tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Doček Nove godine Milano | Nova godina u Milanu | Doček 2023 godine Milano 3 noćenja |
logo_mob Doček Nove godine Milano | Nova godina u Milanu | Doček 2023 godine Milano 3 noćenja |
0800 400 104    

Milano (2 noćenja), Doček nove godine Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:5 dana, Autobusom
 • Datum polaska:30. Decembar,
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hoteli sa 4*
 • Obilasci:Milano, Lugano, Jezero Komo, Bergamo
 • Cena:Od 139 € Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:75

Медије

Program: Milano (2 noćenja), Doček nove godine-2391

Odaberite opciju i cenu:

Odaberite datum polaska:

Odaberite broj putnika:

"Doplata za jednokrevetnu sobu: "

Informacije o putnicima:

Putnik 1:Informacije o kupcu:


Koliko je pet plus tri? / 44.192.52.167

Upišite odogvor na pitanje iznad (npr: 78):
3c51a47aa2c67ba8828035ebb5e3bf67_L Doček Nove godine Milano | Nova godina u Milanu | Doček 2023 godine Milano 3 noćenja |
Преузмите прилоге:

DOČEK NOVE, 2023. GODINE! 5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

30. DECEMBAR 2022. – 3. JANUAR 2023.

MILANO – JEZERO KOMO – LUGANO - BERGAMO

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije... U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene „La Scala“ Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu... Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone... Ponoć ćemo dočekati na Duomu kraj blistave Katedrale gde po običaju Milanezi naprave sjajnu žurku! Pripremili smo i divan izlet sa posetom fantastičnom Luganu, a potom, prava poslastica – izlet na jezero Komo koje već decenijama predstavlja jednu od najekskluzivnijih zona sa vilama džet-seta i brojnih javnih ličnosti... Program smo obogatili i usputnim obilaskom divnog Bergama. Prelepo putovanje za prelepe trenutke u novoj 2023. godini! Srećna Vam bila!

Program putovanja:

1. dan (petak 30. decembar)   Polazak iz Čačka (Roda centar), Lazarevca (Očage), iz Beograda (Sava centar), i iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) – polazak je u popodnevnim satima oko 17h (okvirno vreme se odnosi na polazak iz Beograda). Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (subota 31. decembar)   BERGAMO - MILANO   Preko provincije Venecija Frulji Đulija i Veneto odlazak do pokrajine Lombardija, i do divnog srednjovekovnog grada BERGAMA. Dolazak u podnevnim satima. Po dolasku sledi slobodno vreme, ili fakultativni obilazak grada. Odlazak funikularom do starog grada. Kraće razgledanje jednog od najlepših gradova Lombardije sa čijih terasa „puca“ pogled do u beskraj... Bazilika Santa Maria Maggiore – remek-delo lombardskog baroka, Krstionica Sv. Jovana, palata Regiona, Zvonik,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do MILANA. Smeštaj u hotel do 16h. Odmor. Priprema za „najluđu noć“. U 20h fakultativni transfer do centra grada na DOČEK NOVE GODINE, na trgu ispred Duoma uz bogat muzički program. Povratak u hotel do 01.30h. Noćenje.

3. dan (nedelja 1. januar)   LUGANO – JEZERO KOMO   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili u 11.30h polazak na fakultativni izlet ka Švajcarskoj i jezeru Komo. Dolazak u LUGANO. Razgledanje: Trg Reforme, Gradska kuća... Kraće slobodno vreme za razgledanje grada i šetnju do Vile Ćani ili Katedrale… Nastavak putovanja ka jezeru Komo. Lepotama ovog jezera su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober, Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron, ili Šeli koji ga je nazvao "najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote". Obilazak grada KOMO uz razgledanje: Trg i katedrala Duomo iz 14. veka, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel oko 22h. Noćenje.

4. dan (ponedeljak 2. januar)    MILANO  Doručak. Odjava iz hotela u 10h. Transfer do centra Milana. Po dolasku sledi pešački obilazak grada uz razgledanje: zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, Pontičela – mostić za koji se veruje da ga je projektovao veliki maestro Leonardo da Vinči, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone…).  Popodne će biti organizovan fakultativni program metroom „Milano differente“ sa obilaskom distrikta Porta Nuova u kojem se sprovodi projekat super-modernog grada sa remek-delima savremene arhitekture („UniCredit Tower“, „Bosco Verticale“...). Potom sledi odlazak do Kanalske oblasti - Naviljo, divne boemske četvrti grada u kojoj ćemo se prošetati i ostaviti dovoljno vremena da se večera u nekom od sjajnih restorana. Polazak ka Srbiji oko 21h. Noćna vožnja preko Slovenija i Hrvatske.

