije koji se borio za oslobođenje zemlje od Turaka, Trijumfalna kapija iz 19. veka koja je posvećena rusko-turskom ratu, Parlament, crkva Rođenja Hrista – ruska pravoslavna Saborna crkva, Koncertna dvorana,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Šetnja trgovačkim delom, odlazak u neki od prelepih parkova,... Uveče, fakultativni izlazak u nacionalni restoran na večeru. Noćenje.

4. dan (SUBOTA 2. januar)   KIŠINJEV – MANASTIR ORHEJI VEKI Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet do fantastičnog manastirskog kompleksa ORHEJI VEKI (Orhei Vechi). Ovo je jedan od najstarijih hrišćanskih samostana na svetu, a njegova starost se procenjuje na čak 2000 godina! Nalazi se na vrhu brda, sa kojeg „puca“ pogled. U okolini se nalazi nekoliko manastira, stara tvrđava urezana u stenu, jedna džamija... Poseta arhitektonsko-arheološkom kompleksu. Potom sledi poseta manastiru KURKI koji je smešten u regiji Besarabije, u moru zelenila. Njegovi belo-crveni zidovi čine neverovatan kontrast tom zelenilu, a sam kompleks je prelep. Povratak u Kišinjev oko 17h. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan (NEDELJA 3. januar) KIŠINJEV - BEOGRAD   Odjava iz hotela u 01.30h i organizovani transfer do međunarodnog aerodroma u Kišinjevu. Čekiranje za direktan let kompanije „AirSerbia“. Let u 04.20h za Beograd. Sletanje u 05.30h. Kraj putovanja.

SPECIJALNA CENA ZA UPLATE DO

1. OKTOBRA 2020.

490 €

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

CENA ZA UPLATE DO

1. NOVEMBRA 2020.

530 €

CENA ZA UPLATE DO

15. NOVEMBRA 2020.

560 €

umesto 150 € samo 130 €

CENA ZA UPLATE POSLE

15. NOVEMBRA 2020.

590 €

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Kišinjev – Beograd
 • Sve aerodromske takse
 • Taksa za izdavanje avio karte (TSC)
 • Kabinski prtljag težine do 8kg
 • 4 noćenja; 1 noćenje bez doručka + 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak - „buffet“/samoposluživanje) u hotelu sa 4* u Kišinjevu (centar grada) – NAPOMENA – prvi dan po dolasku se računa kao prvo noćenje, kao i poslednji dan, subota, bez obzira na kasno/rano prijavljivanje/odjavljivanje iz hotela; poslednjeg dana grupa nema doručak!
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta, krevet na sprat ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Usluge vodiča – pratioca grupe
 • Obilazak Kišinjeva prema programu
 • Transfer aerodrom Kišinjev – hotel – aerodrom Kišinjev
 • Organizacione troškove

Navedena cena paketa, obuhvata sledeće izlete:

 • Poludnevni izlet do manastira Orheji i Kurki prema programu sa autobuskim prevozom i uslugama turističkog vodiča na engleskom jeziku
 • Tročasovni izlet sa posetom Etno selu sa uključenom ulaznicom
 • Dvočasovna poseta vinariji „Cricova“ sa degustacijom vina
 • Večera u nacionalnom restoranu

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Redovan prtljag težine do 23 kg – doplaćuje se u iznosu od 55 €
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte nepomenute u programu
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciju po ceni od oko 5 € u din u protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €
 • Fakultativne izlete predviđene programom, sem ukoliko isti nisu uplaćeni u agenciji kao „paket izleta“. Nije moguća naknadna prijava na licu mesta!

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 60% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2021.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 60% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnicima koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „Aria Hotel Chisinau“ 4****, Kišinjev ili sličan http://ariahotel.md/  

Hotel se nalazi u širem centru grada, oko 4 km od istorijskog jezgra, a najbolji i najjeftiniji način prevoza do centra i iz centra je taksi. Hotel je izuzetno savremen – moderan, sadrži recepciju otvorenu 24 sata, WiFi, restoran, aperitiv bar, konferencijske sadržaje,... Sobe su kategorije „de-luxe“, i sve sobe sadrže kupatilo sa tuš-WC, WiFi konekciju, TV Sat, mini-bar...

UZ PROGRAM VAŽE I POSEBNI USLOVI PUTOVANJA VEZANI ZA AVIO SAOBRAĆAJ! PRILIKOM PRIJAVE KARTE SE ODMAH KUPUJU, I NISU REFUNDABILNE – U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA, IZNOS UPLAĆEN ZA AVIO KARTE SE NE VRAĆA – 50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 8 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.