tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna

Sajt_baneri_-39 Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna

logo_mob Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. JUNA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Hurgada> Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna

Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna

Додатне информације

4zv Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
klima Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
parking Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
wifi Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
tv Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
minibar Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
sef Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
fen Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
gym Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
igraonica Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
avio Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
ne Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
plazadaljina Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna
0m
centardaljina Hotel The Three Corners Rihana Resort 4****, El Gouna 350 m
Cena:od 692 eur

Медије

Lokacija Nalazi se u mestu El Gouna, oko 350m od centra i oko 25km od aerodroma u Hurgadi. Opšti podaci Hotel čini 15 dvospratnih zgrada izgrađenih u nubijskom stilu, u ponudi ima 434 smeštajne jedinice. Može se pohvaliti dobrom lokacijom, nalazi se na 350m od centra gde se nalaze prodavnice, restorani i kafići. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta. Za decu tu su tri bazena sa toboganima, dečiji klub Trixie, igralište. Plaža Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Gosti takođe mogu da koriste i plažu Zeytouna do koje vozi shuttle bus (hrana se plaća, bezalkoholna pića su besplatna). Smeštaj Hotel u ponudi ima 434 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, balkon/terasu, ketler, sef, fen za kosu, SAT LCD TV. Premium sobe su veličine oko 28m². Imaju pogled na bazen, baštu ili lagunu. Grand sobe su veličine oko 35m². Imaju pogled na bazen ili baštu. Comfort sobe su renovirane, velilčine su oko 21m². Imaju pogled na bazen ili baštu. Plaća se: telefon, room service, mini bar. Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – glavni restoran, Chez Pascal a la carte i Dolce Vita (italijanska kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Fitness Pool Bar, Sunset Pool Bar, Dolphin Pool Bar, Lagoona Beach Bar, Lounge Bar i Peanuts Bar. Plaća se: Chez Pascal a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji Prodavnice, salon lepote, usluga pranja i peglanja veša. Sport i zabava Hotel u ponudi ima 3 bazena i svi su sa delom za decu (dva bazena su sa toboganima), Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, joga, odbojka na plaži. Plaća se: sportovi na vodi. Spa & wellness Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela, sauna, jacuzzi, parno kupatilo. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Последњи пут измењено utorak, 16 januar 2024 11:03