tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Meksiko, Avio karte Beograd Meksiko Siti - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Meksiko, Avio karte Beograd Meksiko Siti - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke> Meksiko, Avio karte Beograd Meksiko Siti

Meksiko, Avio karte Beograd Meksiko Siti

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Meksiko Siti
 • Datum polaska:Više od 1154 hotela
 • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
 • Obilasci:Top 28 tura u Meksiko Sitiju
 • Cena:Od 901 €

Медијеb33b87b672d3330d8dfbe82bfa0f605f_L Meksiko, Avio karte Beograd Meksiko Siti - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karte Beograd Meksiko Siti Avio karte Beograd Meksiko Siti
Преузмите прилоге:
 

Ciudad de Mexico kako je zvanično ime ovog grada predstavlja glavni grad Republike Meksiko i jedan od najspektakularnijih gradova Latinske Amerike. Nalazi se u dolini Mexico okružen vulkanskim planinama na oko 2000 metara nadmorske visine. Predstavlja najveću naseljenu zonu na svetu sa preko 18 miliona stanovnika!

Grad je osnovan 1521. godine od strane španskog osvajača Korteza, dok je pre toga od 1325. godine na malom ostrvu u reci Tekskoko postojao astečki grad. Dolaskom Španaca nacionalna struktura se u mnogome izmenila i grad je polako počinjo da liči na španske kolonijalne gradove u Americi. Danas je Meksiko Siti glavni finasijski i komercijalni centar Meksika koji godišnje privlači oko 20 miliona turista iz svih krajeva sveta.Tokom boravaka u ovom veličanstvenom gradu treba obavezno videti: umetnički kvart Condesa, trg Zokalo ili trg Ujedinjenja na kojem se nalazi Katedrala i Nacionalna palata, kao i ruševine nekadašnjeg astečkog hrama; Aveniju Reforme koju je uredio car Maksimilijan po ugledu na pariski Šanzelize; Avenida de los Insurgentes – najduža ulica na svetu koja se proteže čitavih 30 km kroz grad; ZOO vrt, Nacionalni muzej antropologije; Bazilika Gospe od Gvadelupe,... U večernjim satima neizostavno je posetiti neku od lokalnih Taverni u kojoj muziciraju čuveni „Marijači“.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan poletanje iz Beograda u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti za fakultativne izlete
Poslednji dan: poletanje aviona i povratak u Beograd, u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja

Brzo i lako rezervišite avio kartu za Meksiko Siti

Na sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Meksiko Siti tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Meksiko Sitii aviokarte.

CENE SU PO OSOBI U EVRIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE 2020.

Broj noćenja

Hotel

4 dana

3 noćenja

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

7 dana

6 noćenja

Doplata za dodatni dan

Hotel Seoul 3*

48

64

80

96

+ 24

Hotel Amigo Zocalo 3*

51

68

85

102

+ 25

Selina Mexico City Downtown 3*

54

72

90

108

+ 27

Hotel & Villas Panama 3*

63

74

105

126

+ 31

City Express Gustavo Baz 3*

72

96

120

144

+ 36

One Ciudad de Mexico La Raza 3*

75

100

125

150

+ 38

Kali Escandon Mexico City 4*

93

124

155

186

+ 47

Exe Suites San Marino Hotel 4*

111

148

185

222

+ 55

Barcelo Mexico Reforma 5*

201

268

335

402

+ 100

Le Meridien Mexico City 5*

279

372

465

558

+ 139

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Odabrani broj noćenja
 • Usluge izdavanja „Voucher“-a
 • Organizacione troškove
 • Prevoz – za avio prevoz posetite naš pretraživač najpovoljnijih avio karata www.aviokarta.eu
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se cca 1-4 eur po osobi dnevno, isključivo na recepciji hotela
 • Transfere sa i do aerodroma na destinaciji
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – u zavisnosti od hotela kreće se u rasponu od 50-70% od navedene cene u tabeli
 • Sve ostale, nepomenute usluge

NAPOMENA: Što se tiče troškova vize, agencija ne asistira u postupku obezbeđivanja iste; sve potrebne informacije o viznom režimu možete naći na http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr

NAJNIŽA CENA AVIO KARTE ZA DATU DESTINACIJU, U EKONOMSKOJ KLASI, BEZ PRTLJAGA (samo ručni):

Avio karta Bgd – Meksiko (MEX) - Bgd iznosi 1100 evra (sa jednim presedanjem)
Avio kartu za željeni datum putovanja možete potražiti na sajtu www.aviokarta.eu
Cene Avio karta i aerodromskih taksi su podložne promenama i nisu garantovane do izdavanja karte tj. štampanja karte!

