tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam

Sajt_baneri_-29 Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam

logo_mob Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. MAJA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Marsa Alam> Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam

Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam

Додатне информације

5zv Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
klima Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
parking Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
wifi Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
tv Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
minibar Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
sef Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
fen Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
gym Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
spa Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
igraonica Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
avio Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
ne Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
plazadaljina Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam
centardaljina Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*****, Marsa Alam 2 km
Cena:od 1082 eur

Медије

Lokacija Nalazi se u mestu Marsa Alam udaljen je oko 5 km od aerodroma i oko 270km od aerodroma u Hurgadi. Opšti podaci Steigenberger Resort Alaya nalazi se na jednoj od najfascinantnijih obala Egipta, u srcu Madinat Coraya. Ovo luksuzno odmaralište oduševljava svoje posetioce modernim stilom, fantastičnim bazenima i otvorenim pogledom na more. Hotel poseduje 290 luksuzno opremljenih soba koje imaju pogled na baštu, bazen ili Crveno more. Hotel je samo za odrasle (16+). Plaža Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Gostima je na raspolaganju i upotreba shuttle bus-eva koji voze do plaže. Smeštaj Hotel raspolaže sa nekoliko tipa smeštajnih jedinica i sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, sef, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu, set za kafu i čaj. Superior Twin/Queen Sea View Room – 40 m2. Superior Twin/Queen Swim Up Room – 50 m2. Deluxe Twin Sea View Room – 70 m2. Deluxe Swim Up Room – 70 m2, soba sa direktnim izlaskom na bazen, može imati i pogled na more. Premium Deluxe Swim Up Room – 75 m2, soba sa direktnim izlaskom na bazen, može imati i pogled na more. Royal Suite With Private Pool And Sea View – 160 m2, soba sa direktnim izlaskom na privatni bazen i pogledom na more. Hrana i piće Usluga u hotelu je na bazi all inclusive-a. U glavnom restoranu Sultana se služe doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Osim glavnog restorana hotel sadrži i nekoliko a la carte rastorana, Basilico – italijanski restoran, Rocca – restoran azijske kuhinje, Zaytoun Middle Eastern Restaurant & Shisha Lounge Bar – restoran sa tradicionalnim orijentalnim jelima sa Shisha barom, Mashawi Seafood & Beach Snack Restaurant – restoran sa morskim plodovima na plaži. Gostima su na raspolaganju i dva bara, Amara Lobby Bar & Terrace, i Negma Pool Bar – bar pored bazena. U a la carte restoranima je obavezno poštovanje hotelskog kodeksa oblačenja. Ostali sadržaji Ovaj raskošan hotel upotpunio je svoju ponudu rekreativnim sadržajima. Gosti mogu igrati odbojku na pesku, boćanje, pikado ali i uživati u jogi, vodenom aerobiku, fitnesu na otvorenom i ronjenju. Besplatne usluge Mividaspa: sauna, đakuzi i parno kupatilo. Hotel sadrži 5 bazena koja se zimi greju. Takođe, hotel priređuje i večernji show i uživo muziku. Plaća se: tenis, skvoš, snorkeling, salon lepote. Kao i usluge u Mividaspa: masaža, tursko kupatilo. Spa & wellness Osim hotelskog Spa centra, gosti hotela mogu koristiti usluge Mividaspa, najvećeg lanca spa i wellness centara u Egiptu. Besplatne usluge Mividaspa: sauna, đakuzi i parno kupatilo. Plaća se: masaža, tursko kupatilo. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.