tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam

Sajt_baneri_-29 Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam

logo_mob Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. MAJA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Marsa Alam> Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam

Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam

Додатне информације

5zv Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
klima Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
parking Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
wifi Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
tv Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
minibar Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
sef Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
fen Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
gym Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
spa Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
igraonica Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
avio Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
plazadaljina Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam
0 m
centardaljina Hotel Steigenberger Coraya Beach 5*****, Marsa Alam 4 km
Cena:od 974 eur

Медије

Lokacija Smešten na obali zaliva Coraya, samo 4 km od međunarodnog aerodroma Marsa Alam i 207 km od Hurgade, nalazi se hotel Steigenberger Coraya. Opšti podaci Steigenberger Coraya Beach – Adults only nalazi se na obali zaliva Coraya, u mestu Marsa Alam. Hotel ima školu ronjenja, spa centar i privatnu plažu. Postoji veliki otvoreni bazen.Steigenberger Coraya Beach ima prostor za odmor na plaži, unutar hotela postoji i konferencijska sala. Gosti mogu uživati u parku Aqua Coraya uz doplatu. Arhitektura hotela je u Nubijskom stilu. Hotel raspolaže sa 364 smeštajne jedinice. Plaža Resort ima svoju privatnu peščanu plažu, koja je duzine 800m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Smeštaj Hotel sadrži 364 sobe koje su izgrađene u grupama bungalova, sa spektakularnim pogledom na more, bazen i baštu, pripremljene da vas ugoste svojim elegantnim nameštajem i udobnim sadržajima. Sobe u hotelu Steigenberger Coraya Beach su prostrane i moderne. Sve sobe imaju balkon ili terasu, neke sa pogledom na more, sve sobe poseduju aparat za čaj i kafu, fen, sef, LED TV, mini bar, Wi-Fi u celom hotelu. Superior room su površine 30m2 Deluxe room su površine 34m2 Junior Suites su površine 42m2 Plaća se : mini bar Hrana i piće Koncept Pharaoh nudi četiri restorana, tri bara i bar pored bazena, kao i jedinstveni beduinski šator “Alvalimah”. Možete birati između internacionalne i egipatske kuhinje i jesti na otvorenom. Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima četiri restorana . Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….). Ostali sadržaji Resort sa dugačkom privatnom plažom, tri bazena, sportovima na plaži i potpuno opremljenom teretanom sa saunom, parnom kupeljom i đakuzijem pruža vam nezaboravni odmor. Vodeni tobogani “Aqua Coraya” su avanturistički. Besplatan bežični internet je dostupan do 150 MB po sobi po boravku. Pristup internetu velike brzine je dostupan uz naknadu. Takođe, hotel priređuje i večernji show i uživo muziku. Sport i zabava Beskrajni asortiman raznih rekreativnih aktivnosti, gosti mogu da uživaju u ronjenju u Crvenom moru sa bogatim koralnim grebenima uz doplatu. Spa & wellness Hotel u svojoj ponudi ima Spa&Wellnes centar. Osim hotelskog Spa centra, gosti hotela mogu koristiti usluge Mividaspa, najvećeg lanca spa i wellness centara u Egiptu. Besplatne usluge Mividaspa: sauna, đakuzi i parno kupatilo. Plaća se: masaža, tursko kupatilo. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.