CENA AVIO KARTE JE GARANTOVANA UKOLIKO JE ODMAH PLAĆENA I IŠTAMPANA

NAPOMENE U VEZI DATIH CENA: sve cene date u tabeli su orijentacione, i mogu se promeniti u zavisnosti od željenog termina putovanja! Dakle, uzimaju se kao okvirne! Ukoliko se radi o visokim sezonama (Uskrs, sajmovi, 1.maj, državni praznici, nova godina, i sl.), cena može biti viša i do 3 puta!

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • AVIO KARTA SE PLAĆA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE BEZ MOGUĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditn.im karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Seoul ***, na udaljenosti 1,4 km od centra, adresa Lecumberri 79, Mexico City, Hotel Seoul nudi smeštaj u Mekico Citiju. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu, a besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Na raspolaganju su TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i DVD plejerom, kao i CD plejer. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Naći ćete se u recepciji koja radi non-stop i besplatni međunarodni pozivi. Do centra grada Meksico Citi nalazi se 1,1 km od hotela Seoul, a ceremonijalni centar Tenochtitlan - 1,1 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Benito Juarez, na 4 km od hotela Seoul. (http://seoul.mexico-hotels-mx.com/en/)

Hotel Amigo Zocalo ***, od centra udaljen 280 m, adresa Moneda No. 8 Colonia Centro, Mexico City, Među istorijskim centrom grada Meksiko Sitija, na samo 3 minuta hoda od Trga Zocalo, ovaj hostel nudi besplatnu bežičnu vezu u celom objektu. Terasa za opštu upotrebu nudi panoramski pogled na grad. Smešteni u živopisnom dekoru, smeštaj u hotelu Amigo Zocalo ima kablovsku televiziju i sef. Kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i tuševe. Gosti će u krugu od 1 km moći da nađu hranu i restorane u kojima se nalaze meksička, internacionalna i domaća jela. Katedrala Metropolitana udaljena je 260 metara od hotela Amigo Zocalo, a zgrada savezne vlade Palacio Nacional stiže se za 3 minuta pešice. Stanica podzemne železnice takođe se nalazi na trgu Zocalo, a Palata i muzej likovnih umetnosti udaljeni su 1 km. (https://www.amigozocalo.com/)

Selina Mexico City Downtown ***, udaljen 1,1 km od centra, adresa José María Izazaga 8, Centro Histórico, Mexico City, Stil hotela Selina Communiti Mekico Citi Dovntovn je elegantan, a nalazi se u istorijskoj četvrti Mekico Citija u blizini stanice metroa Salto del Agua i samo 15 minuta hoda od Trga Zocalo. Centar grada Selina Meksiko Sitija nudi dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. Besplatan bežični internet dostupan je. Osoblje recepcije radi 24 sata može pružiti turističke informacije o tom području. Ostali sadržaji uključuju prostor za pušenje. Gosti takođe mogu da uživaju u nedeljnim časovima joge. Centar grada Selina Mekico Citi nalazi se na 10 minuta hoda od Bellas Artesa i blizu glavnih turističkih atrakcija Mekico Citija. Aerodrom Meksiko Siti udaljen je 15 minuta vožnje od hotela. (https://www.selina.com/mexico/mexico-city-downtown/)

Hotel & Villas Panama ***, od centra udaljen 5,8 km, adresa Eje 3 Norte Avenida Cuitlahuac 2701, Mexico City, smešten u centralnom Meksiko Sitiju, na oko 15 minuta vožnje od poslovnog područja Polanco, Hotel & Villas Panama ima restoran u mestu i besplatan bežični pristup internetu. Funkcionalne i jednostavne sobe sadrže minibar, klima uređaj i TV sa DVD, CD i Blu Rai plejerima. Potpune kupaonice uključuju fen za sušenje kose. U hotelu & Villas Panama nalazi se zajednička sauna, recepcija otvorena 24 sata i bar. Ostali sadržaji koji se nude u objektu uključuju skladište prtljage, uslugu peglanja i veš. Objekat nudi besplatan parking. Gosti će moći da istraže jednu od najpopularnijih četvrti u gradu, Colonia Condesa, koja nudi širok izbor restorana, barova i društvenih aktivnosti. Do njega se može stići za 20 minuta vožnje. (https://hotelvillaspanama.mxhotel.site/en/)

