logo_mob Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. JULA 2022. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
🅿️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, SidePopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, SideSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
VAŽNO: Putnici koji putuju u Tursku (osim putnika mlađih od 6 godina) i koji će ući u Tursku, moraju podneti onlajn obrazac za prijavu putnika Ministarstva zdravlja Turske putem https://register.health.gov.tr  najkasnije 72 sata pre leta. Odštampani ili mobilni snimak ekrana popunjenog obrasca moraće da se preda posadi avio-kompanije pre ukrcavanja I graničnim službama prilikom sletanja na Arerodrome u Antaliji i Bodrumu.
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Side AVIO> Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side

Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side

Додатне информације

5zv Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
klima Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
wifi Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
tv Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
minibar Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
sef Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
fen Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
gym Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
spa Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
igraonica Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
avio Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
ne Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
plazadaljina Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side
0 m
centardaljina Hotel Seaden Sea World And Spa 5*****, Side  15 km
Cena:od 519 eur

Медије

Nalazi se u mestu Kızılağaç, oko 15km od Sidea i oko 70km od aerodoma u Antaliji. Opšti podaci Hotel je otvoren 2009. godine, a renoviran je 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m² i ukupno ima 528 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 3 à la carte restorana (azijski, turski i italijanski uz obaveznu prethodnu rezervaciju) i 7 barova. Za decu tu su mini club (4-12godina), animacije za decu, igralište, mini disco i dečiji meni. Plaća se: čuvanje dece. Plaža Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki se ne plaća. Smeštaj Sve sobe imaju klima uređaj, balkon/terasu, mini bar, ketler, SAT TV, sef, fen za kosu. Standard sobe su veličine oko 30m². Comfort sobe su veličine oko 30m² , nalaze se na višim spratovima, imaju pogled na more i kasni check-out (do 15h) važi za goste sa rezervacijom ovog tipa sobe. Porodične sobe su veličine oko 50m² i sastoje se od dve odvojene spavaće sobe. Plaća se: telefon, room service i ostalo van koncepta. Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, sladoled u Snack street-u, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz rezervaciju, minimum 7 noćenja) i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji Lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke. Sport i zabava Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, aqua park sa toboganima, 2 teniska terena, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, aerobic, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, Wi-Fi internet u celom kompleksu, dnevne i večernje animacije i programi. Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i druge aktivnosti koje nisu u konceptu. Spa & wellness Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo. Plaća se: masaže, piling i ostalo van koncepta. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено sreda, 03 mart 2021 20:57