tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
logo_mob Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. SEPTEMBRA 2022. godine BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Voyage Torba 5*****, BodrumPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Voyage Torba 5*****, BodrumSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Bodrum AVIO> Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum

Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum

Додатне информације

5zv Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
 
 
 
 
 
 
 
uall
bazen Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
klima Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
wifi Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
tv Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
minibar Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
sef Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
fen Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
gym Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
spa Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
igraonica Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
avio Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
ne Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
plazadaljina Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum
0 m
centardaljina Hotel Voyage Torba 5*****, Bodrum 6 km
Cena:od 832 eur

Медије

Nalazi se u mestu Torba, 30km od aerodroma i 6km od centra Bodruma. Opšti podaci Hotel je otvoren 1985. godine, 2010. godine je dodat deo Voyage Private, a poslednji put je renoviran tokom zime 2020. godine. Hotel se sastoji od glavne zgrade i dela sa bungalovima-vilama (Voyage Torba Private). Zauzima površinu od ukupno 78 000m2 i ima ukupno 345 sOBA. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, glavni restoran, Cuisine 24, 7 à la carte restorana, akva park, Spa centar i fitness centar. Za decu tu su mini club, aqua park, mini disco, igralište kao i brojne druge animacije tokom dana. Plaća se: čuvanje dece. Plaža Hotel ima svoju 300 m dugu plažu sa jednim dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Smeštaj Sve sobe imaju elektronski ključ, mini bar, kozmetiku u kupatilu, fen za kosu, digitalni sef, set za kafu i čaj, LCD TV, kupatilo i terasu ili balkon. Olive standard soba ima površinu 43m2 i ima sastoji se od jedne spavaće sobe sa francuskim krevetom i sofom. Olive family soba ima površinu 57m2 i ima sastoji se od dve odvojene sobe gde se u jednoj nalazi francuski krevet a druga ima dva odvojena kreveta. Executive sea side soba ima površinu 42m2 i ima sastoji se od jedne prostorije sa francuskim krevetom i sofom. Plaća se: room service, telefon. Hrana i piće Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive– samoposluživanje u glavnom restoranu ( izbor više jela za doručak, ručak i večeru). Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju besplatno i Cuisine 24 restoran koji radi 24h i 7 à la carte restorana (italijanski, meksički, turski, riblji, dalekoistočni, japanski i steak), 2 snack restorana i 8 barova. U koncept usluge su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i poslastice na određenim mestima u određeno vreme. Plaća se: uvozna i premium pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta. Ostali sadržaji Doktor ( na poziv), servis za pranje veša, fotograf, organizovanje posebnih svečanosti. Sport i zabava Hotel ima 6 bazena na otvorenom za odrasle i decu i aqua park. Od ostalih aktivnosti tu su step aerobik, gimniastika u vodi, diskoteka, fitness centar, tenis kao i druge animacije tokom dana i večernji program. Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terana i ostalo van koncepta. Spa & wellness Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, vitamin bar. Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено četvrtak, 04 mart 2021 22:18