Dalmatinska tura

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:29. April
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hoteli 3***
 • Obilasci:Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Trebinje
 • Cena:Od 115 € Specijalna cena do popune mesta!

Media

Dalmatinska tura
Download attachments:

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA
29. APRIL – 3. MAJ 2019. – Prvomajski praznici
ZADAR – ŠIBENIK – SPLIT – DUBROVNIK - TREBINJE

Ponekad poželimo da se vratimo kroz vreme i doživimo neke lepe trenutke koje smo imali pre deceniju, dve, tri… Nažalost, to nije moguće, ali ova tura je osmišljena tako da nas vrati bar na kratko, ako je to moguće, u ta neka davna, lepa vremena… Naš put vodi ka obali lepog plavog Jadrana, i divnom Zadru u kojem će nas dočekati lepi mediteranski ambijenti… Potom ćemo posetiti Šibenik koji se ponosi svojom katedralom. Zanoćićemo u Splitu, možda i najlepšem gradu Hrvatskog primorja. Splitska Riva je zaista posebna, a njegove kamene uličice u starom gradu su zaista neodoljive. Naravno, posetićemo i biser Jadrana, starostavni grad Dubrovnik, nekadašnje središte nezavisne republike. Na kraju nas očekuje prelepo Trebinje u čije krošnje se nekako uvek zapliću Dučićevi stihovi… Putovanje koje budi uspomene…

Program putovanja:

1. dan (Ponedeljak 29. April)   Polazak iz Novog Sada i Beograda u večernjim satima (oko 21h). Putovanje preko Hrvatske linijom Bajakovo -Slavonski Brod – Zagreb – Karlovac - … Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2. dan (Utorak 30. April)     ZADAR – ŠIBENIK - SPLIT     Dolazak u ZADAR u prepodnevnim satima. Po dolasku, sledi organizovano razgledanje istorijskog centra grada u kojem se na svakom koraku sreću ostaci drevne Rimske civilizacije. Šetnja do znamenite crkve Sv. Donata izgrađene na temeljima Rimskog foruma, potom šetnja do Narodnog trga i Gradske kuće sa Gradskom lođom,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do ŠIBENIKA. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje znamenite katedrale Sv. Jakova, Kneževog dvora, Gradske kuće, Poljane… Slobodno vreme za uživanje i šetnju ulicom kralja Tomislava i divnom obalskom promenadom… Odlazak u SPLIT. Smeštaj u hotel u regiji grada u ranim večernjim satima. Noćenje.
3. dan (Sreda 1. Maj)     SPLIT – DUBROVNIK - TREBINJE     Doručak. Odjava iz hotela u 8.30h i odlazak do centra Splita. Istorijski centar grada se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku, sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: čuvena splitska Riva – prelepa promenada sa bezbrojnim kafeima i restoranima, Dioklecijalnova palata – najveća atrakcija Splita sa ostacima nekadašnje rezidencije rimskog imperatora Dioklecijana, Peristil – glavni trg u starom delu grada, ulazni deo nekadašnje Dioklecijanove palate, katedrala Sv. Duje, Krstionica… Slobodno vreme za uživanje u prelepim uličicama starog grada. Nastavak putovanja u 12.30h. Putovanje ka Dubrovniku. Dolazak u DUBROVNIK oko 17h. Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča uz razgledanje Starog grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Razgledanje: zidine, Onorfijeva fontana, Franjevački samostan, crkva Sv. Vlaha, Knežev dvor,… Slobodno vreme. Polazak ka Trebinju oko 20h. Dolazak u TREBINJE oko 22h, smeštaj u hotel. Noćenje.
4. dan (Četvrtak 2. Maj)     TREBINJE Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Obilazak grada uz razgledanje: Dučićeva ulica sa spomenikom Jovanu Dučiću, Njegošev spomenik, platani, zidine starog grada, hotel „Platani“,… Slobodno vreme. Fakultativni obilazak Hercegovačke Gračanice i manastira Tvrdoš. Polazak ka Srbiji. Putovanje preko NP Sutjeska, Foče, Višegrada, Užica, Čačka… Noćna vožnja.
5. dan (Petak 3. Maj)   Povratak u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

REDOVNA CENA

SPECIJALNA CENA*

135 €

115 €

*SPECIJALNA CENA VAŽI DO POPUNE MESTA KOJA SU ODREĐENA AKCIJOM

Cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (autobus sa kompletnom opremom)
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelima sa 3*** (1 noćenje u Splitu + 1 noćenje u Trebinju)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobama sa kupatilom (1/2+1 sobe su sa pomoćnim ležajem koji je manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • razgledanja Šibenika, Zadra, Splita, Dubrovnika i Trebinja prema programu
 • usluge vodiča tokom celog putovanja
 • usluge lokalnog vodiča u Dubrovniku
 • troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može dobiti u agenciji po ceni od oko 600 dinara po osobi
 • Individualne troškove – nepomenute usluge
 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 50 €, isključivo na upit
 • Obavezna doplata za turističku taksu 2 € po noćenju / ukupno za oba noćenja 4 € – PLAĆANJE U AGENCIJI
 • Fakultativni izlet Hercegovačka Gračanica – manastir Tvrdoš 10 € (prijava i plaćanje na licu mesta)

USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2019.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2019.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2019. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE:

 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA!
 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!!
 • TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA
 • ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

OPIS HOTELA: tačno ime hotela biće objavljeno 7 dana pre polaska na putovanje na web stranici

HOTEL „ZAGREB“ 3***, Split http://hotelzagreb-split.hr/ ili sličan

Hotel se nalazi u delu Splita Duilovo, oko 5,5 km od splitske rive i istorijskog centra grada. Hotel poseduje lobi sa recepcijom i info deskom, lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluženje obroka, WiFi konekciju, aperitiv bar. Sobe su „economy“ kategorije, i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, WiFi, TV, telefon, klima uređaj…

HOTEL „LEOTAR“ 3***, Trebinje http://www.hotelleotar.com ili sličan

Hotel se nalazi u centru grada, nedaleko od turističkih atrakcija. Poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju, aperitiv bar, salon za posluženje doručka. Sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV…

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU. Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300059948 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik broj 1 od 21.11.2018.

Upit za rezervaciju

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input