Relaks vikendi, Leto, Hotel Balašević, Rtanj

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:2 dana, Autobusom
 • Datum polaska:4.Jul, 8. Avgust, 12. Septembar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje, Hotel Balašević 3* Rtanj
 • Obilasci:Rtanj, Grza, Banja Ždrelo
 • Cena:Od 5.900 din Specijalna cena za rane prijave!

Media

7e724f4cc52af237c83d46665fe49431_L Relaks vikendi, Leto, Balašević, Rtanj - Letovanje | Fantast | Avio Karte
Download attachments:

2 ДАНА АУТОБУСОМ / 1 НОЋЕЊЕ У ХОТЕЛУ „БАЛАШЕВИЋ“, РТАЊ

4. – 5. ЈУЛ 2020. / 8. - 9. АВГУСТ 2020. / 12. – 13. СЕПТЕМБАР 2020.

Ртањ је планина која се налази око 200 километара удаљена од Београда, односно око 2 – 2,5 сата вожње. Већ деценијама уназад, ова планина је обавијена велом мистерије... Чудни догађаји са неидентификованим летећим објектима, батеријама телефона које се одједном празне, сликама на фотоапаратима које сте сигурни да сте снимили, али их нема нигде, подрхтавање тла... Ртањ је природна пирамида за коју се верује да је изнутра шупља, али улази у њу су запечаћени. Просто сам поглед на њу је чудесан... Но, оставимо ми мистерије по страни, окренимо се природи која је на овој планини чувена. Вековима вредни људи сакупљају на њеним обронцима лековито биље од којег се прави чувени Ртањски чај. Зеленило ове планине просто умирује и делује опуштајуће, а с тим у вези скројили смо овај мали програм који је намењен искључиво за одмор и опуштање.

Етно центар „Балашевић“ налази се подно планине Ртањ у сликовитом окружењу. Већ годинама представља водећи хотелски објекат у овом делу Србије, а посебно је популаран током летњих месеци. Централни део у комплексу заузима Хајдучка кућа, дивна брвнара са националним рестораном капацитета 250 места и са смештајним капацитетима у лепо уређеним собама. Објекат располаже и са 10 дивних бунгалова и собама које су подређене уживању гостију. Наравно, најлепши део овог комлекса јесте његов фантастични базен који је прилагођен свим временским условима, зависи од потребе, затворен или отворен, са покретним кровом. За изградњу базена коришћен је декоративни камен, а сам стил базена одише егзотичношћу. Имаћете осећај да сте на неком сасвим другом месту... Ноћу је обезбеђено коришћење базена, а посебан угођај ноћу пружа сјајна расвета. Базен поседује хидромасажни систем, водене слапове, гејзире... Током лета, испред базена на отвореном, налази се простор који по свему наликује на уређену плажу са сунцобранима и лежаљкама. Права мала оаза у којој је тишина највреднија... Кратак предах од градске вреве.

Програм путовања:

1. дан путовања (субота)   Полазак из Новог Сада у 9 часова (Жел.станица/локомотива), и из Београда у 10.30 часова (Сајам). Путовање ауто-путем преко Јагодине и Ћуприје са једном паузом. Потом се пут ка Ртњу одваја код Параћина, и свега 45 километара источно од Параћина смо подно Ртња и нашег етно хотела „Балашевић“. Долазак до 14 часова. Смештај у собе. Слободно време за уживање у комплексу, купање у дивном базену, и наравно одмор. Вечера. Ноћење.

2. дан путовања (недеља)   Доручак од 8 часова. Одјава из соба до 10 часова. Слободно време на „плажи“ крај базена за уживање, купање, сунчање, одмор... У 12 часова полазак из етно центра „Балашевић“. Вожња идиличним крајевима источне Србије до бање Ждрело. Бања се налази недалеко од Петровца на Млави, и предствља јеиднствени комплекс у нашој земљи. Само име је бања добила јер се налази на самом уласку у прелепу Горњачку клисуру, а за изградњу бање искоришћени су термо-минерални, лековити извори око којег је формиран савремени „Aqua“ парк и Wellness & Spa“ центар. Водени парк са великим базеном који користи расхлађену термоминералну воду, и са неколико сјајних тобогана који представљају атракцију целе бање. Уколико желите опуштање, ту је фантастични „Wellness & Spa“ центар урађен у стилу који Вас враћа у нека давна времена, времена Римљана и Византије. У склопу овог центра можете заказати специјалне третмане лепоте, опуштања уз масажу, користити слану собу, парно купатило, сауну, арома терапије, педикирски третман са чудесним „Garra Rufa“ рибицама... Ту су и третмани блатом, златним уљем, чоко-минт, медом и млеком, вулканским камењем... Заиста једна фантастична зона у којој ћете уживати. Свакако, у склопу комплекса налази се и сјајан ресторан са националним специјалитетима. Полазак из бање у 20 часова, и вожња ка Београду и Новом Саду. Долазак у вечерњим сатима. Крај путовања.

