Carski Beč - Specijal!

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:5 dana, autobus
 • Datum polaska:28. Jun
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hotel Austria 3***
 • Obilasci:Pandorf, Beč, Šenbrun, Belvedere
 • Cena:Od 109 €

Media

Carski Beč - Specijal!
Download attachments:

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

28. JUN – 2. JUL 2018.

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada… Tokom celog 19. veka, a ponajviše tokom vladavine Franca Jozefa, Beč je zadobijao raskošno ruho koje je sve one koji su dolazili u ovaj grad ostavljalo bez daha… Pored tog starog Beča, postoji i onaj novi, poslovni i užurbani, sa tornjevima i oblakoderima od čelika i stakla… Čak i taj, Novi Beč, izgleda otmeno.

Program putovanja:

1.dan (Četvrtak, 28. Jun)   Polazak autobusa oko 21h iz Čačka, oko ponoći iz Beograda i oko 1h iza ponoći iz Novog Sada (petak 29.jun). Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.dan (Petak, 29. Jun)         PANDORF – BEČ   Dolazak u PANDORF u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi slobodno vreme u trajanju od 3 sata za šoping u „Outlet Village“ centru. Odlazak u BEČ. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring štrase – čuveni kružni bulevar koji opasuje istorijski centar Beča (na Ringu se nalaze najraskošnije građevine carske epohe), Trg Marije Terezije sa gotovo identičnim palatama muzeja (Prirodnjački i Istorijski muzej), dvorac Hofburg – zimska rezidencija Habsburgovaca, Parlament Austrije, gotska Gradska kuća, Državna Opera – jedna od najprestižnijih operskih kuća sveta, Univerzitet – jedan od najstarijih i najuglednijih univerziteta zapadnog sveta, Burg teatar – dvorski teatar, novi deo grada sa Praterom (najstariji zabavni park Evrope) i zgradom Ujedinjenih nacija (UNO City). Obilazak Hundervaser palate koja predstavlja remek-delo bečkog modernizma. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan (Subota, 30. Jun)   BEČ              Doručak. Odlazak do centra grada. Prepodnevni pešački obilazak uz razgledanje: Hofburg – zimska carska rezidencija, trg Heroja, Graben – ekskluzivna pešačka zona, katedrala Sv. Stefana, Kertnerštrase – glavna pešačka zona, hotel „Saher“… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Popodne, fakultativni program koji uključuje: pešački obilazak Gradskog parka sa pozlaćenom statuom Johana Štrausa, potom obilazak Švarcenberg trga i poseta palati Belvedere u kojoj se nalazi Austrijska Nacionalna Galerija sa remek-delima bečkih modernista (Klimt, Šile, Kokoška…). Povratak u hotel do 21h. Noćenje.

4.dan (Nedelja, 1. Jul)         BEČ       Doručak. Napuštanje hotela u 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta letnjoj carskoj rezidenciji Šenbrun uz obilazak prelepih vrtova i posetu samom dvorcu i razgledanje svih odaja otvorenih za javnost u sklopu tzv. „Grand Imperial Tour“. Polazak ka Srbiji u 16h. Noćna vožnja preko Mađarske…

5.dan (Ponedeljak, 2. Jul) Dolazak u Novi Sad/Beograd/Čačak u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA

109 €

Navedena cena uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet) u hotelu sa 3***
 • smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom
 • panoramski obilazak Beča i pešački obilazak Beča, prema programu
 • usluge turističkog vodiča

Navedena cena ne uključuje:

 • Sve ostale nepomenute usluge
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 60 € (isključivo na upit)
 • Fakultativni program:

-  Dvorac Šenbrun (velika tura) – 25 €

-  Gradski park - Švarcenberg trg i poseta palati Belvedere – 20 €

 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 5€ u din. protivvrednosti)


USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2018.!
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2018.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2018.! Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE: UZ PRIJAVU ZA PUTOVANJE U AUSTRIJI, OD MARTA 2017. OBAVEZNA JE KOPIJA PRVE STRANE PASOŠA!

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Austria Gablitz 3*** (https://www.hotelaustria3003.at/) ILI SLIČAN!

Hotel se nalazi u maloj živopisnoj varošici Gablic koja je udaljena oko 21 km od strogog centra Beča, a od Šenbruna svega 15 km. Na samo par koraka od hotela nalazi se i stajalište autobusa kojim se veoma brzo i lako dolazi do Šenbruna i dalje metroom do strogog centra Beča. Hotel je izgrađen u tradicionalnom stilu alspke kuće i pruža veoma prijatnu atmosferu za boravak. Poseduje lobi sa recepcijom koja je otvorena 24 sata, aperitiv bar, restoran, WiFi… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, WiFi, klima uređaj, TV Sat,…  

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. ORGANIZATOR PUTOVANJA JE T.A. FANTAST TOURIST DOO NOVI SAD OTP 152/2010.

Cenovnik broj 2 od 01.03.2018.

Upit za rezervaciju

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input