tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Grenada, Avio karte Beograd Sent Džordžiz - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Grenada, Avio karte Beograd Sent Džordžiz - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Grenada, Avio karte Beograd Sent Džordžiz

Grenada, Avio karte Beograd Sent Džordžiz

Додатне информације

  • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Sent Džordžiz
  • Datum polaska:Više od 520 hotela
  • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
  • Obilasci:Top 12 tura po Sent Džordžizu
  • Cena:Od 1755 €

Медије08adfe7bb544d357e3127c038f06a978_L Grenada, Avio karte Beograd Sent Džordžiz - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karte Beograd Grenada Avio karte Beograd Grenada

 

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !

 
Ostrvska država Grenada se nalazi u Karibima, oko 160 km od obala Venecuele. Grenada je najjužnije ostrvo karibskih Malih Antila i država takođe obuhvata i veliki broj grenadinskih ostrva od kojih su najveći Carriacou, Ronde i Petit Martinique. Ostrva su vulkanskog porekla, unutrašnjost je planinska i proteže se do 840 m.n.v. Jezera u kraterima i vodopadi, okruženi su tropskom kišnom šumom i dominiraju okruženjem. Životinjski svet je raznovrstan (razne vrste majmuna i sitnih životinja, kao i različite vrste ptica). Klima je tropska. Prosečna godišnja temperatura iznosi oko 25 stepeni C. Kišna sezona je duga i traje od juna do novembra. Najgušće naseljene oblasti su duž obala u kojima se gradovi šire i formiraju prstenove. Oko 90.000 stanovnika govori engleski, kreolski engleski i kreolski francuski. Ono što je veoma interesantno za posetioce je pre svega nacionalni park Grand étang. Nalazi se unutar ostrva, u tropskoj šumi. Zatim, vodopadi Anandale severno od grada St. George, kao i mesto odakle su poslednji karibski indijanci nakon poraza protiv Francuza skočili u smrt, kako se ne bi predali. Crteži na litici i dalje svedoče o indijanskom poreklu. Na severu su termalni izvori reke Sallée, koji su takođe vredni posete. Ali, ono što Grenadu čini tako popularnom turističkom destinacijom su njene duge, peščane plaže i odlične mogućnosti za sportove na vodi.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
GEM HOLIDAY BEACH ***
315 €
450 €
45 €
BLUE HORIZONS GARDEN RESORT ***
518 €
740 €
74 €
MOUNT CINNAMON ****
1386 €
1980 €
198 €
SPICE ISLAND BEACH RESORT ***** All
2709 €
3870 €
387 €
 
USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
  
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel. All – „All Inclusive“ usluga („sve uključeno“)
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.