Aqua Park Vidik, Izlet

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Jednodnevni izlet
 • Datum polaska:27. Avgust
 • Obilasci:Aqua Park Vidik
 • Cena:Od 2900 din Specijalna cena za rane prijave!

Медије

30db40cf01a34d63904dfe1c0c920083_L Aqua Park Vidik, Izlet
Преузмите прилоге:

ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТ

ЧЕТВРТАК 27. АВГУСТ 2020.

Aqua“ парк „Видик“ налази се у Лазаревцу, на око 60 км од Београда, односно око 150 км од Новог Сада. Сви базени и атракције су пуштени у рад 2015. године, а цео пројекат је изграђен у складу са највишим безбедносним и хигијенским стандардима. По уласку у простор парка можете без додатне накнаде заузети лежаљку и сунцобран и уживати у базенима, тобоганима, ђакузи кадама, парку за децу, итд. За најмлађе је обезбеђен беби-базен са уграђеним грејачима за воду тако да ваши малишани могу увек уживати у води погодној за њих. За расхлађивање и разоноду су обезбеђена три кафића од којих се један налази тик уз базен тако да можете уживати у пићу не излазећи из воде. Ту је и ресторан брзе хране као и киоск. У комплексу можете пронаћи и „Wellness“ центар са масажама, сауном и хидромасажном кадом.

Програм излета:

Полазак из Новог Сада у 8 часова (Жел.станица/локомотива) и Београда у 9.30 часова (Сајам). Краће путовање преко Лазаревца.

Долазак у комплекс „Видик“ код Лазаревца око 10.45 часова.

Слободно време за уживање у атракцијама воденог парка, базенима, тобоганима, „Spa & Wellness“ програмима...

У склопу комплекса се налази ресторан са 100 места у којем можете имати Ваш оброк.

Полазак ка Београду и Новом Саду у 19 часова.

Повратак у Београд око 20 часова и у Нови Сад око 21.30 часова. Крај излета.

ЦЕНА ИЗЛЕТА

2.900,00 динара

Цена излета обухвата:

 • Превоз удобним, аклиматизованим туристичким комбијем, или мини-бусом, или редовним туристичким аутобусом, у зависности од пријављеног броја путника
 • Улазницу за „Aqua“ парк Видик
 • Организационе трошкове

Попуст за децу 5-12 година 400 динара

Цена излета не обухвата:

 • Све остале не поменуте услуге
 • Индивидуалне трошкове
 • Spa & Wellnessуслуге које се доплаћују на лицу места по ценовнику Видика (800 динара је комбинована улазница за коришћење ових садржаја)

УСЛОВИ ПЛАЋАЊА:

 • Готовински - приликом пријаве за путовање уплаћује се минимум 40% од укупне вредности аранжмана, док се остатак исплаћује 10 дана пре путовања
 • Платним картицама – „Dina“, „Master Card“, „Visa“, „American Express“
 • Одложено плаћање чековима: 40% у готовини приликом пријаве, а остатак је могуће платити на максимално две месечне рате по повратку са путовања (2 чека).

ОПИС И САДРЖАЈЕ ВОДЕНОГ ПАРКА ВИДИК МОЖЕТЕ ВИДЕТИ НА СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ: http://odmaralistevidik.com/

У случају недовољног броја пријављених путника, рок за отказ аранжмана је 5 дана пре пута. ОРГАНИЗАТОР задржава право корекције цена услед промена на монетарном тржишту или промена цена смештаја или превоза. ОРГАНИЗАТОР задржава право измене програма путовања, односно редоследа појединих садржаја у програму услед објективних околности. Аранжман је рађен на бази минимум 6 путника. Уз аранжман важе Општи услови путовања организатора, усаглашени са „YUTA“ стандардом. Организатор путовања „Fantast tourist d.o.o.“, Јеврејска 8, Нови Сад. Лиценца број: ОТП 269/2020. Према Закону о туризму организатор има прописану полису осигурања бр. 30000015948 (осигурана сума у висини од 400.000€) МИЛЕНИЈУМ ОСИГУРАЊЕ АД, Акционарско друштво за осигурање, Београд.