City Express Gustavo Baz ***, od centra udaljen 12,4 km, adresa Av. Gustavo Baz No. 29, Naucalpan, Stil hotela Citi Ekpress Gustavo Baz je elegantan, a pruža pun komfor. Nalazi se u okrugu Naucalpan, Meksiko Siti, na 10 km od muzeja Soumaia, 12 km od Nacionalnog muzeja antropologije i 13 km od ambasade Sjedinjenih Država. Uz fitnes centar, hotel sa 4 zvezdice poseduje klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, a svaka ima sopstveno kupatilo. Smeštaj pruža 24-satnu recepciju, poslovni centar i ostavu za prtljag za goste. Svaka soba sadrži pult i TV sa ravnim ekranom. Svakog dana u Citi Ekpress Gustavo Baz dostupan je doručak na bazi švedskog stola. Dvorac Chapultepec udaljen je 13 km od smeštaja, a Anđeo nezavisnosti 13 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Benito Juarez, udaljen 23 km od Citi Ekpress Gustavo Baz.(https://www.cityexpress.com/express/hoteles-mexico/estado-de-mexico/tlalnepantla-de-baz/gustavo-baz)

One Ciudad de Mexico La Raza ***, udaljen 3,7 km od centra, adresa Circuito Interior Av. Río Consulado, Mexico City, stil hotela One Ciudad de Mekico La Raza je smešten u Meksiko Sitiju, na 4,1 km od muzeja Museo de Memoria i Tolerancia i na 4,2 km od muzeja Arte Popular. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija otvorena 24 sata i poslovni centar, zajedno sa besplatnim bežičnim internetom. Privatni parking se može dogovoriti uz doplatu. Sobe u hotelu imaju klima uređaj i radni sto. Svakog jutra u hotelu Ciudad de Mekico La Raza dostupan je doručak na bazi švedskog stola. Palacio de Correos je udaljen 5 km od hotela, a Murales de Diego Rivera en la Secretaria de Educacion Publica na 5 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Benito Juarez, udaljen 9 km od hotela Ciudad de Mekico La Raza. (https://www.onehoteles.com/es/web/one-ciudad-de-mexico-la-raza)

Kali Escandon Mexico City ****, od centra udaljen 5,7 km, adresa Av. Jose Marti #178, Col. Escandon, Mexico City, ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u gradu Mekico Citi u okrugu Escandon. Nudi restoran i bar na licu mesta, besplatan bežični internet i doručak. Dok su u hotelu Escandon, gosti mogu da ručaju u tradicionalnoj meksičkoj kuhinji u Restaurante Escandon. Dostupne usluge uključuju parking na licu mesta, pranje veša i poziv za buđenje. Recepcija hotela takođe može pomoći gostima da organizuju putovanja ili turističke aranžmane. Usluga u sobi dostupna je za goste koji žele da ručaju u svojoj sobi. Prostrane sobe nude TV, prostor za sjedenje i veliki radni sto. Hotel Escandon nudi lak pristup meksičkoj prestonici. Gosti mogu da istraže brojne muzeje u blizini, uključujući Nacionalni muzej antropologije i Muzej Frida Kalo. San Jacinto Plaza se takođe nalazi u blizini hotela i nudi mnogo jedinstvenih prodavnica, kao i vikend pijacu. (https://www.kalihoteles.com/hotel/escandon/)

Exe Suites San Marino Hotel ****, udaljen 3,7 km od centra, adresa Rio Tiber, 107, Mexico City, smešten na aveniji Reforma, ovaj istorijski hotel nudi prostrane apartmane tipa "suite" na samo nekoliko koraka od statue Anđela Nezavisnosti i Ružičaste zone (Zona Rosa) u Meksiko sitiju. Objekat Exe San Marino nudi velike apartmane tipa "suite" sa potpuno opremljenom kuhinjom koja uključuje mikrotalasnu pećnicu, frižider i dr. Tokom večernjih sati, u meksičkim specijalitetima gosti mogu uživati u čuvenom hotelskom restoranu El Mexicano. Nekoliko ambasada nalazi se na samo nekoliko blokova od apartmana. U obližnjoj dinamičnoj Ružičastoj zoni (Zona Rosa) gosti mogu pronaći brojne prodavnice i mesta za noćni život, kao i neke od najboljih gradskih juvelirnica i antikvarnica. Meksička berza takođe se nalazi u blizini.
(https://www.exehotels.com/exe-suites-san-marino.html?td=l00rl00&id_referer=GMB&utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=googlemb)