ЦЕНА ПУТОВАЊА

ЦЕНА ПАКЕТА

ДОДАТНИХ УСЛУГА

5.900,00 динара

3.000 динара

Наведена цена пакета додатних услуга обухвата:

 • Ручак у етно ресторану у хотелу „Балашевић“
 • Вечеру у етно реторану у хотелу „Балашевић“
 • Улазницу за Aqua“ парк у бањи Ждрело

Цена путовања обухвата:

 • Превоз високоподним туристичким аутобусом на наведеној релацији (клима/грејање, аудио –видео опрема)
 • 1 ноћење са доручком у етно хотелу „Балашевић“ 3*** на Ртњу (доручак)
 • смештај у двокреветне или трокреветне са купатилом (двокреветне собе су или са једним француским лежајем, или са два одвојена стандардна лежаја; трокреветне собе су или са једним француским лежајем + додатним стандардним лежајем, или са 3 одвојена стандардна лежаја) – без могућности бирања бунгалов или главни објекат – искључиво, хотел распоређује на рецепцији!
 • Услуге професионалног туристичког водича током целог путовања
 • Организационе трошкове

Цена путовања не обухвата:

 • Све остале не поменуте услуге
 • Доплату за смештај у једнокреветној соби – 2.000 динара
 • Све додатне услуге „Wellness“- а – плаћање на лицу места и у хотелу „Балашевић“ и у бањи Ждрело

Цене додатних услуга, за плаћање на лицу места, уколико нису резервисане и уплаћене у агенцији пре путовања:

 • Доплата за пансионску вечеру у хотелу „Балашевић“ – 1.400 динара по особи
 • Доплата за пансионски ручак првог дана, у хотелу „Балашевић“ – 1.400 динара
 • Улазница за „Aqua“ парк у бањи Ждрело – 600,00 динара

УСЛОВИ ПЛАЋАЊА:

 • Готовински - приликом пријаве за путовање уплаћује се минимум 40% од укупне вредности аранжмана, док се остатак исплаћује 10 дана пре путовања
 • Платним картицама – „Dina“, „Master Card“, „Visa“, „American Express“
 • Картицама „Banca Intesa – 50% се наплаћује одмах приликом резервације, а остатак до пуне цене у максимално 6 месечних рата, и најкасније до децембра 2020.
 • Административном забраном – на име резервације се плаћа 40% од укупне цене аранжмана (готовински или картицом), а остатак до пуне цене аранжмана се отплаћује забраном на плату до 20.12.2020.
 • Чековима грађана - на име резервације се плаћа 40% од укупне цене аранжмана (готовински или картицом), а остатак до пуне цене аранжмана се отплаћује чековима до 20.12.2020.

ОПИС СМЕШТАЈА:

ЕТНО ХОТЕЛ „БАЛАШЕВИЋ“ 3***, Ртањ   https://www.balasevicrtanj.com/

Опис и садржаји хотела су дати у уводном тексту. Поред тога, хотел поседује и рецепцију отворену 24 сата, етно конак са малом музејском поставком, слану собу и остале „Wellness“ услуге. Смештај је обезбеђен у собама „стандард“ категорије, или у бунгаловима или у главном објекту Хајдучка кућа. Све собе поседују савремено купатило, ТВ, телефон и бежични интернет који је доступан у целом комплексу. Собе су намештене у етно стилу у којем преовлађује природно дрво.

БАЊА ЖДРЕЛО – више информација, ценовник додатних услуга (масаже, терапије, третмани, „Wellness & Spa“ програми, можете видети на следећем линку: https://www.ruczdrelo.rs/

У случају недовољног броја пријављених путника, рок за отказ аранжмана је 5 дана пре пута. ОРГАНИЗАТОР задржава право корекције цена услед промена на монетарном тржишту или промена цена смештаја или превоза. ОРГАНИЗАТОР задржава право измене програма путовања, односно редоследа појединих садржаја у програму услед објективних околности. Аранжман је рађен на бази минимум 40 путника. Уз аранжман важе Општи услови путовања организатора, усаглашени са „YUTA“ стандардом. Организатор путовања „Fantast tourist d.o.o.“, Јеврејска 8, Нови Сад. Лиценца број: ОТП 269/2020. Према Закону о туризму организатор има прописану полису осигурања бр. 30000015948 (осигурана сума у висини од 400.000€) МИЛЕНИЈУМ ОСИГУРАЊЕ АД, Акционарско друштво за осигурање, Београд.