Sombor Doček Srpske Nove Godine

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:2 dana, autobusom
 • Datum polaska:13. Januar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje, Vila Kronić 3***
 • Obilasci:Subotica, Sombor, Baja
 • Cena:6900 din

Media

Sombor Doček Srpske Nove Godine
Download attachments:

SRPSKA NOVA GODINA

2 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE / UKLJUČENA SVEČANA NOVOGODIŠNJA VEČERA

13. – 14. JANUAR 2018.

SUBOTICA – SOMBOR - BAJA

Ima jedna stara pesma, mislim ima ih više, al' ova je sasvim posebna… Somborske ruže… Kada krene, nekako se sećanja rasprostrane, i idu, idu… Daleko! Ja i ne znam koliko je pesama opevalo ovaj grad, ali ako jedan grad ima toliko pesama koje su mu posvećene, znam da mora biti poseban! I jeste tako! Sombor je jedan sasvim poseban grad… Najzelenija varoš naše zemlje, ali i najravnija! Pa nije ni čudo što ga zovu Zelengrad i Ravangrad. Pre nekoliko godina njegovo jezgro je u potpunosti rekonstruisano, i sada je još lepši… Divno je biti u Somboru, a mi Vas vodimo na doček Srpske-Pravoslavne nove godine. Usput ćemo posetiti i našeg suseda, Mađarsku, i jedan lepi grad u ravnici, Baju …

Program putovanja:

1. DAN (Subota, 13. Januar)      SUBOTICA - SOMBOR    Polazak iz Lazarevca u 8h ujutro, polazak iz Beograda u 9.15h i iz Novog Sada u 10.30h. Putovanje preko Beograda, Novog Sada do SUBOTICE. Dolazak oko 12h. Po dolasku, sledi organizovani obilazak ovog zaista lepog grada sa raskošnom arhitekturom, snenim ulicama i lepim parkovima. Kratka šetnja (pola sata) kraj Rajhlove palate, remek-dela secesije, potom Korzom do trga Slobode i prelepe Gradske kuće i spomenika caru Jovanu Nenadu. Nakon obilaska, sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Subotice ka Somboru u 15h. Putovanje preko Bajmoka. Dolazak u SOMBOR oko 16h. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: Karmelićanska crkva, palata Županije, Korzo sa građanskim palatama iz 18. i 19. veka, Srpska čitaonica, palata Palanački, spomenik Lazi Kostiću, Magistrat, Sunčani sat… Zatim sledi smeštaj (oko 18h) u Vilu Kronić. Predah i priprema za Novogodišnju noć.

U restoranu Vile Kronić uz tamburaše i sjajnu večeru, dočekaćemo ponoć i poželeti svima još jednom SREĆNU NOVU GODINU. Noćenje.

2. DAN (Nedelja, 14. Januar)      SOMBOR – BAJA Kasniji doručak. Odjava iz soba i napuštanje smeštaja u 10h. Polazak ka Bačkom Bregu i odlazak do BAJE, malog lepog gradića na Dunavu. Po dolasku u Baju, sledi kratak obilazak grada uz razgledanje: trg Sv. Trojstva sa raskošnom Gradskom kućom koja je u stvari predstavljala dvorac plemićke porodice Grašalkovič, trg Kalmana Tota,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti (2 sata). Povratak u preko Bačkog Brega i Sombora, i dalje preko Odžaka i Novog Sada ka Beogradu i Lazarevcu. Dolazak u ranim večernjim satima. Kraj putovanja.


CENA ARANŽMANA

Navedena cena aranžmana ne uključuje:

 • Sve druge ne pomenute usluge i individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.800,00 dinara (isključivo na upit)

6.900 dinara

Navedena cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 1 noćenje sa doručkom („švedski sto“) u prenoćištu „Vila Kronić“ u Somboru
 • Svečanu novogodišnju večeru sa muzičkim programom i neograničenom konzumacijom domaćih pića
 • smeštaj u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobe sa kupatilom
 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča
 • usluge vodiča

USLOVI PLAĆANJA:

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 05.2018.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2018.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2018! Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Prenoćište „VILA KRONIĆ“ 3***, Sombor   http://vilakronic.com/sr/pocetna/

Objekat je smešten uz dva stara salaša, na Čonopljanskom putu, oko 4 km od istorijskog centra Sombora. Smeštajni kapacitet prenoćišta obuhvata 21 sobu sa ukupno pedesetak ležajeva. Restoran ima 150 mesta, a pokrivene terase – taverne i nekoliko senica u dvorištu spremne su da private i veći broj gostiju. Objekat je skromno opremljen, poseduje recepciju i restoran za posluženje obroka sa aperitiv barom. Sve sobe su aklimatizovane, opremljene novim, modernim i udobnim nameštajem, TV, sopstvenim kupatilom.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300050913 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik broj 2 od 23.11.2017.