tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam

Sajt_baneri_-29 Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam

logo_mob Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. MAJA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Marsa Alam> Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam

Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam

Додатне информације

5zv Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
klima Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
parking Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
wifi Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
tv Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
minibar Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
sef Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
fen Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
gym Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
igraonica Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
avio Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
plazadaljina Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam
0 m
centardaljina Hotel Jaz Maraya 5*****, Marsa Alam 10 km
Cena:od 672 eur

Медије

Lokacija Marsa Alam je udaljen 70 km od odmarališta, dok je Port Galib udaljen 10 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Marsa Alam, udaljen 4 km od odmarališta Jaz Maraya. Opšti podaci Smešten na obali Marsa Alama, Jaz Maraya Resort nudi nezaboravno iskustvo i prelep pogled plaže i okoline iz smeštajnih jedinica. Elegantno i dobro opremljeno, odmaralište je savršena oaza mira i spokoja za opušten odmor. Hotel ima tri bazena, baštu i bar. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija koja radi 24 sata. U hotelu poštoje razne večernje aktivnosti, kako za odrasle tako i za decu. Plaža Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Smeštaj Hotel u ponudi ima 202 smeštajnih jedinica . Svaka soba za goste ima terasu ili balkon sa pogledom na vrt, bazen ili pogled na more. Sobe su takođe opremljene raznim atraktivnim sadržajima kao što su satelitski LED TV, mini-bar, pribor za pripremu čaja i kafe, fen za kosu sa individualnom kontrolom klima uređaja, međunarodni telefon sa direktnim biranjem, sef u sobi i besplatan Wi-Fi na raspolaganju tokom vašeg boravka. Plaća se: room service, telefon. Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana. Gostima su na raspolaganju i četiri bara sa širokim izborom pića za sve ukuse. U glavnom restoranu Yummi služi se raznovrsna internacionalna i domaća kuhinja za doručak, ručak i večeru koja se sastoji od ukusnog bifea. Restoran Seahorse A La Carte nudi raznolik meni za večeru sa ukusnim internacionalnim i lokalnim kuhinjama, kao i raznolik izbor osvežavajućih napitaka. Miro’s Lobbi Bar je mesto gde možete da sednete i opustite se uz ukusan napitak u ruci. Twisty Pool Bar se nalazi pored bazena i služi hladne koktele kao i bezalkoholna pića. U Breeze Baru možete uživati uz piće u živoj atmosferi. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….). Usluga Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Sport i zabava Hotel u ponudi ima dva glavna bazena, jedan se greje tokom zime, kao i pet privatnih bazena. Jedan dečiji bazen koji se greje tokom zime i spoljašnji bazen. Ronilački centar u Madinat Coraya, Akva park u ulici Madinat Coraya. Hotel takođe ima sto za bilijar i stoni tenis. Za najmlađe Za najmlađe hotel u ponudi ima dečije igralište i kao i dva bazena, jedan bazen koji se greje tokom zime a drugi bazen sa raznim dečijim sadržajima. Spa & wellness Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.