Paris, l'amour Featured

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:9 dana, Autobusom
 • Datum polaska:8. Maj 2020.
 • Noćenja i smeštaj:5 noćenja, Hoteli 3*
 • Obilasci:Pariz, versaj, Luvr, Diznilend, Salcburg, Garda, Lugano
 • Cena:Od 309 € Specijalna cena za rane prijave!

Media

Paris, l'amour
Download attachments:

9 DANA AUTOBUSOM / 5 NOĆENJA

8. – 16. MAJ 2020.

GARDA – SIRMIONE – LUGANO – PARIZ – VERSAJ – SALCBURG - HALŠTAT

Prvo su u Pariz došli slikari. Zatim su pisci zauzeli njegove najlepše kvartove. Uz miris slikarskih boja pod pariske krovove ušao je miris duvana iz intelektualnih lula. Danas nikakvim sredstvima nije moguće provetriti pariske mansarde. Za slikarima pohriliše ka gradu svetlosti razni mudraci i ludaci, najlepše žene i najumnije glave sveta... Razmišljati danas o Parizu znači snivati one snove koje je „Belle Epoque“ pružala došljacima iz celog sveta. Pariz je još uvek upaljena sveća na oltaru boemskog života Monmartra, i beskonačno lutanje po kafanicama Monparnasa. Midinete, promukli glas Žilijet Greko; zakovitlani kan-kan u Mulen Ružu, još manje suknje u Foli Beržeru i Lidu. Pariz...to su i intimne večere u separeu „Kod Maksima“... Priče o boemskom životu starog Pariza, o glasu i lutanju „malog vrapčića“, o sjaju minulih vremena... Sve Vas to očekuje u gradu svetlosti, najposećenijem gradu sveta! Paris, l’amour...

Program putovanja:

1. Dan (Petak 8. maj)      Polazak oko 20h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. Dan (Subota 9. maj)        JEZERO GARDA   Jutarnja vožnja preko pokrajina Frulji-Đulija i Veneto ka prelepom jezeru Garda. Prepodnevni dolazak u gradić PESKJERA DEL GARDA i po dolasku lagana šetnja živopisnim istorijskim centrom koji je okarakterisan brojnim srednjovekovnim palatama iz 14., 15. i 16. veka. Slobodno vreme 2 sata. Odlazak u SIRMIONE, po mnogima najlepše mesto na Gardi. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak ovog izuzetno živopisnog mesta na poluostrvu sa kojeg se pružaju nestvarni pogledi na Alpe u daljini i prelepo jezero Garda. Slobodno vreme 2 sata za individualne aktivnosti. Odlazak u hotel u regiji jezera. Smeštaj. Odmor i noćenje.

3. Dan (Nedelja 10. maj)     GARDA – LUGANO - ...   Doručak. Odjava iz hotela i polazak u 8.30h ka Švajcarskoj. Vožnja kraj Milana i jezera Komo. Dolazak u LUGANO oko 12.30h. Po dolasku sledi kraći obilazak grada i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Evo i preporuka za Vaše slobodno vreme: jednočasovno krstarenje jezerom Lugano, šetnja prelepim parkom Vile Ćani, šoping u trgovačkoj ulici Nasa, žičara do vidikovca na planini Bre, šetnja (cca 5 km) do malenog seoca Gandrija, lokalnim autobusom možete stići do seoca Montanjola u kojem se nalazi Muzej Hermana Hesea... Polazak ka Parizu u 22h. Noćna vožnja preko Lucerna, Bazela, Miluza,...

4. Dan (Ponedeljak 11. maj)                „PARIS PANORAMIQUE“   Dolazak u PARIZ u prepodnevnim satima. Sledi panoramski obilazak grada iz vozila sa razgledanjem: trg Bastilje, trg Republike, Opera Garnier – „belle epoque“ građevina, jedna od najpoznatijih operskih kuća sveta, Trijumfalna kapija izgrađena u slavu velikog Napoleona Bonaparte, Šanzelize – jedna od najpoznatijih avenija na svetu, trg Konkord sa divnim fontanama, palata Luvra – nekadašnja rezidencija francuskih kraljeva, danas najpoznatiji muzej na svetu Ostrvo Site sa katedralom Notr Dam – jedna od najlepših gotskih crkvi na svetu, mesto radnje Igoovog romana „Zvonar Bogorodičine crkve“, Ajfelova kula – jedan od najvoljenijih simbola Pariza. Slobodno vreme na Trokaderu i Marsovim poljima koja okružuju Ajfelov toranj. Smeštaj u hotel u regiji grada oko 18h. Noćenje.

5. Dan (Utorak 12. maj)       „PARIS TOUR“    Doručak. Celodnevni razgledanje grada metroom. Odlazak do Monmartra, jednog od najposećenijih i najvoljenijih delova Pariza. Po dolasku sledi obilazak pešice: Pigal, Mulen Ruž – svetski slavan kabare, Monmartr – brdo mučenika, bazilika Sveto Srce – „bela golubica“, trg Tertr – boemski trg sa malim restorančićima i slikarima... Slobodno vreme za predah. Odlazak do trga Konkord, i nastavak obilaska grada pešice: Luvr, Tiljeri parkovi, Sena, ostrvo Site, katedrala Notr Dam,… Slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak na fakultativno krstarenje Senom uz razgledanje grada sa reke… Individualni povratak u hotel metroom. Noćenje.

