tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay

Sajt_baneri_-39 Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay

logo_mob Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. JUNA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Hurgada> Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay

Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay

Додатне информације

3zv Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
klima Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
parking Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
wifi Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
tv Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
minibar Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
sef Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
fen Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
gym Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
igraonica Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
avio Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
ne Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
plazadaljina Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay
900m
centardaljina Hotel Lemon And Soul Makadi Garden 3***, Makadi Bay 200m
Cena:od 607 eur

Медије

Lokacija Hotel je udaljen od aerodroma u Hurgadi 30km, pozicija hotela je u centralnom delu zaliva Makadi. Od centra Hurgade je udaljen oko 30km. Privatna plaža je 900m udaljena od hotela, besplatan hotelski shuttle bus vozi svakog dana goste do plaže. Opšti podaci Hotel Lemon & Soul Makadi Garden nalazi se u najlepšem delu Makadi zaliva i preporučuje se kako parovima tako i porodicama. Nalazi se u neposrednoj blizini plaže. Kao hotel sa brendom Lemon & Soul, možete očekivati da će vas po dolasku dočekati zabavni ukrasi žute i zelene boje. Miris citrusnog voća karakterističan je u celom hotelu, a umetnička dela inspirisana limunom u sobama i javnim prostorima će vam verovatno izmamiti osmeh na lice. Sadržaji uključuju Spa centar, koji vam omogućava da se opustite i uživate u tretmanima tokom vašeg odmora. Gosti hotela takođe imaju pristup šetalištu Labranda, koje se nalazi između Labranda Royal Makadi i Labranda Club Makadi, koje nudi neverovatan niz restorana sa izborom hrane za svakoga. Plaža Plaža je udaljena od hotela 900m, do plaže svakog dana redovno vozi shuttle bus. Smeštaj Hotel u ponudi ima ukupno 281 smeštajnih jedinica. Dekoracija u svim sobama je inspirisana limunom, zelenom i žutom bojom. Sve vrste soba imaju LED televiziju, satelitske TV kanale, sef, telefon, mini bar i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, besplatan Wi-Fi u sobama. Standard room – površine 23m² Deluxe room garden view – površine 41m² Deluxe room pool view – površine 41m² Suite pool view – površine 46m² Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel u ponudi ima još nekoliko restorana: Del Mare u kome se služi riba i morski plodovi, restoran Food Truck, Ras El Naga, kao i The Point Beach Bar, Lime 19 Pool Bar, Roof Top Bar, Coco Bar & Gelateria. Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani(Del Mare, Ras El Naga) i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji Plaća se: usluga pranja veša Usluga Sport i zabava U sklopu hotela nalaze se dva bazena. Ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje. Za najmlađe Za najmlađe hotel u ponudi ima bazen za decu, kao i prostor za igru dece. Plaća se: čuvanje dece Spa & wellness U hotelu se nalazi i Spa centar gde se možete u potpunosti opustiti i uživati. Plaća se: sauna, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Последњи пут измењено utorak, 28 maj 2024 18:14