tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Avio karte Beograd Kajmanska ostrva - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Avio karte Beograd Kajmanska ostrva - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Kajmanska ostrva, Avio karte Beograd Kajmanska ostrva

Kajmanska ostrva, Avio karte Beograd Kajmanska ostrva

Додатне информације

  • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Kajmanska ostrva
  • Datum polaska:Više od 460 hotela
  • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
  • Obilasci:Top 8 tura po Kajmanskim ostrvima
  • Cena:Od 896 €

Медије59625db612310396fe8256eac7f34376_L Avio karte Beograd Kajmanska ostrva - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karte Beograd Kajmanska ostrva Avio karte Beograd Kajmanska ostrva

 

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !

 
Kajmanska ostrva najčešće se spominju kao mesto gde se sliva gomila sumnjivog novca sa svih strana sveta. Šteta, jer ta tzv. prekomorska teritorija Ujedinjenog Kraljevstva nudi verovatno najlepše plaže na Karibima i fascinantni podvodni svet koji će vas prebaciti u sasvim drugu dimenziju! U početku beše tri nenastanjena ostrva u Zapadnim Karibima. Toliko mala i ravna da, kada je Kolumbo na njih naišao 1503. godine, nije želeo da se maltretira i da zastane. Britanci su kontrolu nad ostrvima, koja su tada već bila poznata kao Veliki Kajman, Mali Kajman i Kajman Brak, uspostavili 1670. godine. Inače, ostrva su ime dobila po vrsti guštera, kajman, koje su Evropljani u početku zabunom smatrali krokodilima. I dok su se druge karipske državice otimale za nezavisnost, Kajmanci su uglavnom bili zadovoljni kao podanci engleske krune. Praktično, uz nekoliko gusarskih priča, to je sve kad je reč o istoriji ova tri ostrva. Naravno, ne treba zaboraviti ni činjenicu da su negde usput dobili status poreskog raja. Naime, legenda kaže da je za to zaslužan engleski kralj George III, koji je ostrvljane oslobodio plaćanja takse nakon što su mu spasili sina iz broda koji se tu nasukao krajem 18. veka. Verovatnije je ipak da tih nekoliko stotina stanovnika, koji su u to vreme tu živeli i nisu proizvodili bilo šta što bi moglo da se oporezuje! Tako je i danas. Čak 90% svega što se troši na ostrvima, uključujući i hranu, dolazi iz uvoza, a zarada je gotovo isključivo od turizma i, naravno, finansijskih usluga. Jer, nema te svetske banke koja na Velikom Kajmanu nije otvorila barem predstavništvo.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
SUNSHINE SUITES RESORT ****
602 €
860 €
86 €
REEF RESORT ****
658 €
940 €
94 €
WESTIN CASUARINA RESORT&SPA ****
812 €
1160 €
116 €
GRAND CAYMAN MARRIOTT ****
945 €
1350 €
135 €
GRAND CAYMAN BEACH SUITES *****
1155 €
1650 €
165 €
RITZ CARLTON GRAND CAYMAN *****
1547 €
2210 €
221 €
 
USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
  
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.