6. Dan (Sreda 13. maj)         „VERSAILLES ROYAL TOUR“ & „LOUVRE TOUR“ Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet do VERSAJA sa obilaskom i posetom Versajskom dvorcu. Ovaj impozantni dvorski kompleks sa ogromnim parkom – koji se smatra najraskošnijim u Evropi – izgrađen je i dograđivan po nalogu Luja XIV sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. Obilazak podrazumeva odlazak do dvorca, prednje dvorište, ulazak i obilazak dela palate od kapele, salona Venere, Dajane, Marsa, soba rata, mira, dvorane ogledala potom kraljevskih soba, spavaća soba Marije Antonete… potom slobodno vreme u parku palate. Povratak u Pariz do 14h. Slobodno vreme u centru grada, ili fakultativna poseta LUVRU koji je je najposećeniji istorijski muzej na svetu, čak je i ulaz u Luvr sam po sebi umetničko delo. U muzeju Vas čeka najveća kolekcija istorijskih umetničkih dela na svetu. Organizovana je specijalna dvočasovna tura vođenja po muzeju sa vodičem na srpskom jeziku, nakon čega ste slobodni da ukoliko želite i ceo dan provedete u ovom muzeju. Povratak u hotel metroom je individuala. Noćenje.

7. Dan (Četvrtak 14. maj)   Doručak. Odjava iz hotela do 8.30h. Slobodno vreme, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet do DIZNILENDA. Najveći zabavni park u Evropi sa nebrojenim atrakcijama koje oduševljavaju na milione turista sa svih kontinenata, kako dece, tako i odraslih. Polazak ka Sloveniji u 22h. Noćna vožnja kroz Francusku, Nemačku, Austriju…

8. Dan (Petak 15. maj)         SALCBURG   Dolazak u SALCBURG u popodnevnim satima. Kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: palata i parkovi Mirabel, Mocartova kuća, pešačka zona, Rezidenc, panorama Salcburškog zamka... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u regiji grada. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

9. Dan (Subota 16. maj)   HALŠTAT - ...   Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Odlazak do HALŠTATA, jednog od najslikovitijih mesta Austrije. Slobodno vreme za uživanje na obali jezera ili za posetu znamenitom rudniku soli. Polazak ka Srbiji. Putovanje preko Slovenije i Hrvatske. Povratak u kasnim noćnim satima (iza ponoći). Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

309 €

umesto 95 € samo 80 €

Ova cena podrazumeva sledeće izlete:

 • Versaj prema programu sa ulaznicom za dvorac (bez ulaznice za vrtove)
 • Luvr sa ulaznicom i uslugama lokalnog vodiča
 • Jednočasovno krstarenje Senom

Navedena cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak/“buffet“) u hotelu sa 3* u regiji jezera Garda
 • 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak/slab i jednoličan) u hotelu sa 3* u regiji Pariza, a na liniji gradskog prevoza (metro/rer)
 • 1 noćenje sa doručkom („buffet“/“švedski sto“) u hotelu sa 3* u regiji Salcburgerland
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilaske prema programu (jezero Garda, „Paris Panoramique“, „Paris Tour“ bez karti za metro, Salcburg, Halštat)
 • usluge vodiča
 • troškovi organizovanja putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 9 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 120 €
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu – 150 €
 • Karte za metro – kupuju se individualno na licu mesta!
 • Fakultativni celodnevni izlet za Diznilend sa uključenih autobuskim transferom i ulaznicom za zabavni park - PRIJAVA JE OBAVEZNA U AGENCIJI, PLAĆANJE ISKLJUČIVO NA LICU MESTA – odrasli 90 € / deca 3-11 god 80 €. Izlet za Diznilend nije sadržan u paketu izleta!

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su:

 • Muzej Luvr – 35 €
 • Versaj – 40 €
 • Krstarenje Senom – 20 €

POPUSTI: deca do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe, u 1/2+1 sobi ostvaruju popust od 20 €. Dete u pratnji samo jednog odraslog, ne ostvaruje popust!

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2020.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.10.2020.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10. ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2020.!

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA: po lokalnoj kategorizaciji. Tačno ime hotela biće poznato 15 dana pre polaska na putovanje!

HOTEL 3*, oblast jezera Garda

Hoteli su standardne, budžet kategorije sa veoma skromnim nivoom usluga i komforom. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC. Sobe su izuzetno male i ne poseduju dodatni nameštaj sem ležajeva. Kupatila izuzetno mala!

HOTEL 3*, Pariz

Hotel se nalazi u širem regionu grada, oko 15 km od centra grada, u blizini metro ili „rer“ stanice. Ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom , standardno opremljene, sa telefonom i TV Sat,…

HOTEL 3*, regija Salcburgerland

Hotel se nalazi u regiji Salcburgerland, do 50 km od Salcburga. Poseduje lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, recepciju otvorenu 24 sata, restoran… Sobe su sve sa kupatilom, TV, grejanje, klima, tel.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA  sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.  Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948( osigurana suma u visini od 400.000€)   MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.