Mexico City

Mexico City

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !
 
Ciudad de Mexico kako je zvanično ime ovog grada predstavlja glavni grad Republike Meksiko i jedan od najspektakularnijih gradova Latinske Amerike. Nalazi se u dolini Mexico okružen vulkanskim planinama na oko 2000 metara nadmorske visine. Predstavlja najveću naseljenu zonu na svetu sa preko 18 miliona stanovnika!
Grad je osnovan 1521. godine od strane španskog osvajača Korteza, dok je pre toga od 1325. godine na malom ostrvu u reci Tekskoko postojao astečki grad. Dolaskom Španaca nacionalna struktura se u mnogome izmenila i grad je polako počinjo da liči na španske kolonijalne gradove u Americi. Danas je Meksiko Siti glavni finasijski i komercijalni centar Meksika koji godišnje privlači oko 20 miliona turista iz svih krajeva sveta.Tokom boravaka u ovom veličanstvenom gradu treba obavezno videti: umetnički kvart Condesa, trg Zokalo ili trg Ujedinjenja na kojem se nalazi Katedrala i Nacionalna palata, kao i ruševine nekadašnjeg astečkog hrama; Aveniju Reforme koju je uredio car Maksimilijan po ugledu na pariski Šanzelize; Avenida de los Insurgentes – najduža ulica na svetu koja se proteže čitavih 30 km kroz grad; ZOO vrt, Nacionalni muzej antropologije; Bazilika Gospe od Gvadelupe,... U večernjim satima neizostavno je posetiti neku od lokalnih Taverni u kojoj muziciraju čuveni „Marijači“.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
PREMIER ***
133 €
190 €
19 €
FONTAN ****
168 €
240 €
24 €
MONTEREAL ****
203 €
290 €
29 €
CASA INN ****
238 €
340 €
34 €
CASA DE LA CONDESA ****
266 €
380 €
38 €
IMPERIAL REFORMA ****
336 €
480 €
48 €
SHERATON MARIA ISABEL *****
455 €
650 €
65 €
 
USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
 {iframe width="550" height="220" ...}http://fantast.rs/media/form_502x240-eu/index.html{/iframe}
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.