Barcelo Mexico Reforma *****, od centra udaljen 2 km, adresa Paseo de la Reforma 1, Mexico City, objekat Barcelo Mexico Reforma nudi grejani bazen, spa centar i fitnes centar, a nalazi se u Meksiko Sitiju. Gostima su na raspolaganju bar i a-la-carte restoran u okviru objekta. Privatni parking je dostupan u okviru objekta. Sobe imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, radni sto i sef. Aparat za kafu takođe je dostupan u sobama. Sopstvena kupatila poseduju besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Objekat Barcelo Mexico Reforma raspolaže besplatnim WiFi internetom u svim prostorijama. Ponuda objekta Barcelo Mexico Reforma uključuje frizerski salon, turističku agenciju i prodavnice. Recepcija radi non-stop. Pijaca La Ciudadela nalazi se na 600 metara od objekta Barcelo Mexico Reforma, dok je Muzej likovnih umetnosti udaljen 800 metara. Najbliži aerodrom je Aerodrom Benito Huarez, udaljen 7 km od objekta Barcelo Mexico Reforma.
(https://www.barcelo.com/es-mx/barcelo-mexico-reforma/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=h412)

Le Meridien Mexico City *****, od centra udaljen 2,2 km, adresa Paseo de la Reforma #69 - Colonia Tabacalera, Mexico City, smešten duž kultne avenije Reforma, u srcu poslovnog i kulturnog okruga prestonice, Le Meridien Mekico Citi nudi opsežne konferencijske sadržaje, kao i prelepi zatvoreni bazen i hidromasažnu kadu. Ovi luksuzni apartmani mogu se pohvaliti modernim uređenjem i odličnim pogledom na grad. Opremljeni su udobnim prostorom za sedenje, TV-om ravnog ekrana i sopstvenom kupatilom sa mermernim pultovima. Gosti uživaju u gurmanskom obedovanju u C´est La Vie, restoranu u bistrou, koji nudi jela inspirisana francuskom i međunarodnu kuhinju. U Latitude baru dostupan je širok spektar koktela. Le Meridien Mekico Citi nudi moderan, kompletno opremljen fitnes centar, dok se 3 konferencijske sale odlikuju vrhunskom tehnologijom, sa projektorima i osvetljenjem i audio opremom. Strateška lokacija hotela nudi brzi pristup istorijskom centru glavnog grada, udaljenom 10 minuta vožnje i komercijalnom kvartu Polanco, koji je udaljen samo 3 km. Do međunarodnog aerodroma Benito Juarez možete doći automobilom za 20 minuta. (https://www.marriott.com/hotels/travel/mexdm-le-meridien-mexico-city/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2)

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na određenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na avio karti, a obračunava se prema tarifama avio kompanija.
 • Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera, ili datuma poletanja, znači i promenu tarife, odnosno zahteva doplatu koju u tom trenutku promene određuje isključivo avio kompanija.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa i nije moguće odloženo plaćanje.
 • Ukoliko je plaćanje preko, ili na račun valuta plaćanja je dinar, evro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8kg. Ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm,dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 8 kg, ukoliko to nije drugačije određeno unutrašnjim propisima prevoznika (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje).
 • Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u Kraljevini Tajland na internet stranici Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalje, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Za ulazak u Kraljevinu Tajland neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.
 • Putnik mora da poseduje međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od minimum 15.000 €. Može se dobiti u agenciji po ceni od oko 1 € po danu putovanja.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 9h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!
 • Službena valuta u Meksiku je „Pezos“ (MXP). Za 1 EUR se dobija oko 23 MXP, a preporučuje se da u Meksiko nosite američke dolare.
 • Voltaža: standardna, 220 v

OPIS DESTINACIJE :

Dati nekoliko sajtova na kojima se stranka može bliže upoznati sa destinacijom i turističkim atrakcijama!
Meksiko Siti je glavni i najveći grad Meksika, a ujedno je i istoimeni Federalni distrikt. Broj stanovnika iznosi 8,86 miliona.
Valuta koja se koristi je pezos (1 evro = 23,74 pezosa).

PREDLOG FAKULTATIVNIH OBILAZAKA:

Teotihuacan, Tlatelolco, Guadalupe Shrine i isprobavanje tekile oko 45 evra.
Icaksivatl vulkan pešačka tura oko 50 evra.
Obilazak Teotihuacan piramide oko 75 evra.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje,
Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

Broj evidencije programa - 212
Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.