tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada

Sajt_baneri_-39 Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada

logo_mob Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. JUNA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Hurgada> Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada

Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada

Додатне информације

1zv Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
klima Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
parking Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
wifi Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
tv Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
minibar Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
sef Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
fen Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
gym Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
igraonica Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
avio Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
ne Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
plazadaljina Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada
0m
centardaljina Hotel Palm Beach Resort 4****, Hurgada 3 km
Cena:od 634 eur

Медије

Lokacija Nalazi se u severnom delu Hurghade, na 20 kilometara od El Gouna i na 12 kilometara od aerodroma. Opšti podaci Hotel je otvoren 1998. godine. Na površini od 24.705m². Poseduje 6 smeštajnih objekata u okviru kojih ima 394 soba. Udaljen je 150 metara od svoje plaže. Internet je raspoloživ u okviru lobby-a. Plaća se: korišćenje interneta u celom kompleksu. Plaža Hotel poseduje svoju plažu dugu 180 metara sa postepenim ulaskom u more. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za korišćenje. Smeštaj Hotel ima 6 smeštajnih objekata od kojih je jedna glavna zgrada. Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi i u zgradi broj “4” i površine su izmedju 22m². i 25m². Standard sobe se nalaze u vilama “A” i “B” i u zgradama “5” i “6”. površine su između 17m² i 22m². Superior Family sobe se nalaze u glavnoj zgradi i zgradi broj “5”. Standard Family sobe se nalaze u zgradama “5” i “6”. Sve sobe poseduju TV SAT, fen, sef, klima uređaj, mini bar, telefon, ketler, terasu ili balkon. Hrana i piće Usluga je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Hotel poseduje 2 restorana(jedan radi sezonski) i 4 bara. Ostali sadržaji Prodavnice, frizerski salon, apoteka. Sport i zabava Joga, pikado, boćanje, teretana, 3 bazena od kojih jedan sa toboganima. Za najmlađe Igraonica, animacija, mini disco, dečiji klub, bazen sa dva tobogana i dečiji bazen. Spa & wellness “Horas” wellness centar Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.