tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Jamajka, Avio karte Beograd Jamajka - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Jamajka, Avio karte Beograd Jamajka - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Jamajka, Avio karte Beograd Jamajka

Jamajka, Avio karte Beograd Jamajka

Додатне информације

  • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Jamajka
  • Datum polaska:Više od 995 hotela
  • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
  • Obilasci:Top 18 tura po Jamajci
  • Cena:Od 850 €

Медије7557b15d39f0f4403460174b3a48b1fe_L Jamajka, Avio karte Beograd Jamajka - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karta Beograd Jamajka Avio karta Beograd Jamajka

 

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !

 
Jamajka se smatra jednim od najlepših ostrva Kariba. Još su holivudski glumci 30-tih godina prošlog veka na čelu sa Erolom Flinom, otkrili čari i lepote ostrva koje nudi za svakog ponešto. Ostrvo sa šest planinskih venaca, 120 reka, nekoliko vodopada, oko 120 km dugih peščanih plaža i sa nezaboravnim zalascima sunca, bujne vegetacije nudi raznovrsne sadržaje i vrstu smeštaja za svačiji džep. Od vrhunskih hotelskih kompleksa za svetski džet set do programa "Upoznajte narod" gde vam Turistički savez Jamajke obezbeđuje boravak u lokalnoj porodici sa sličnim interesovanjima kao što su vaša. Turisti imaju mogućnost da se bave raznim aktivnostima: jahanjem, golfom, ronjenjem, gnjuranjem, jedriličarstvom, ribarenjem... Ostrvo je impresivnog krajolika i vegetacije sa puno vidikovaca, kako na planinama, tako i na obali. Oivičeno je uzanim pojasom plodne ravnice na kojoj se gaji najviše šećerna trska, dok se u brojnim zalivima mogu videti lokalni ribari. Na jugu ima više ravnih terena. Većina letovališta je na severnoj obali gde su plaže sa belim peskom, a vegetacija bujna. Planinski masivi su na istoku ostrva, a unutrašnjost ostrva zbog krečnjaka ima puno podzemnih pećina. Jamajka obiluje biljnim i životinjskim svetom zbog klime "večnog leta" (mango, hlebno drvo, džakaranda ili plameno drvo, paprat, hibiskus, divlji đumbir, azaleje, filadendron...).
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
FOOTE PRINTS ON THE SAND ***
175 €
250 €
25 €
TRAVELLERS BEACH RESORT ***
224 €
320 €
32 €
COCOLAPALM RESORT ****
301 €
430 €
43 €
ROYAL REEF ****
392 €
560 €
56 €
MOXON BEACH ****
567 €
810 €
81 €
RITZ CARLTON *****
707 €
1010 €
101 €
 
USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
 
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013