5. dan (utorak 3. januar)  Dolazak u popodnevnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽAMANA PO OSOBI

bus prevoz + 2 noćenja sa doručkom + obilazak Milana

HOTEL EUROPA 4**** predgrađe

umesto 159 € samo 139 €

HOTEL BW GOLDENMILE 4**** bliže centru

umesto 199 € samo 179 €

+ PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI

umesto 70 € samo 60 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata:

·   Celodnevni izlet Lugano – jezero Komo

·   Obilazak Starog grada Bergama sa uključenim kartama za funikular

Cena aranžmana obuhvata:

·  prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)

·  smeštaj u odabranom hotelu u regiji grada Milana na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak - samoposluživanje/“buffet“)

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  obilazak Milana prema programu putovanja

·  usluge profesionalnog turističkog vodiča

·  organizacione troškove

DOPLATA ZA POLAZAK IZ ČAČKA: 20 €

DOPLATA ZA POLAZAK IZ KRAGUJEVCA I DUŽ AUTO-PUTA KA BEOGRADU: 15 €

Cena aranžmana ne obuhvata:

·   sve ostale nepomenute usluge

·   ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

·   obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 1000 dinara za osobe mlađe od 70 god, odnosno 2000 din za osobe 70+)

·   doplatu za jednokrevetnu sobu – Hotel 3* 65 €, Hotel 4* 75 €

·   doplatu za dodatno sedište u autobusu – 90 €

·   doplatu za turističku, boravišnu taksu koja iznosi za hotele sa 3* u Milanu 4 € po noćenju i osobi (ukupno 8 € za oba noćenja po osobi), odnosno za hotele sa 4* taksa iznosi 5 € po osobi i noćenju (ukupno 10 € po osobi za oba noćenja) – taksa se plaća na licu mesta, na recepciji hotela

·   transfer za doček nove godine u Milanu – 10 € (prijava i plaćanje na licu mesta (nije uključeno u ponuđeni paket izleta)

·   fakultativni program „Milano differente“ 20 € - nije uključen u ponuđeni paket izleta; prijava i plaćanje na licu mesta

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplate na licu mesta su:

·   Celodnevni izlet Lugano - Komo – 45 €

·   Bergamo sa funikularom – 25 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2023.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do maja 2023.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „EUROPA“ 4****, Milano, https://www.hotelmoteleuropa.it/camere-hotel/

Hotel se nalazi u predgrađu Milana, Osona. Udaljen je od istorijskog centra grada 25 km. Stanica autobusa se nalazi u neposrednoj blizini, a do centra grada se dolazi kombinacijom autobus + metro. Standardan „budžet“ hotel sa skromnim sadržajima i uslugom. Poseduje restoran za posluženje doručka, WiFi konekciju u javnim delovima objekta, lobi sa aperitiv barom, recepciju... Smeštaj je u sobama standard kategorije. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-wc, centralni grejni sistem, TV. U restoranu hotela se služi „buffet“ doručak, tipa samoposluživanja (slab i jednoličan). Autobuska stanica do i od centra Milana se nalazi na 5 minuta hoda.

HOTEL „BEST WESTERN GOLDENMILE“ 4****, Milano https://www.hotelgoldenmile.it/en/home-page.aspx
Hotel se nalazi u lepom i elegantnom predgrađu Milana „Trezzano sul Naviglio“ koje je od Milana udaljeno oko 11 km. Do centra grada se brzo stiže železnicom i metroom. Nedaleko od hotela je centar naselja sa kafeima i restoranima, kao i prelep park sa divnim jezerom. Moderan i lep hotel koji pripada hotelskoj grupaciji „Best Western“. Poseduje 150 soba, recepciju otvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka., fitness & wellnes zona sa malim hidromasažnim bazenom... Sobe su standard kategorije, sve sa kupatilom (tuš-wc), klima uređajem, TV Cab.