last_minute_novi Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do KRAJA SEZONE BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

1f689 Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, KemerBesplatan transfer sa kućne adrese u Novom Sadu do Aerodroma Beograd !
1fa7a Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer Najava: BEZ PCR TESTA
1f4b6 Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer Plaćanje u ratama do 20.12.2021!
1f4c4 Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, KemerPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, KemerSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%

 

Ви сте овде:Fantast> Leto 2021> Turska> Kemer AVIO> Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer

Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer

Додатне информације

4zv Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
klima Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
wifi Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
tv Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
minibar Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
sef Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
fen Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
gym Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
spa Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
igraonica Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
avio Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
ne Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
plazadaljina Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer
0 m
centardaljina Hotel Fame Beach (Fame Residence Park) 4****, Kemer 1 km

Медије

Nalazi se u Kemeru, na svojoj plaži (odmah pored hotela Fame Residence Kemer), na oko 1km od centra Kemera, oko 40km od centra Antalije i oko 50km od aerodroma Antalija. Opšti podaci Fame Beach hotel zbog svoje lokacije predstavlja odličan izbor za sve one koji žele da budu u gradu. Poslednji put delimično je renoviran 2020. godine. Ima 110 smeštajnih jedinica (89 standard, 13 family i 8 superior family soba), glavni restoran i lobby bar. Gosti hotela mogu da koriste diskoteku u hotelu Fame Residence Kemer. Od sadržaja za decu tu je dečiji bazen. Plaža Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate a za peškire se ostavlja depozit. Smeštaj Standard sobe su površine 16m2, imaju klimu, SAT TV, kupatilo sa tušem/kadom, mini bar, set za kafu i čaj, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet i telefon. Većina standard soba ima balkon sa pogledom na vrt ili bazen. Family sobe površine su 33m2, imaju francuski ležaj i dva single ležaja. Mogu biti sa pogledom na vrt ili na planinu. Superior family sobe površine su 40m2, sastoje se od dve sobe odvojene vratima (jedna soba je sa francuskim ležajem a druga sa dva single ležaja). Imaju balkon sa pogledom na more. Plaća se: mini bar (sve osim vode), telefon, sef, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta. Hrana i piće Usluga u hotelu je Fame Style All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, turske palačinke, kafa i kolači u određeno doba dana. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci u hotelu Fame Residence Kemer, sva hrana i piće posle 23 časa i ostalo van koncepta. Ostali sadržaji Prodavnica, parking, faks; Lekar na poziv, servis za pranje veša, prodavnice, rent-a-car i frizer u hotelu Fame Residence Kemer. Sport i zabava Otvoreni bazen, bazen za decu, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Plaća se: Wi-Fi internet na bazenu i na plaži, sportovi na vodi i ostalo van koncepta. Spa & wellness Hotel nema svoje spa sadržaje, ali gosti mogu uz doplatu da koriste Spa centar susednog hotela Fame Residence Kemer. Plaća se: tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, masaže, jacuzzi, tretmani za lice i telo i ostalo van koncepta. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено utorak, 13 april 2021 16:23

Prikaži cene smeštaja za period


  1. Uzrast: 12+

  2. Uzrast: 2-12 godine

  3. Uzrast: 0-2 godine