logo_mob Šumadija, Doček nove godine
0800 400 104    

Šumadija, Doček nove godine Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:2 dana, Autobusom
 • Datum polaska:31. Decembar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje, Hotel Ravni gaj 3*
 • Obilasci:Kragujevac, Borač, Čačak
 • Cena:Od 6500 din Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:27

Медије

Program: Šumadija, Doček nove godine-6838

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je jedanaest plus pet?

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
9ae0d9eb25c206aa2c18054b18877ceb_L Šumadija, Doček nove godine
Преузмите прилоге:

2 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE

31. DECEMBAR 2021. – 1. JANUAR 2022.

Neko je davno napisao da je Šumadija predeo slikan čajem... I bio je u pravu. Naravno, šumadijskim čajem, pa ko zna-zna, a ko ne zna, treba da krene na ovo putovanje pa će saznati. Šumovita, plahovita, brdovita... Pesmom opevana. Šumadija. Za mnoge, Šumadija je najlepši deo Srbije. Nema Šumadije bez „dvojke“ i kola. Nema Šumadije bez osmeha. Jer ona je prava duša naše lepe Srbije. Krenimo put srca Šumadije, divne Gruže. Tamo je i jezero, i krš, i divne starostavne priče. Zaista pravo mesto na kojem ćemo ispratiti stari, i dočekati novu i bolju godinu. Još ako i bele pahulje prošaraju šumadijska brdašca, ugođaj će biti potpun.

Program putovanja:

1. dan (petak 31. decembar)   Polazak iz Novog Sada u 8h („lokomotiva“) i iz Beograda u 9.30h (Sava centar). Putovanje auto-putem kraj Smedereva, Velike Plane... Dolazak u Kragujevac oko 11.30h. Po dolasku sledi obilazak prve prestonice moderne Srbije, grada koji je odabrao knez Miloš Obrenović za svoje sedište. Obićićemo Milošev venac, pogledaćemo divnu Sabornu crkvu, prošetaćemo se centrom grada, i naravno videti i Knjaževsko-srpski teatar i čuvenu Kragujevačku gimnaziju. Napravićemo pauzu, taman za neki dobar ručak u lokalnom restoranu. Put nastavljamo dalje ka Gruži i lepoj maloj varošici Knić. Dolazak u hotel „Ravni gaj“ kod Knića oko 16h. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za korišćenjeSpa centra hotela. Priprema za „najluđu noć“. Doček nove godine u restoranu hotela uz svečanu novogodišnju večeru i muzički program. Noćenje.

2. dan (Subota 1. januar)   Doručak. Odjava iz soba do 10h. Odlazak iz Knića. Vožnja kraj divnog Gružanskog jezera do regije Borač, koja predstavlja izuzetno istorijsko područje. Takođe, u ovom delu Šumadije nalazi se i fantastični prirodni fenomen Borački krš. Posetićemo selo Borač u kojem se nalazi kuća Vranića, odnosno mesto na kojem je snimana serija „Moj rođak sa sela“. Obićićemo Boračku crkvu izgrađenu u srpsko-vizantijskom stilu polovinom 14. veka. U porti ove prelepe i starostavne crkve nalazi se groblje sa spomenicima „kapačarima“ od kojih neki potiču čak iz 16. veka. Nastavljamo naš put do Čačka. Po dolasku ćemo se proštetai divnim centrom grada i pogledati crkvu Vaznesenja Gospodnjeg koja je izgrađena na temeljima srednjovekovnog manastira, zadužbine župana Stracimira. Nedaleko od crkve nalazi se divni konak gazda Jovana Obrenovića na čijoj fasadi se nalazi jedini sačuvani grb dinastije Obrenović. U Čačku ćemo napraviti i pauzu za ručak u nekom od lokalnih restorana. Povratak u Beograd do 19 časova, i u Novi Sad do 20.30 časova. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

7.900,00 dinara

SPECIJALNA CENA (do popune akcijskih mesta!)

6.500,00 dinara

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu „Ravni gaj“ 3* kod Knića, na bazi 1 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u dvokrevetne ili trokrevtne sobe sobe sa kupatilom
 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 3.000 dinara
 • svečanu novogodišnju večeru sa muzičkim programom – 5.000,00 dinara (prijava i uplata je obavezna u agenciji; navedena cena obuhvata konzumaciju domaćih pića)

USLOVI PLAĆANJA:

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga je moguće platiti do 20.05.2022.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2022.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „RAVNI GAJ“, Knić https://www.ravnigaj.rs/sr/

Hotel se nalazi u Ravnom gaju kod Knića, na magistralnom putu koji povezuje Kragujevac sa Kraljevom. Od Knića je udaljen 5 km. Hotel poseduje Spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom i đakuzijem. Recepcija je otvorena 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, salon za doručak, divno okruženje sa borovom šumom („Vazdušna oaza Šumadije“)... Sobe su lepo uređene, sve sa kupatilom, grejanjem, TV. Hotel poseduje WiFi konekciju. Novogodišnja večera će biti poslužena u divnoj Kristalnoj Sali. Godinama unazad gosti ovog hotela su bili prezadovoljni uslugom, verujemo da će tako biti i sada.